PETICIJA: Da se stanovi u Belvilu ustupe ugroženima u poplavama!

PETICIJA: Da se stanovi u Belvilu ustupe ugroženima u poplavama!

22 maja 2014

576x331_12-1319533237-naselje27Humani građani republike Srbije pokrenuli su onlajn peticiju da se prazni stanovi u naselju Belvil ustupe ugroženim građanima koji su ostali bez domova u strašnim poplavama koje su zadesile Srbiju.

Odavno je poznato da luskuzno novobeogradsko naselje Belvil „zvrji” prazno, bukvalno, jer je tu veliki broj novih stanova od kojih ni polovina nije prodata.

Pametni i humani ljudi dosetili su se sjajne stvari: pokrenuli su onlajn peticiju da se ovi stanovi ustupe ugroženima!

– Molim vas da izađemo u susret ljudima kojima je pomoć najpotrebnija. Imajte u vidu da nekima od njih ovo nije prva nepogoda koja ih je zadesila. Oni nemaju odakle da grade život ispočetka. Ako možemo da im pomognemo, zašto to već jednom ne učinimo?

Počele su da haraju teške bolesti nalik kugi i žutici i nisu nimalo trivijalna stvar. STOGA APELUJEMO NA GRAĐANE DA SE UJEDINIMO KAKO BISMO STANOVE KOJI SU GODINAMA PRAZNI USTUPILI ONIMA KOJI SU PREKO NOĆI OSTALI BEZ SVEGA! – navodi se u opisu peticije, koju je za nepuna dva dana kolio postoji, potpisalo više od 2.000 ljudi!

Činjenica je da ovi stanovi godinama stoje prazni, jer je naša zemlja u dubokoj ekonomskoj krizi i zaista nema ko da ih kupi. Oni koji su mogli – odavno su to učinili.

Potpišite peticiju! Pomozite ljudima!

(Dnevno.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. milos grahovac says:

    ...treba da se pomogne ljudima...

  2. Aleksandar says:

    jeste lepa ideja, ali ima tu pravne prepreke. Kad dozvolish ljudima da stanuju tamo ce biti zakonski tesko da ih iselish opet kasnije. Sta ako se nesnadju i nemaju kud? To je glavna prepreka koja treba biti reshena da bi omogucilo koriscenje tih stanova u toj teshkoj situaciji...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *