ПЕНЗИЈЕ СМАЊЕНЕ, НАРОД СВЕ СИРОМАШНИЈИ, а Вучић обећао за свако злато 50.000 евра!

PENZIJE SMANJENE, NAROD SVE SIROMAŠNIJI, a Vučić obećao za svako zlato 50.000 evra!

12 jula 2016

97632_tan2016-7-12-124524213-5_fPremijer Aleksandar Vučić ponosan je što je iznos novca koji Srbija daje za medalje na Olimpijskim igrama, 50.000 evra za zlato, među pet u svetu i čak pet puta više nego u Hrvatskoj.

– Želimo da na taj način motivišemo sportiste, ali znamo da se oni ne bore za novac, već za grb, zastavu, himnu, za državu. Ali, treba da računaju na novac koji bi uložili u dodatni napredak. Čestitam vam na uspesima i želim još zlata, srebra, bronzi i mnogo finala – poručio je Vučić koji se u utorak drugžio sa srpskim atletičarima koji su se vratili iz Amsterdama gde je održano Evropsko prvenstvo.

U ime atletičara zahvalio se desetobojac Mihail Dudaš, osvajač bronzane medalje u Amsterdamu.

– Atletski savez prepoznaje veliki talenat i rezultati nisu slučajnost. Ja sam u protekle dve godine imao veliki problem sa povredama, padom rezultata, a savez i Ministarstvo su sve vreme bili uz mene, pružali podrsku i takav pristup se vratio ovim uspehom – istakao je Dudaš.

KOMENTARI6 komentara

 1. Baja says:

  Sve naopako i jbga

 2. Pero Joksimovic says:

  A koliko li je hiljada evrova tek dao Amerima za ona dva Gvantanamovca. Pitam se šta će mu ta dva zvekana. Možda Zekan (neka mi oprosti plemeniti hipo zbog uvredljivog poređenja) Vučići predviđa svoj skori ulazak u taj robijaški svet pa, ko veli, da mu ćelija bude na nivou i da je deli sa sebi ravnima.

  • Srbija says:

   Da li ćemo dobiti Gvantanamo vladu? Da li se čeka dolazak ovakvih Gvantanamo kadrova? Više nas ništa ne može iznenaditi.

 3. Momo says:

  Ko te je Vučiću ovlastio da uništavaš najšire slojeve svog naroda, penzionere i radnike ? Pošto je postalo očigledno da si smanjenjem plata i penzija udario na život najširih slojeva društva, onda, neka ne budeš iznenadjen ako ti najbrojniji deo naroda Srbije uzvrati udarac. Sa istim ciljem, kao i tvoj udarac na narod.

 4. lilit says:

  A mladi matematičari, hemičari, fizičari....

 5. lilit says:

  Bavate se sportom a školske diplome kupujte.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *