Пипци албанске мафије

Pipci albanske mafije

8 maja 2017

Piše: Miroslav Parović

Projekat „velika Albanija“ baziran na šiptarskoj mafiji i terorizmu, a potpomognut logistikom NATO, očigledno ulazi u svoju završnu fazu kada se više i ne kriju jasne namere za prekrajanje granica na Balkanu. Više je nego jasno da Albanci i njihovi nalogodavci iz NATO neće prezati od nastavka terorističkih akcija, ali ni od izazivanja oružanih pobuna na onim teritorijama gde žive u većem broju.

Srbija mora da pokrene hitne mere u cilju slabljenja i rušenja projekta „velike Albanije“. Imajući u vidu da ovaj projekat nema ni istorijsko ni kulturološko, već samo mafijaško uporište, onda je najprikladnije udariti na same njene temelje – na šiptarsku mafiju. Kao jedan od prvih koraka predlažemo da naše bezbednosne strukture urade i javnosti predoče „Belu knjigu šiptarske mafije“. Vrlo je važno da javnost bude upoznata sa delovanjem ove mafijske hobotnice kako bi se povećala budnost bezbednosnog aparata i celokupnot građanstva, a sve sa ciljem sasecanja pipaka ove zločinačke organizacije.

Sa podacim iz „Bele knjige šiptarske mafije“ odmah treba upoznati policije u Mađarskoj, Austriji, Nemačkoj, Belgiji, Švajcarskoj, Italiji, Grčkoj i Francuskoj, imajući u vidu da šiptarska mafija ima razgranatu mrežu u ovim državama, a posebno treba ukazati na povezanost ove mafije sa islamističkim teroristima koji vrše napade širom EU.

Evropa sve više pravi otklon od NATO, koji zbog toga i koristi šiptarski terorizam da „zapali“ Balkan i da još olakša prodor islamističkih terorista ka Zapadu, čime ucenjuje i drži u strahu EU. Iz tog razloga Srbija svakodnevno mora tražiti saveznike i svoj interes u novoj bezbednosnoj politici Evrope koja će svoje uporište imati u političkoj osovini Pariz – Berlin – Moskva.

(Večernje novosti)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *