ПЕНТАГОН ПРИЗНАО: Радарски снимак како гомила НЛО окружује ратни брод је аутентичан! (ВИДЕО)

PENTAGON PRIZNAO: Radarski snimak kako gomila NLO okružuje ratni brod je autentičan! (VIDEO)

1 juna 2021

Snimak na kojem se vidi najmanje devet NLO-a koji se roje oko američkog ratnog broda potvrdio je Pentagon kao autentičan nakon što je snimak javno objavio ekspert za NLO.

„Mogu da potvrdim da je video koji ste poslali snimljeno od osoblja mornarice i da ga je UAPTF (Neidentifikovana radna grupa za vazdušne pojave) uključio u svoja tekuća ispitivanja“, rekao je portparol Pentagona dopisniku En-Bi-Si-a.Brod se nalazio u blizini obale San Diega, u Kaliforniji, 15. jula 2019. godine, izvestio je Džeremi Korbel, koji je video objavio 27. maja.

Video je, prema Korbelu, u Borbenom informativnom centru USS Omaha snimio tim osoblja Vižual Intelidžense Personel.

Tvrdi da jedinstvene, nikada pre objavljene video snimke od 43 sekunde prikazuju grupu neobičnih letelica zarobljenih elektro-optičkim podacima, tehnologiju koja vodi radar koji se obično instalira na avione, brodove i zemaljske baze.

Na video snimku se čuje kako jedan operater govori: „Kolo 781 je upravo ubrzalo do 46 čvorova. 50 čvorova. Približavaju.“ Tada se čini da se jedan od predmeta ubrzava do „138 čvorova. Oni idu brzo. Oh, okreće se.“

Ekvivalent od 138 čvorova je 250 km na sat.

Prema Korbelu, jedan od članova posade USS Omaha rekao je: „Najupečatljiviji dokaz kojem smo bili svedoci bila je njihova izdržljivost. Događaj je trajao više od sat vremena, a svi kontakti su jednostavno nestajali. Nikada nismo uspeli da razaznamo kuda su otišli“.

Korbel je tvrdio da je u incidentu umešano 14 NLO-a, zabeleženih u snimcima za koje kaže da neće biti objavljeni u javnosti. Dalje je napomenuo da bi taj broj mogao biti mnogo veći pošto je deo letelica nestao iz sistema za praćenje, verovatno zato što su potonuli u vodu ili se popeli na visinu iznad mogućnosti otkrivanja mašine mornarice.

Ova vrsta potvrde podataka sa više platformi iz podataka senzora jedinstvena je i retka, primetio je Korbel, dodajući da potkrepljuje prethodno objavljeni neklasifikovani video snimak koji prikazuje sferični NLO koji je navodno snimila mornarica, a koji na kraju snimanja zaranja u voda.

Predstavnici Pentagona nisu odgovorili na zahtev Epok tajmsa za komentar.

(Kurir)

KOMENTARI4 komentara

 1. Gardista says:

  Taj isti nlo su ameri uz pomoc tesle stvorili.

 2. Rista says:

  Samo u Ameriku! Amerika zemlja velika. Pa i američki stručnjaci su najveći lažovi na Svetu. Sve najveće i ajtajanstvenije samo u Ameriku. A najpopularniji im je bibisi, najveći na svetu. Ko zna šta to popularno i omiljeno u Meriku znači, neka ćuti. Vide sve kao i Holivud. Ko kad Rista čuči noću u poljskom klozetu brez krova, umesto toalet papira koristi lako rastvorive komušike, blene u zvezde i duboko razmišlja o nebeskim prostranstvima. To ti seruća umetnost, gotovo nauka. Pa mogli su malo za promenu da vidu kockasti ili špicasti brod, tek da bude interesantnije. Ili oblika korone. E to bi bio hit ali nisu smeli da vezuju svoj proizvod sa marsovskim. Bilo bi providno. Šta će vanzemaljcima brod koji je otporan na vazduh? Nema vazduha u vanzemlji a i oni su svi pihtijasti kao i svetlosni brodovi pa im vazduh, voda i vulkani ništa ne možedu. Ja znam da postoje marsovci koji bez problema zarone u vulkansku lavu i ne možeš im ništa. Za sada Američki stručnjaci farbaju samo neke zadrte ljude, ali uskoro će farbati marsovske brodove i biće interesantnije. Ono leti svetlost već postalo kao "letu štuke, letu avijoni". Nije više interesantno. Holivud se mora malo više potruditi. Sreća pa imaju brodove otporne na leteće marsovske sijalice pa su izdržali napad od sat vremena. A i ti marsovci nisu ni za međunožje. Došli smarsa a nisu u stanju da slete na američki brod. Treba im napraviti svetlosnu pistu. Kada se ja duboko zamislim u vreme nirvane u poljskom klozetu, vidim mnogo više nego oni. Imam viševekovno iskustvo. Ta umetnost se kod mene razvija još od sredine prošlog veka, kada sam prvi put čučno napolju i bleno u zvezde. I 100% je razvijenija od američke umetnosti. Ali, to moja lična tajna i ne delim je nisakim.

 3. persida says:

  Nisu valjda i vanzemaljci protiv Amerike? Kuke lele i doveka.

 4. petrovgrad says:

  Svi Kineski proizvodi -kopije su 10 puta jeftiniji od americkih proizvoda. Uskoro će ih ukopati žuti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *