ПЕСКОВ: Свако приближавање НАТО границама Русије наилазиће на – контрамере

PESKOV: Svako približavanje NATO granicama Rusije nailaziće na – kontramere

23 septembra 2015

peskovSvako približavanje NATO granicama Rusije samo će podsticati Moskvu na preduzimanje kontramera sračunatih na jačanje nacionalne bezbednosti – upozorio je Zapad Dmitrij Peskov.

Portparol Vladimira Putina istovremeno je ocenio da deklarisana namera Ukrajine da uđe u zapadnu vojnu alijansu „ne izaziva nšta drugo osim žaljenja”.

Peskov je na ovaj način odreagovao na najnovije nekih kijevskih zvaničnika.

Peskov je podsetio da je NATO stvoren da bi bio u funkciji konfrontacije dva bloka i da ni danas ne može da promeni „samu suštinu svoga postojanja”.

(pravda.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. darko says:

  PESKOV AKO UKRAJINA UDE U NATO TREBA JE NAPASTI UNISTITI PVO IZ VAZDUHA PRECIZNIM UDARIMA IZ AVIONA I ZEMLJA -ZEMLJA SISTEMIMA U TOM SLUCAJU RUSIJA MORA UNISTITI NATOV STIT U UKRAJINI NEMA TU BEZ RATA RESENJA KAKO OKRENULI ONI PROVODE PLAN OPKOLJAVANJA RUSIJE KOSMICKIM SISTEMIMA ZATVARANJA PROSTORA KOZMOSA S VISE STRANA GEOPOLITICKI ZEMLJE

 2. Branko Samac says:

  Darko, Ukrajina sigurno neće u NATO jer to ne žele građani. Nešto poput Crne Gore: 90% građana protiv ali zato svi političari na vlasti su za ulazak u NATO! NATO je u Ukrajini već izgubio rat tako da im ne treba dodatno ponižavanje. Ukrajinci u najbolja vremena nisu mogli skupiti 50 hiljada vojnika a Republika Srbska je imala 150 hiljada. Ukrajinaca ima 45 miliona a RS 1,4 miliona.

 3. "mmm says:

  Ama, sta ce nato u Ukraini, Siriji, Iranu, nije mi jasno koja je to njihova pamt. Pa, ako pogledamo, da nije bilo ucena i pretnji, oni su izgubili i rat na Kosovu.Kada se povlacila nasa vojska sa svim svojim nedirnutim naoruzanjem, oni su pitali svoje:pa sta ste vi radili tamo? Imaju oni srece sto je Putin mnogo, mnogo pametan i razuman covek, ali i tome nekad dodje kraj.A sto se tice komentara, Branko je sasvim u pravu. Bravo Branko.

 4. Rašo says:

  Nema više Slobe i Jelcina koji su se udvarali zapadu, sad bi moglo samo da bude bolno za SAD i za sve koji diraju u Srbe i Ruse! Nebi se kladijo da neče i švabo da Amerima okrene leđa...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *