ПЕНТАГОН СKИДА „ОПРЕМУ“ СА АБРАМСА, ПЛАШИ СЕ ДА ЋЕ ПАСТИ У РУKЕ МОСKВЕ! Kијев са „очреупаним“ тенковима иде на руске армате

PENTAGON SKIDA „OPREMU“ SA ABRAMSA, PLAŠI SE DA ĆE PASTI U RUKE MOSKVE! Kijev sa „očreupanim“ tenkovima ide na ruske armate

8 maja 2023

Sjedinjene Države će ukloniti tajnu opremu sa tenkova Abrams prebačenih u Ukrajinu kako bi sprečile da ona padne u ruke ruske vojske, javlja „Ju-Es-Ej Tudej“. Rusi su u rat u Ukrajini uključili i najnovije tenkove T-14 Armata! Zamislite kako će izgledati sudar očerupanog Abramsaa i Armate?!

Amerikanci su ranije najavili isporuku Ukrajini nekoliko desetina tenkova Abrams u varijanti M1A1.– Ovi moćni tenkovi neće moći da uđu na bojno polje mesecima… zbog činjenice da se modifikuju kako bi bile uklonjene osetljive tehnologije koje bi mogle da dođu u ruke ruskih snaga – navodi se u publikaciji.

U početku su SAD planirale da Ukrajincima isporuče nove Abramse, u verziji M1A2, ali je kasnije odlučeno da se tenkovi preuzmu od Pentagona kako bi se ubrzale isporuke.

Očekuje se da će njihov transfer biti obavljen do jeseni.

Podsetimo, Rusi su u rat u Ukrajini uključili i najnovije tenkove T-14 Armata!

Kako prenosi RIA Novosti, pozivajući se na upućeni izvor, ove Armate se još moćnije od onih koje su testirali u Siriji. Dobili dodatnu bočnu zaštitu od protivtenkovske municije, a tenk je i inače specifičan po tome što se članovi posade nalaze u oklopnoj kapsuli u prednjem delu tenka.

KOMENTARIJedan komentar

  1. milorad5 says:

    Mogu amerikanci da peru ruke koliko hoće..nismo mi!šalili smo se! itd itd.Samo prisustvo abramsa leoparda i bilo koje druge njihove opreme i besplatnpo snabdevanje ukra. su objava rata..rat je počeo sa prvim javelinom koji su poslali..rusi nisu ni glupi ni naivni da im daju šansu i vreme da pripreme drugi mnogo opasniji napad koji već sad pripremaju,za početak uvodjenjem NATO struktura u ratno stanje i instaliranje vojnih hunti u celoj strukturu NATO alijanse ILI DA POMENEMO VEĆ PROGLAŠENI RATNI REŽIM INDUSTRIJE U Eu:),prema čemu se upravo političlki i ekonomski sada ubrzano ide..Očigledno je da je operacija ukrajina PROMAŠAJ za zapad..ko zna zašto su mislili da su rusi mnogo slabiji i manje spremni za ukro.iznenadjenje ali rusi im posle ovoga neće dati vremena da se priberu i pripreme za direktan napad u nekom doglednom vremenu...Putin ih je izvukao za uši iz rupe i nazad u rupu ih neće pustiti sigurno.Leteće kinžali i sarmati i to vrlo uskoro...bolje oni nego rusija to su im iz moskve koliko se sećam jasno poručili,a NATO u ovom trenutku može da računa na uspešno lansiranje 15% svojih strateških snaga i verovatno će rusi oboriti više od pola.S obzirom na genocidnu prirodu pripremanog napada i činjenice da je ukro epopeja trebalo samo da bude prva faza i uvod u uništenje rusije....pa oni su pečeni bre sigurno:)nema te sile ili obećanja koja će ruse sad sprečiti da ih na spale do temelja A MOGU TO BEZ PROBLEMA..kažem vam čeka se samo puna operativna gotovost nuklearne ruske trijade dugme je već pritisnuto..figurativno govoreći. To znaju u americi i zato naredjuju ukrima bobmardovanje nuk.elektrane zaporožje:)u nadi da će takva teroristička pretnja dovesti ruse u neke nove pregovore i lažne ugovore dok se ne spreme za ozbiljan rat sa rusima, mnogo ozbiljniji nego što su mislili kada su ovo pripremali:)i ovaj napad na kremlj je navodno pokazivanje njihovih sposobnosti i pretnji podlim napadom krstarećim raketama iz finske kao eto može moskva da se uništi...Da li vam je napamet palo zašto su uopšte navrat-nanos i na silu faktički ugurali finsku u NATO.To je pokušaj mafijaške ucene i batrganje očajnika koji zna da njegovo strateško naoružanje nije ni za K.Sve vreme prete,urliču i ucenjuju da bi zatim sasvim šizofreno ponizno i kukajući molili mir I PREGOVORE sa druge strane..VRLO ČUDNO DIPLOMATSKO PONAŠANJE..VRLO ČUDNO:)MISLIM DA SU SVESNI POSLEDICA PO NJIH KOJE ĆE NASTUPITI S UKRAJINSKIM SCENARIJOM I ZBOG UKRJAINSKOG SCENARIJA..ZNAJU DA SU PREŠLI CRTU I TO DUBOKO,SAD ĆE DA PLATE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *