PISMO RATKA MLADIĆA Sanjam da posetim Moskvu, zaplivam u Volgi i vidim Sibir

PISMO RATKA MLADIĆA Sanjam da posetim Moskvu, zaplivam u Volgi i vidim Sibir

5 aprila 2013

Untitled-1Nedavno je delegacija ruske Dume, službeno posetila generala Ratka Mladića, u Haškom trbunalu, i tom prilikom razgovarala i sa drugim Srbima zatočenim u tom kazamatu. Nakon posete general Mladić napisao je pismo ruskim prijateljima koji su osnovali Komitet Dume za pomoć Srbima u Hagu. Uz saglasnost deputata ruske Dume, koji su uključeni u odbranu Srba u Hagu, pismo je objavljeno na sajtu  „Srbski reporter“, a mi ga prenosimo bez uredničkih i drugih intervencija. Jedino je naslov dala redakcija Intermagazina. Evo tog pisma:

Poštovani Druže Zjuganov,
Dragi Drugovi i Braćo i sestre iz Ruske Dume,
Velika Vam Hvala što ste pokrenuli Komitet Dume za pomoć Srbima – robovima u Haškom Kazamatu.
Učinili ste meni veliku čast što ste poslali Deputate da me posete u pritvorskoj jedinici tj. U Gargamel sudu, Haškom Tribunalu. Rado se izljubio sa svima:
1. Drugom V. Komojedovom,
2. Admiralom A. Tarnajevom,
3. Pukovnikom P. Dorohinom,
4. Akademikom Jelenom Guskovom, mojom prijateljicom i sestrom.

O njima ponešto saznah, ali od moga monologa nisu se ni mogli poslužiti pripremljenim specijalitetima koje napraviše moje kolege oficiri, robovi u NATO Kazamatu.

Dragi prijatelji dao sam sestri Jeleni jedno 5 – 6 stranica iz sveske koje sam napisao u sudnici dok je NATO – komisija zasedala, to nije sud to je korumpirana NATO mafija koja oslobađa njihove zlikovce Hrvate, Muslimane i Albance, a Srbe tamniče na drakonske kazne, obično na doživotne robije, na nekoliko desetina godina, neki su  „umrli“ u Kazamatu, ili se  „ubili“ ili su celu deceniju u njihovim čeljustima i čekaju njihovu inkviziciju.

Mi smo po njima krivi zato što smo Srbi i pravoslavci, zato što smo branili svoju zemlju SFRJ, svoju čast, naš narod i pravoslavnu veru, što smo se suprostavili NATO nemani i fašističkoj nakazi hrvatskih, mudžahedinskih i šiptarskih narko ubica i separatističkih gomila koje pomoću Berlina, Beča, Rima, pa i malo šire, hoće da se ustreme na pravi cilj trasiran u vreme Bizmarka i Napoleona, kasnije Hitlera. Kakav im je bio cilj i zadaća – tada – isti je i sada samo su te planove umotali u šarene folije, a cilj im je isti ili sličan prethodnim imperatorima koji upadaše sa svojim hordama na PRAVOSLAVNU SVETU ZEMLjU.

Išli su malo okolo i strategijom kao:

a) Napoleon Bonaparta.

– Odvojeno maršovati skupa se tući.
Braćo deputati svi Vi to znate bolje od mene Ratka Mladića.

Bonaparta je upao na Balkanski prostor ovladao obalom, porobio Dubrovnik, nekada pretežno Srpski grad. Okolno stanovništvo počeše preobraćati u katoličku veru (Slovence i Hrvate) čist PROZELITIZAM.

Pod sloganom da brane hrišćanstvo od Turaka uz pomoć Beča (Monarhije) i Rima sve su pokatoličili i gurnuli ih na Srbe i Srbiju, na Ruse i Rusiju. Vi znate koliko naše pravoslavne dece poginu u tim odbrambenim ratovima, da bi se sačuvala Rusija i odbranila Moskva. Ovo što ja pišem možda će učene glave kao Drugarica Akademik i Moj saborac oceniti slabom ocenom, ali ja Vam ovo pišem iz duše u mojoj ćeliji koja je dimenzija 2, 5h3, 5h2, 20 m, oko 9m3 prostora, sva je od betona, u njoj je bolesnički krevet, vitrina za odeću i obuću, mali vitraž za sitnice, stalaža za BAJDERE (NATO LAŽI i najčešće naučene i montirane CIJINE = SAD i NATO – optužbe) koje imaju za cilj da nas oblate, satanizuju, prikucaju na stub srama, zato što im se nismo spustili pod noge da im celivamo njihove krvave čizme i krvave ruke kroz vekove do ramena.

Oprostite na teškim rečima, možda sam ja ogorčen, ali se ja NATO i ZAPADNE NEMANI uopšte ne plašim, znam ih ja dobro jer sam pet godina ratovao protiv njihovih miljenika i njigovih hordi. O tome ću kasnije. Hoću još o Bonaparti i njegovom pohodu na Moskvu.

Ruski narod i Ruski Heroji su mu na Borodinskom bojištu dali lekciju i put u Francusku. Ništa katolici nisu platili, a puno su Pravoslavlju i Veličanstvenoj Rusiji i spalili, opljačkali, razorili i pobili. Rusija, slavenska duša orpostiše im sva zlodela, pa i sada ima posledica od njegovog pohoda, a oni se diče nekom kulturom i  „svetlostima Pariza“. O Bonaparti toliko. Nije zaslužio da trošim olovku – Rusku, crvenu, a na njoj piše KPRF, a ja dodajem:  „ovom olovkom Ratko ćirilicom piši i slobodno diši“.

Draga braćo i sestre Deputati ovo je prva olovka iz Majke Rusije, ova Vaš PODAROK mi je drag i mio isto kao i kapa, majica, pismo druga Zjuganova i svih koji osnovaste Komitet u DUMI za odbranu nas haških osuđenika i pritvorenika. Ja ću sve učiniti, a mala mi je moć, da ovu NATO Aždaju demistikujem i razotkrijemo njene namere, a one su meni vidljive. O tome ću malo kasnije reći.

b) sada o monstrumu Hitleru!

– O njegovom  „Blic Krigu“ dosadašnja istorija zna i istoričari.
Ponešto znam i ja. Učio sam na vojnim školama o fašizmu i njegovom planu  „Barbarosa“ i liniji A – A (Arhangelsk – Astrahan). Kuda je ta linija išla preko ili istočno od Urala.

Svoje je armije uputio pravcima Berlin – Varšava – Moskva; Berlin – Pribaltičke zemlje – Minsk – Lenjingrad, a deo armija (Pauls) je usmerio ka Staljingradu, a 1942. G. Je Romela uputio severnom Afrikom sve do Gorbuka.

Iole dobar maljčik zna iz istorije šta i kako se dešavalo. Kakve je podvige činio svaki crvenoarmejac, šta je sve činio major Lugavoj da ojača odbranu i da fašisti ne upadnu i razore Lenjingrad – Petrovgrad, grad Heroj koji je izdržao 900 dana u blokadi. Znaju li naši naraštaji gde je Ozero Ladoga, kako je ono bilo jedina daroga (put) spasa da bi se doturila hrana, lekovi, masnoća, so i hleb promrzlim i izmenoglim stanovnicima. Znaju li potomci šta su stanice na ledu zamrznute ladoge, kako su se utopljavali čajem vozači konvoja i sl. Da li iko sem jezera Ladoge zna koliko je kamiona, tovara i heroja propalo pod led i skončalo mladi život, to još sigurno nije popisala Akademija Nauka – to se sve neda ni naći ni iz hladnih dubina izvaditi, a kamoli opisati i popisati smrznute od gladi i iznemoglosti na ulici Carske Prestonice Romanovih. Znaju li nam deca podvig lekara u Lenjingradu koji umire od gladi i kada mu medicinska sestra predlaže da pojede koru hleba (100 gr) , 50 grama masnoće i 10 gr. Soli (NaCl – natrijum hlorid) i da mu da injekciju da mu spasi život a taj kolos – Heroj reče:  „Ne, to sve ostavi da se da vojniku na frontu, a ti karandaš v ruke i piši simtome bolesti od gladi“ – i tako skonča taj junak. Imam ga još u mom srcu, on i svi naši junaci iz prošlih i ovih ratova daju mi snagu da sve izdržim i da dođem vedra čela u svoju kućicu stan – u slobodarski Beograd, da se nađem među ljudima u prelepoj Moskvi, da posetim Akademiju nauka i Vas Sestro Jelena, da zaplivam u rekama Moskvi, Volgi i Jeniseju, da vidim Sibir, Jakutiju, Bajkonur, Vladivostok, da dođem na Sahalin i Kamčatku, da posetim Don, da vidim Ural i Ingušetiju, da se sretnem sa herojskim ruskim narodom koji stoji na braniku pravoslavlja, uz slavnu i čvrstu Rusku Armiju zaustavio džihad ratnike da se ubacuju u Majku Rusiju.

Baš sam se raspisao dr Jelena, baš ću se pokazati slabim učenikom o prirodnim lepotama veličini naše MATUŠKE Rusije, ali hoću da Vam budem pomalo dosadan jer sam bio duboko potresen terorističkim pogromu dece u školi u Belsanu, teroru u pozorištu Ostankino ili teroru na stanici podzemnoj u Moskvi. Po meni to nije znanje samo muslimanskih ekstremista, to su pakleni planovi zapada  „NATO“, CIJA a na čelu su lobisti multinacionalne korporacije, a glavni distributer tih pakosti je PENTAGON, a osnovna mu je osovina i pokretačka snaga Haški Tribunal.

Tu se ne zna ni koliko tu ima cijinih ljudi – od Predsednika suda MERONA, raznih žbirova koji vršljaju po planeti, huškaju na rat ili ga potpaljuju i otvoreno ga najavljuju kao legalan i legitiman haos, a OUN su stavili pod svoju šapu i kroz strategiju, sukoba niskog intenziteta ruše državu po državu, metropolu po metropolu, idu putevima nafte i kapitala, kao zavode demokratiju i ljudska prava, čuvaju kao nekakav mir i slično.

Kome su oni doneli mir, kada i gde?

Ja sam njihove generale mnoge upoznao od onih iz Afrike, Evrope, Indije do Amerike. Pitao sam ove perjane Francuze: Moriona, Sabirua, Kota, Žalvijara i druge… D. Prel i Engleze: Hejza, Rouza, Smita ili Američke: Klarka i slične – koji su mojih godina, pa g. Klarku postavim prosto pitanje:  „Da li je on ikada i gde ratovao i zašto?“ A on kao iz topa – Na glavi mu kapa sa 4 zvezde – bele – a on reče na sastanku u Banja Luci 1995 (snimila kamera)  „o da ja sam imao u dosadašnjoj karijeri 12 ratova u 11 zemalja, bio sam u ratu u Vijetnamu u Golfu i td. Ja mnogo nestrpljiv, kako me Bog dao – brz i odmah ga pitam:  „U kojim ste to Vi zemljama ratovali i zašto.“ On ih nekoliko nabroja a ovaj Englez Smit hoće da promeni temu – vidi da sam ga uvukao u živo blato!
Smit – engleska lisica ubaci odmah temu o humanitarnim konvojima, o snabdevanju UN, to jest NATO TRUPA.

Braćo Rusi, DEPUTATI, nisam oštar već sam previše blag u opisu UN snaga na prostoru SFRJ. Čast izuzecima, Rusima, donekle Skandinavcima, Kanađanima, a ostalo iz ZE zemalja sem Španaca, Grka i Ukrajinaca to je pravi fašibozluk, samo šaraju vozila, menjaju tablice i nazive: SFOR, IFOR, te neka implementacija, te zaštitne snage, a to Vam je sve NATO. Ima tamo nekih koji su časno služili i bili korektni, gos. Akaši, g. Ivanov, g. Serđo Demelo koga ubiše  „Džihad ratnici“ i par primeraka i oficira tipa puk. Demurenka i sličnih, a mnogi su imali i debele račune $, DM, E od droge, nafte, prostitucije, kocke, trgovine robljem – ženama i slično.

Evo primera: Planina Treskavica ispod koje sam rođen ima nadmorsku visinu 2082 m, Bjelašnica 2062 m nv, Igman skoro upola manji, pošumljen, olimpijske skakaonice i skijališta (muški slalom 1984) , hoteli, tamo su muslimani 12. Diviziju i deo u Sarajevu (Zaštićena zona???) u kojoj je 1. K ABiH sa oko 130 – 150. 000 vojnika dobro naoružanih otimačina, pljačkom i ubijanjem pripadnika JNA – legalne vojske SFRJ i JA. Oni se naoružaše kao i Hrvati iz Arsenala NATO, iz Mađarske, Poljske, Njemačke, Austrije uz pomoć Vatikana i Američkih administracija sa oružjem iz Turske, Irana i dela islamskih zemalja i to uz prisustvo snaga i osoblja UN – mirovnjaka. I Hrvatima, Slovencima i Albancima, a za SFRJ, Srbiju, Crnu Goru, RSK i Republiku Srpsku i srpskom narodu:
1. Sankcije, 2. Pretnje, 3. Ucene, 4. Sankcije na Drini, 5. Totalna blokada i sprečavanje izvoza, trgovine, nema protoka ni roba, ni ljudi, ni misli, 6. Medijska blokada i Satanizacija, blaćenje i «pljuvanje», 7. Bombardovanje i razaranje – od rezidencija, zgrade Vlade, kasarni, TV i radio stanica, škola, vrtića, mostova, vozova, aerodroma, presecanje vazdušnih, rečnih putnih i železničkih čvorišta, razaranje sela, domaćinstava, poljoprivrenih kapaciteta do ubijanja male Milice na noši u porodičnoj kući.

Moji dragi prijatelji ovo Vam pišem radi Vas, da Vam se otvore oči, da se ne drema jer «Nato» nije zahvatio Balkan, Sredozemlje, Bliski, Srednji i daleki Istok radi mene, Ratka Mladića. Oni su prešli preko nas, dobro nas ogradili debelim betonom, visokim zidovima, čeličnim vratima, neka su visoka i široka po 10 i više metara, sve ćelije su stalno ozvučene, levo u ćošku iza dežura kamera. Ona je robot, ne zna ni kome ni šta i čime pišem, ali ja to pišem ovom krasnom olovkom i još ću pisati uzinat robotu «NATO – u» i ovaj moj blokčić će doći u sigurne ruke, ruke Ruskih drugova, doće do Dume, Akademije nauka, pa ako išta valja vi ga dajte sveštenicima, đacima, novinama, narodu, TV stanicama, štampajte i neka naše pravoslavno jato vidi šta i kako se i u ovim uslovima bori za našu grudu Pravoslavnu, za našu karaulicu Republiku Srpsku, za našu majčicu Srbiju i MATUŠKU Rossiя (ili 10) , za ja zabil pisat po ruski! Izvinite godine, sada će na čisti ponedeljak (08. 03. 43) biti punih 70 leta.

Da ste mi zdravi i živi, slava Velikoj Rusiji od Sahalina – do Berlina, gde nas oslobodi slavna Crvena Armija i veliki Vojskovođa Žukov. Njemu sve počasti, ali kada je slavni Heroj Gagarin – prvi otišao u Kosmos i plejada heroja Kosmonauta – neke lično znam, a posebne pozdrave šaljem našoj Valentini Terješkovoj, kao i svim ženama Rusije i pravoslavnih zemalja, želim sreću, ljubav, dobrotu, hrabrost i ljepotu i da nam se želje ispune.

Dragi drugovi i drugarice Deputati – članovi Dume svi u snop, bez trvenja, NATO se širi, oni su već u vašim domovima, njihove rampe i rakete sa lansera za 5 minuta mogu tući Moskvu, ne potcenjujte ih, znaju šta hoće, ono što nemaju, hoće bogatstva Rusije, hoće plin, naftu, umjetnine i sve što je lepo trpaju sebi. Pa i ovaj radijator u mojoj ćeliji radi i greje na Ruski gas, sva njihova kola troše otetu naftu. U ovoj Holandiji je stalno kiša, hladno, imaju svega – ukradenog iz kolonija, a ja pišem ove reči Ruskom olovkom i grejem se Vašim plinom, struju trošim nemilice, danju i noću, pa njih i nas je osvetlio Srpski genije, popov sin iz sela Smiljana iz Republike Srpske koju NATOvci uz pomoć ustaša razoriše i narod u izgnanstvo oteraše.

O ratu i našim posrtanjima ću Vam pisati kroz rešetkasti prozor i blindirano staklo i to će biti ubitačno. Po mome skromnom viđenju i znanju iz istorije, rodih se 1943. godine u burnim godinama i neprijateljskim ofanzivama, a u Teheranu se sastaše Velikani istorije: 1. Staljin, 2. Čerčil i 3. Ruzvelt i doneše gradiozne odluke da se porazi fašizam i stvori mir. On trajaše zahvaljujući Svetlom Ruskom oružju, Herojskom otporom Crvene Armije i 30. 000. 000 žrtava u sali suza na Paklenoj Gori, njihove žrtve su na svetilištu slobode u Moskvi, pa moji mili deputati zar Vi ne vidite da je NATO neman 5` do Mauzoleja slobode.

NATO merka Kinu i Rusiju, pipkaju oko Koreje i IRANA, pitanje kada će i koga zasuti predatorima, lokatorima, vidljivim i nevidljivim kamerama, tomahavkama, STELT – avionima, pa i ono što nas zadesi u oblasti, pitanje šta je i odakle je krenulo, kako baš taj «meteor» pade na Čeljabinsko područje. Nije valjda samo došao da polomi stakla. Vi dobro procenite i vidite kakva je to pojava, čija je to ujdurma, kako da to pada na Rusiju, zastrašuje Kubu i njen narod, a promaši Ameriku. Ona se širi kao balon, pa «valjda» te pojave se uplaše i padnu na Rusiju!

Srdačan pozdrav bratskoj ROSSII.

Ratko Mladić

(SRBski FBReporter)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Milan says:

    Bravo Generale! Svaka Vam čast. Osvetlali ste obraz u ratu a i ovim pismom braći Rusima! Pisali ste ISTINU iz Vašeg i našeg srca. Vi ste savremeni heroj srpskog naroda! Neznam šta bi se dogodilo sa nama da nije bilo Vas i Vaših saboraca? Ovo što ste saopštili braći Rusima, neka vide i znaju kako ih srpski narod voli i poštuje i nezaboravlja šta su nam sve pružili i štitili, kao stariji brat, kroz vekove! Vi ste Generale veliki sin srpskog naroda! Stali ste uz bok naših velikih predaka i Vojvoda iz Balkanskih i Prvog svetskog rata. Želim Vam svako dobro i dug život! Brzo oslobađanje iz haškog kazamata ste zaslužili jer ste u tom političkom zatvoru i suđenju ostvarili još jednu Vašu životnu pobedu. Dušmani neznaju kako sa Vama! Budite srećni jer iza Vas stoji veliki Ruski narod! Hvala im! Hvala i vama na ovom pismu. Zaslužili ste večno divljenje i poštovanje i spomenik za života među velikanima SRPSTVA!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *