ПЕСКОВ ОТКРИО: Путин је спреман на дијалог!

PESKOV OTKRIO: Putin je spreman na dijalog!

8 aprila 2019

Ruski predsednik Vladimir Putin otvoren je za dijalog o svim problematičnim pitanjima, izjavio je danas predsednikov portparol, Dmitrij Peskov.

Takav komentar Peskov je izneo nakon najave ukrajinskog predsedničkog kandidata Vladimira Zelenskog da će u slučaju pobede na izborima tražiti efektivan prekid vatre u Donbasu i da će zbog toga uspostaviti direktan kontakt sa ruskim rukovodstvom.

Putin je uvek otvoren za dijalog, osim u slučajevima kada dijalog prate različite provokacije i sabotaže, rekao je Peskov, prenosi Tass.

On je naglasio da je u takvim slučajevima Putinov odgovor vrlo jasan, nedvosmislen i odlučan. „Putin je uvek podržavao dijalog u rešavanju svih problematičnih pitanja“, naglasio je Peskov.

(Tanjug)

KOMENTARI2 komentara

  1. Zoran says:

    Smesan potez. Putin treba da kaze da on ima razloga da pregovara sa Ukrajinom koliko i Amerika sa Donjeckom republikom. Logika je da ako Amerika ne pomaze Ukrajinu, ni on ne pomaze Donjecku republiku. A aako pomaze Amerika, ond ai on pomaze Donjecku, p aposto Ameri ne pregovaraju sa Donjeckom republikom, nece ni on sa Ukrajinom.

  2. A akoM says:

    Pregovori su dobri ako mogu zaustaviti rat...na obostrano zadovoljstvo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *