ПИСМО ДИКИЋЕВОГ ПРИЈАТЕЉА, ОВО ЈЕ ИСТИНА: „Медији престаните да лажете!“

PISMO DIKIĆEVOG PRIJATELJA, OVO JE ISTINA: „Mediji prestanite da lažete!“

22 oktobra 2016

dikicev-prijatelj_n-4t

Dikićev poznati prijatelj napisao je objavu na društvenoj mreži fejsbuk u kojoj moli sve medije da čuju pravu i jedinu istinu.

Dragi prijatelji i svi oni koji to niste a koje crv sumnje izjeda, obraćam se apsolutno svima vama sa ciljem da razjasnim par činjenica koje su od važnosti i time probam da sklonim neopravdanu sumnju, Naime veći deo vas je pročitao bar jedan od gomile spinovanih tekstova u vezi sa hapšenjem genarala Bratislava DIKIĆA u Crnoj Gori. Odgovorno tvrdim:

APSOLUTNO SVE ŠTO SE NAVODI U MEDIJIMA, A IMA VEZE SA GENERALOM DIKIĆEM JE LAŽ !!!

Pre nekoliko nedelja, pred polazak na hodočašće na Časni krst na Rtnju, na moj poziv da nam se pridruži, rekao je da se u poslednje vreme oseća baš loše i da mu se zdravstveno stanje znatno pogoršalo od kako smo se videli poslednji put. Delovao je oslabljeno i veoma iscrpljeno. Dogovorili smo se da ćemo ići na Rtanj kasnije, kada se malo oporavi.

Prošle nedelje, dok smo razgovarali o njegovom zdravstvenom stanju, koje se nije poboljšavalo, predložio sam mu da ga odvezem u manastir Pirkovac, kod Svrljiga, do oca Varnave, koji je poznat po blagodatnom delovanju svojih molitvi na obolele. od takvih opakih bolesti. Rekao sam mu da je u manastiru i jastuče koje je poslato iz Egine, iz manastira Svetog Nektarija, a koje je takođe blagodetno.

Stari, dobri prijatelj, moj brat Bata, sa kojim sam, pored ostalog, poslednju borbu vodio u poplavljenoj TE Drmno i selu Maljurevac, mi se neizmerno zahvalio na ponuđenom. Vidno potrešen zbog moje namere da mu izađem u sustret i pomognem na bilo koji način a, po malo, i zbog osećaja da ga sažaljevam, zaćutao je nekoliko trenutaka. Nakon toga mi je rekao da ćemo ići u novembru ali da sada, u nedelju 16. oktobra, neće moći jer je već ugovorio odlazak na Ostrog, u manastir Svetog Vasilija, jer mu je, po njegovim rečima, to ostala kao poslednja nada. Dakle, s tim u vezi odgovorno tvrdim:

dikic-1-500x685

GENERAL DIKIĆ JE, KAO OZBILJNO OBOLELA OSOBA KOJOJ SE STANJE POGORŠAVA IZ DANA U DAN, U CRNU GORU POŠAO DA BI PROBAO DA ISTRAJE I IZDRŽI NA NOGAMA CELU LITURGIJU, KAKO BI SE ISPOVEDIO, PRIČESTIO I MOLIO DA MU SE ČITAJU MOLITVE ZA ZDRAVLJE

SVAKA DRUGA PRIČA I POVEZIVANJE SA BILO KAKVIM DRUGIM DOGAĐAJEM JE ČISTA LAŽ !!!

Napominjem da se on i ja izuzetno dobro poznajemo i da bi sa mnom podelio bilo kakvu povezanost sa bilo čim, a da je to bio slučaj ja sigurno ne bih ovako nešto javno napisao.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Tony says:

    Šef Gruja legenda!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *