ПЕТРУШИЋЕВЕ РЕЧИ ЗАТРЕСЛЕ БАЛКАН: Ако поново избије рат… (ВИДЕО)

PETRUŠIĆEVE REČI ZATRESLE BALKAN: Ako ponovo izbije rat… (VIDEO)

7 avgusta 2018

Bivši obaveštajac Jugoslav Petrušić tvrdi da korporativne zajednice ne žele da predaju vlast Donaldu Trampu i da one i dalje stoje iza antisrpskih poteza na Balkanu. On kaže da se Albanci ne bi ponašali ovako bahato da nemaju podršku tih korporativnih zajednica.Petrušić je rekao da je Balkan i dalje epicentar svetskih dešavanja i da se i dalje oseća miris baruta na ovim prostorima.

Petrušić je rekao da bi i danas Srbija mogla lako da porazi Albance i Hrvate, kao što je mogla i 90-ih, ali da bi srpskim neprijateljima ponovo u pomoć pritrčao zapad.

– Albanci bi isto prošli kao što su prošli 1999. godine, i ne samo Albanci – rekao je Petrušić.

– Sad kad bi krenula borbena dejstva na Kosovu, Bosni ili Hrvatskoj opet bi ti prevatanti pobegli i opet bi zvali čitav svet da ih spašava – rekao je Petrušić.

(Pravda)

KOMENTARI38 komentara

 1. Hruscov says:

  Sve su to smradovi koje treba urazumiti. Kao Rusi Madjare.

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Zašto onda Petrušiću ne kažeš da je rešenje tog problema da i Srbija bude svrstana u vojni savez, ruski, naravno, i da se više ne igra titove politike nesvrstanosti ??? Srbija je pozvana u ODKB, Srbija je pridruženi član ODKB-a, zašto ne uđemo u ODKB nego ponovo rizikujemo da sami budemo u ratu protiv svih okolnih neprijateljskih nacista katolika i muslimana i NATO pakta ???

 3. goran says:

  Samo u Srbiji neko ko je radio kao spijun protiv Srbije moze da bude medijska zvezda. Srbi su bolestan narod, potreban je lakar sto pre.

  • Nebeska Srbija says:

   Budalo,JUGOSLAV PETRUSIC JE HEROJ SRBSKOG NARODA!!!Da nije bilo njega nas bi unistili!

   • goran says:

    Ako je tako, drzi njegovu sliku pod jastukom i ne brini, on ce ter sigurno sacuvati, a mozda i decu nahraniti.

    • djordje says:

     Ma mozda hoces da drzimo sliku tvoje majke. Aj ne seri vise i zsvezi pojeo si sendvic i mars na spavanje provaljen si fukaro botovska.

     • goran says:

      A kako si me provalio, gde i kada? Da nije u desetinama komentara u kojima si me podrzavao, kao i ja tebe? Umeo si da budes duhovit, iako se nismo slagali u mnogo cemu nikada te ne bih nazvao fukarom jer je to recnik gubitnika, onih koji nemaju argumente. A sto se tice botovanja, svako ko je pratio moje komentare ovih godina setice se da sam, raznim povodima, kritikovao Vucica, NVO, Natanjahua, Trampa, EU, Gospodju Merkel, Makrona, hrvatske naciste, Kolindu, lazne srpske nacionaliste, Putina kad god je radio suprotno onome sto je obecao... Koja je je to organizacija kojoj su potrebni takvi botovi, molim te javi mi njihovu adresu? Ako mi nesto posalju, bice i za tebe. Vidim da ti sendvici ne izlaze iz glave.

    • Nebeska Srbija says:

     I drzim glupavi covece.Nema kome nije pomogao.Ziveo JUGOSLAV PETRUSIC!!!

     • goran says:

      Zivio na mnogaja ljeta i da bude sahranjen u Kucici cvijeca.

   • goran says:

    Da ne bese Petrucica, ne bismo danas imali Vucka. Zaista bi to bilo tesko.

  • Kolovrat says:

   gorane nemas pojma cuti i ne balkezgaj.

  • Željko says:

   @goran Vi ste glas razuma iz Srbije! U slučaju ponovnog rata, "veliki brat" bi napravio koordiniranu akciju Hrvata, Albanaca, Bošnjaka, tko zna možda i Crnogoraca i Makedonaca naspram Srbije! Svi narodi u regionu se mogu prepirati ali kada je pitanju odnos naspram Srbije, svi zaborave ne prepirke i ujedine se naspram Srba!

   • A šta će Onaj gore says:

    uraditi sa velikim bratom i onima koji udaraju na brata? Željko, Željko gde ti je brat? Ništa iz istorije niste naučili. Hajde što su krvati izabrali danteov krug pakla, ali kako samo gurate sve druge pod sebe. Agenda 30 će vam doći prodane duše. Eto došao si na srpski sajt i pozivaš na bratoubilaštvo. Nagledasmo se mi toga od 41, 91, a posle kažete Srbi vas napali. Blagoslovi Gospode neprijatelje moje.

 4. Zlopamtilo says:

  u okupiranoj državi je svaka vlast okupaciona, zato rodoljubivi planovi ne prolaze

 5. milorad says:

  cela ta ekipa iz koje je i ovaj lik ODLAZI, a novih NEMA, zato će i da bude vrlo krvavo ovde ali može biti a i ne mora, videćemo. Za sad niko nema muda da povuče nogu, ali ako rat počne pucaće i ubijaće i oni koji misle da ih se to ne tiče, bTIČE ih se itekako ako žele da prežive moraće da pucaju.Što se nas srba tiče , ne bojte se ljujdio nisu nam naši neprijatelji ni do kolena to je sve galama u gomili a kad počne da gori kud koji mili moji vi ste za njih marsovci izmislili ste rat bre.Na kraju krajeva da ne palamudim VIDEĆETE I SAMI AKO BUDE KAKO ĆE DA BUDE.

  • Karital says:

   Petrušiću ne zanosi se pustim snovima kako će te poraziti Albance.U zadnjem ratu Albanci su protiv vas ratovali lovačkim puškama, kada bi ponovo izbio sukob, srbima bi šanse da pobjede bile jednake nuli.Ako ameri dozvole Albancima da se bolje naoružaju, onda zaista nemate nikakve šanse, iako ste bre, marsovci za ratovanje.

   • Velika Metla says:

    Krmak,kilo paradajza je 50 dinara,krompira 40 dinara,krastavca 30 dinara.........,a ti jedeš goMna! Zato što ste sa sve šipcima VELIKI JUNACI plačipizdili ste naci-amerikancima da vam pomognu! Ni naci-amerikanci vam nisu bili dovoljni nego ste uz njih pozvali i celokupan naci-nato! I ti ološi jedna nekome držiš slovo o ratovanju?? Tipičan način razmišljanja i lajanja jednog usmrdelog usRaškog konvertite!

   • Cp6a says:

    Srbi su 10 godina sami ratovali protiv zapadne vojne mašinerije, koja je imala beskonačne resurse i široku paletu mogućnosti, i kojoj se tada nije video kraj. Naravno, taj rat nam je bio nametnut jer je takav bio istorijski momenat - za nas skroz nepovoljan, za njih veoma povoljan. A šćipetari su miševi, kakvi bre oni ratnici? To je sve bilo pod kontrolom dok se NATO nije sa svojih hiljadu i kusur aviona umešao. U pravu si jedino što nijednog protivnika ne treba potcenjivati, tako da ćemo sledeći put sve lepo da isplaniramo kako da što efikasnije i potpunije uradimo deratizaciju.

    • Karital says:

     Tvoj mišljenje me podseća na govor jednog srpskog rezerviste prilikom pljačke Slunja 1991 god., gdje isti govori za TVB: "Eto, iskoristili smo momenat i sada idemo na Zagreb!"Ni hidrogenska bomba ne može uništiti žohare.Sledećeg puta više neće biti, jer će protivnik biti spreman i naoružan do zuba.

     • Velika Metla says:

      Koritar,koliko vidim po tvom pisanluku Srbi nisu ništa drugo radili nego pljačkali! A sa druge strane ste lajali zapadu i preklinjali za pomoć jer su Srbi naoružani! Eto pljačkaju vas i sa zapada,cela jadranska obala je u njihovim rukama,pa im zbog te pljačke ne smete ni zucnuti,konvertitu smrdljivi!

      • Karital says:

       Eto ti snimak na youtube Rastoke 1991 god. pa uvjeri da li lažem. Naoružani ste bili do zuba, dok je sa naše strane naoružana policija sa lakim pješačkim oružjem.Ni to niste mogli iskoristiti vi koji ste izmislili ratovanje.Nema pljačke sa zapada dok je meni i mojim mještanima dobro, a dobro je jer su kuće pune turista od šestog mjeseca.Apartmani su puni a euri ne znaju za naciju.Bolje da je obala u rukama zapadnjaka ali na našu žalost nije, već je u rukama hrvatske i srpske mafije.Ti očito neznaš što znači KARITAL, tebi je to korito na koje si navikao hraniti svinje a kod nas je to nešto drugo.

       • Znači to što si umislio da znači says:

        zapad uvek ide da pljačka na istok, a nw obrnuto. Sad vam je i vaša mafija četnička, a znaš i sam da nema ni 1 srbina u kevatskoj pa ih izmišljaš. Lično sam ubijene arape viđao po Vukovaru 91, policija kažeš? Stvarno, da živiš od apartmana, ne bi visio na srpskim sajtovima. Koliko si plaćen da špijaš ovde i troluješ, vidim da od toga živiš:-)

        • Karital says:

         Grešiš!Nisi upoznat sa situacijom na jadranskoj obali, jer si seljak.Hrvatska i srpska mafija zajednički peru novac, a ulažu ga gdje je najveći profit.Profit donose noćni klubovi,droga i kurve.Nisi ti kevatsku i vukovav, ni primisao.Možda si vidio u Vukovaru kojeg isilovca da ratuje za kalifat?Da radim nešto tko bi imao vremena da špija i troluje?

   • Kolovrat says:

    Karito zadnji put su albaci zajedno sa nato imali 15000 u drugoj liniji 30000 klosara, i nisu imali lovacke puske pa nisu mogli da predju Košare koje je vranilo 500 golobradih vitezova. Citaj malo.

    • Velika Metla says:

     Kolovrat,eeeeeee,taman posla kad bi čitao! Čim zagrebe po površini svojeg porodičnog stabla vidi tamo jednoga Vasiliju,Milovana,Radovana,koji su se transformisali u Stipa,Franju,Antu,Josipa,TomsoMa,itd...............,tako da ništa od "čitanja"!

    • Karital says:

     Pa bili su tu golobradi mladići (gušteri), ali bilo je tu i tridesetak prekaljenih boraca iz Rusije,Ukrajine,Švedske,Norvešeke,Irske itd.

 6. goran says:

  Bice kako je bilo, izgubili smo sve ratove, pa cemo i ove sledece. Ne brini, predvode nas Petrusic, Lazanski i Malagurski...

  • nina says:

   Najvažnije je da ti ostaneš po strani

   • goran says:

    Najvaznije je da ti kupis pusku, pa polako za komandantima koje sam naveo. Ne sumnjam u vas uspeh.

    • Ko ide da sačuva svoju glavu says:

     izgubiće je, a ko je izgubi pravde radi, sačuvaće je, eto! Ne vode ratove ljudi, već pojedinci koji se stavljaju u službu zla, a pravedne ume Bog sačuvati, da se ne opogane zlodelima ovih. Bolje ti je izgubiti glavu nego večno izgubiti carstvo. Ne nasedaj na provokatore Gogili brate.

 7. punca says:

  Sve je unaprijed izplanirano od NWO za Zapadni Balkan ! SAD je najveći neprijatelj Srbije. Amerika - NATO priprema kompletnu okupaciju Balkana do 2026 ! Ništa dobro po Srbe neće biti, odluka o predaji KiM-a dogovorena je u koaliciji Vučić-Tači-Haradinaj.Srbija će nestati , a od Srbije ostaće samo BG pašuluk! Srbija je tačno tam , gde joj je mesto.

  • Samo ti sinko radi svoj posao says:

   A ti si tačno tamo gde treba, na bratoubilačkoj strani. Jesi čuo za: Boj se onog ko je 'viko bez golema mreti jada...

 8. punca says:

  Politika je najveća kurvva na svetu . Političari su političke starlete i to NAJ— najgorije. POLITIKA je otrov i zaraz —ZLO!!! Da nije POLITIKE ne bi bilo niti RATA … za sve je kriv NOVAC !!! Svi oni dolaze za svako zlodelo na zemlji kod Boga na sud i to mi je "uteha ", da mi je lep i miran svaki dan.

  • goran says:

   A ko je stvorio novac, ako ne bog, kome se, u ovoj ili onoj varijanti, svi klanjaju?

 9. solac says:

  idiotski komentari

  • goran says:

   E, tvoj je nevidjeno pametan. Sta si hteo da kazes???

 10. Moca says:

  Ovaj Petrušić je bolesni mitoman koji je prevario gomilu ljudi po francuskoj. Radio kao prodavac magle. Lud lik provereno,za psihijatriju je odličan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *