Пети октобар 2000 године и „пакт са ђаволом“!?

Peti oktobar 2000 godine i „pakt sa đavolom“!?

8 oktobra 2018

Piše: Tomislav Kresović

Politički ples sa „zlim dusima“ u Srbiji!

Postavlja se pitanje zašto je peti oktobar 2000 godine bio „pakt sa đavolom“ u Srbiji’.? Danas posle 18 godina možemo sa izvesnom „distancom“ da damo neke ocene o tz „petookobarskoj revoluciji“ koju neki akteri th promena nazivaju „iznevrenom revolucijom“ neki „promašenom“, a pojedini „protektornom revolucijom“. Možda bi pravi naziv bio u duhu Markuzea da je peti oktobar 2000 godine bio u duhi političke i socijalne „kontrarevolucije“. Ipak zašto je to bio „pakt sa đavolom“.

Uvozna „revolucija“ ili državni prevrat?

Prvo jer je to bila uzvoznički politički projekat na nivou „državnog prevrata“ sa nikada prebrojanim glasačkim lističima na predsedničkim izborima 24 septembra.Tu je deo misteije i zavere.Peti oktobar bio je politički prevrat u režiji CIA ,MI6 organizacije „Otpor“ mafije i plaćeničkih struktura u okviru DOS-a.Drugo, posle „pakta sa đavolima“ spolja došlo je do sporzuma sa „đavolima iznutra“ odnosno paktom sa prethodnom vlašću gde je umesto temeljnih promena došlo do političkog „kompromisa“ koji je abolirao strukture moći u Srbiji od 1990-2000 godine.Treće, vlast DOS-a od 2001-2004 godine je igrala „đavolji ples“ sa mafijom-,„Zemunski klan“, sa obaveštajnom mafijom i tako su na prevaru izručili Slobodana Miloševića bivšeg Predsednika Srbije Haškom trubunalu koji je trebao pred svojim narodom da odgovara za način vođenja i vršenja vlasti i svega štoje narod pretrpeo.Deo prljave igre DOS-a posebno u odnosima DS i DSS govorio je o igri rasprodaje Srbije i tajnih operacija spolja i iznutra koji je doveo do misterioznog ubistva premijera dr Zorana Đinđića.

Podaja ili predaja nacionalnih interesa?

Četvrto, najveći deo političke vlasti DOS-a je ušao u korupciju i kriminal. Obogatio se ili se stavio na službu stranim interesima. To se posebno videlo u drugoj vladi 2004-2008 godina u trulim poltičkim interesima i kompromisima DSS i DS koji su „opljačali“ narod sa G17 plus. Peti pakt sa „đavolom“ je koalicija SPS i DS koji su nastavili da pljačkaju i siromaše državu i narod i pripreme teren za „prodaju“ Kosova i Metohije koji će se kasnije dešaviti Briselskim sporazumom. Šesti „pakt sa đavolom“ je nova igra SPS i SNS kao nove partije stasale iz SRS, i tako su igrači iz miloševićeve nikada pred narodom i pravdom suočene vlasti napravile novu-staru politiku puta Srbije ka EU započete od DOS-a i moći DS. Srbija posle 18 godina od promene vlasti nije postala „bolja“ već siromašnija ,duhovno nekritička i opustošena , sa gubitkom vere i nade u samu sebe. Sada se pitamo dali imamo prava na Kosovo i Metohiju? Strani uticaji u Srbiji su drastični, i Srbija je kolonija moćnih ekonomskih sila ali je i u političkom protektoratu SAD, Nemačke odonsono EU gde je vlastima dozbvljeno da rade šta hoće da bi Srbija postala članica EU.Ko zna kada ili možda nikada!

(Vidovdan)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *