ПЕТ ЗАБЛУДА О КОРОНИ: Руски експерт разбио највеће митове о Ковиду-19, а ево шта је рекао о маскама

ПЕТ ЗАБЛУДА О КОРОНИ: Руски експерт разбио највеће митове о Ковиду-19, а ево шта је рекао о маскама

16 октобра 2020

БИВШИ главни санитарни лекар Русије, Генадиј Онишченко, разбио је популарне митове о корона вирусу.

Први мит била је информација да маске не спасавају од коронавируса. Онишченко је нагласио да маска задржава капљице пљувачке која, током разговора, дисања, кијања, кашљања, вирус може пренети другим људима. Према Онишченку, маске се морају носити.Други мит, о којем је говорио Онишченко, тиче се немогућности поновног оболевања од корона вируса. Бивши главни санитарни лекар Руске Федерације приметио је да већ постоји прва смрт након поновне инфекције коронавирусом. Научници још нису истражили ово питање, потребно је време.

Трећи мит је информација да у Русији нема епидемије.

– Постоји епидемија. И она се одређује интензитетом испољавања болести – рекао је Онишченко.

Такође је одговорио на мит да људи умиру због компликација од корона вируса, а не због саме инфекције. Онишченко је нагласио да најчешће корона вирус даје компликације на плућима. У тешкој пнеумонији, пацијенти умиру од ње.

(Парламентскаја Газета)

KOMENTARI11 коментара

 1. Косовац says:

  Овај БИВШИ, Генадиј Онишченко (Кур Доколенко), доказује да маска штити околне особе од носиоца маске. ……….А 100% оних који носе маску, носе је да би СЕБЕ заштитили од околине која носи заразу. ……….Окрени обрни, и када корона буде „побеђена“, предлажем да се настави са ношењем маски, зато што ће људи и даље пљувати када причају или кашљу. А маска видели смо делује некако господски, цео цивилизовани свет је носи. ……….Када би неко persidi натакао маску, 'ајде да видимо како би она тада пљувала на Србе?

  • persida says:

   Joj Kosovac, kakva maska, ja to ne nosim. I ne pljujem ja Srbe, nego ukazujem na njihovu glupost i naivnost. Kada ti kritkujes svoje dete zbog nekog postupka, da li to znaci da ga mrzis? Da li si primetio da sorosevci svaku kritiku na jihov racun proglasavaju za mrznju?

 2. šiško says:

  Pa kako razbio mitove? On ih je učvrstio. Naročito onaj o maskama - spasiteljkama. Dakle, ceo svet je potpuno šenuo.

 3. branicevac says:

  A cetvrti mit gosn dioktir nije rekao da je Virus vestacki!?kad cujem ove eksperte muka mi je!da ne Kazem nesto gore

 4. Риста says:

  Боже ме опрости!(Немо да се неко заноси да ово шчим ћу вам данас главу разбити, није истина. Јесте! Само се стрпите) Бивши Онишченко? А што си бе бивши? И што ниси причо док ниси рикно? Овај је систем чоек и мало се гребе за пензију од Сороша. Није то важно, има њих колко ти воља. Систем зграбио за оно и не пушта, него да ми мало озбиљно о тем маскама. То је читава мода, индустриија, моделарство производња, транспорт, продаја, уметници дизајнирају...И онда Били ништа није успео са маске, зајебли га други капиталисти на брзака и почели да брзином светлости развијају индустрију маски. Данас се дневно произведе , транспортује и прода 1 милијарду маски са тенденцијом наглог пораста. Чак ни Мамазон није успео да увати корак и Били се лепо договори са Амазоном и Олбрајтовом, па са Сорошом и Хилари па са ...И онда донесу спасоносно решење. Отворе вабрике за производњу серетификованих маски и сада раде на Закону о Серетификацији маски. Саће тај закон биде усвојен и нико неће смети ни да помисли да натеже недоказану маску преко ушета, него само са воденим жигом па онда кад негде уђете, прво морате маску да предате па оно - мало се дигне према сунцу па ако нема жиг звер...овај, водени жиг, идеш у затвор и после тога ома у корона изолацију.Фалсификат маска се сматра једним од најтежих злочина против човечанства које се бори идиотско животињски да се заштити од тамо нечег. Е, ако сте мислили да се играте маскама, дошао крај. Нема свако дупе стављате на главу, нема свако дупе има маску, него брале има да купујете само маске са жигом звери и то по закону. Србо, ово није моја халуцинација али биће твоја и сличних таквих који клече пред короном и жигом звери. Ти ћеш доживети да видиш куда измишљена и присилна пандемија короне води али, нећеш се баш нешто обрадовати. Мош се кладиш да је све тек почетак. Још се нису ни залетели. Ја халуцинираМ САМО КОЛИКО МОРАМ У ЈАВНОСТИ, АЛИ НАЖАЛОСТ, ИМА ВАС ПОМНОГО КОЈИ ХАЛУЦИНИРАЈУ И У КУЋИ. Све фамилије таквих људи као ти су већ подобро испраних мозгова и пуни страха. Само што не подобијају срчане ударе. Јадна твоја деца.

 5. Риста says:

  нАДАЉЕ, НИЈЕ ОВО ВИШЕ ЗА Србу, он то није у стању да разуме, ДАКЛЕ НАДАЉЕ, ПРОИЗВОДИЋЕ СЕ ВИШЕ ВРСТА МАСКИ. НА ПРИМЕР, ЗА РУЧАК У КУЋИ, ЗА РЕСТОРАН, ЗА УЛИЦУ, ЗА ТРОЛЕЈБУС И НИГДЕ НЕЋЕШ СМЕТИ БЕЗ СЕреТИФИКОВАНЕ МАСКЕ и то наменске. нАРАВНО ОНА КОШТА. оНДА СУ(јбиха, опет ми се омакла велика слова. Кога не мрзи нека објави поново са малим словима)даклем, затражили су да Закон буде тај који ће регулисати ношење маски. Надаље, захтевају Закон по коме се мора снимком доказати да је жена затруднела са швалером или мужјаком било које провенијенције који је носио маску као и она, а те две маске морају бити серетификоване специфично за Акт Оплођавања и по закону, а после оплођења морају се сачувати докази да се и надаље следио Законски протокол о заштити и да су дезинфиковали сва места где су били у непожељном додиру. Кревет, међуножје, креветске чаршаве, цео кревет као и собу, кућу, постојећу децу да поспу кречом и тако заштите од њихове блудне и опасне радње у кревету. Без овог доказа , жена која хоће да роди после 17. Маја 2021 године, биће послата аутоматски на абортус као заражена жена. Србини лекари ће га са поносом урадити. Ако се утврди корона код абортиране труднице, биће спаљена. Добро, закон не каже баш тако, само ја онако на брзину да будем јаснији, али каже да ће бити предузете одговарајуће мере. Ја навијам за спаљивање.

 6. Риста says:

  Нема више секса ко животиње. Има бре да се парите под камере и са дезинфекционим сретствима уз маске и куртоне сертификоване од стране ДрКона и СЗО. Срећан ти пут Србо. За годин дана ћеш поново читати моје старе коментаре када те претисну са камерама и санитетским колима у кревету. Наравно, Мамазон, Сорош, Били и компанија Закон ће бити усвојен од стране свих педерских прецедника Света, то јест од њих 225, дакле, апсолутно све и један.Систем је исплео мрежу, остаје му само да из ње убире плодове. А Мило ће шверцовати сертификоване НАТО маске из Италије у Црну Гору а из Црне Горе у Србију. Зато ће га мало сутра смене.(Добро, то сам вам већ писао о Милу и несмењивости...остаје вам само да схватите да Мило није изгубио. Лакше ћете спавати и плаћати маске свки дан. Кутија цигара и једна маска, за пушаче. Маску морате купити. A вакцину ће купити свака држава од вашег пореза а онда ћете је поново плаћати држави. Бизнис је бизнис)

  • Cp6a says:

   Аууу, Ристо, брате! Судећи по овом што си све сад написао, теби није добро. Ово превазилази бујну машту.

   • Риста says:

    Србо, брате, не бригај. Све сам ја то помало карикиро, али све је истина. Драго ми да си прочитао. Србо, брате, не треба много да се машта разбукта када се догађа оно што се догађа. Лепо сам написао да је све то око нас само увод. Нема Србо пандемије. Нема више ни припреме. Победили су и остаје само да ураде шта су планирали. То јесте оно што ми називамо "Глобална влада", ја је називам Систем али нажалост, свуда је око нас и све теже распознајемо шуму од дрвета. Ипак се позабави мало које државе највише поштују правила, које државе навелико ћуте и раде а које страдају. Србија је ипак специјална лабораторија захваљујући слепој послушности врха државе и врха докторског апарата. Систем је победио најбрже у Србији. Тачно је да ја имам прејаку машту, али са догађајима у Србији не треба ми никаква машта. Све је тешка реалност. Србо, крећем се по свету и видим далеко више него ти а оно што видим у Србији, заиста више нигде на свету нисам видео. Срамота и пропаст. Ништа друго. Не боле ме и не вређа твоје помало пакосно супротстављање јер ни ти на талав начин ни ја на мој начин, нећемо ништа променити. Немој да се кладиш да оно што сам измаштао није стигло или је ту испред нас. Кажем ти лепо, од дрвета не видимо...

 7. persida says:

  Ruski ekspert govori kao zapadni placenik, jedan od onih koji bi da nam uteraju vakcinu. Najobicnija zamlata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u