ПИСМО ПОЛИЦАЈЦА КОЈЕ ЈЕ ШОКИРАЛО ШВЕДСКУ: Ово је право стање у Шведској од када су дошли мигранти!

PISMO POLICAJCA KOJE JE ŠOKIRALO ŠVEDSKU: Ovo je pravo stanje u Švedskoj od kada su došli migranti!

22 maja 2017

Post švedskog policajca o migrantima:

Užasno sam umoran. Ono što pišem ovde nije politički korektno. Ali, nije me briga. Ne zanima me uopšte. Uskoro idem u penziju posle 47 godina rada. Naši penzioneri su na kolenima, škole su u haosu, zdravstvo nam je pakao, policiji su vezane ruke i noge, itd itd. Mi svi znamo zašto, ali se niko ne usuđuje ili ne želi da govori o razlozima.

Počinjem: Radio sam od ponedeljka do petka ove nedelje. Silovanja, pljačke, razbojništva, iznude, ucene, napadi, nasilje nad policijom, pretnja policajcima, kriminal, droga, pokušaj ubistva, silovanja iznova i iznova, iznude i zlostavljanja.

Osumnjičeni su Ali Muhamed, Mahmud Muhamed, Muhamed Ali, Mahmud..

Zemlje iz kojih dolaze zločinci: Irak, Turska, Sirija, Somalija, Avganistan, Somalija, Sirija, Somalija. Polovina osumnjičenih uopšte nema dokumenta. Ne znamo odakle su došli, a da ne govorimo o njihovim dosadašnjim životima.

A ja govorim samo o našoj opštini Erebre. Pri tom, izvršioci zločina u gradu skoro u 100% slučajeva potiču iz tih zemalja.

I tako je ovde u poslednjih 10-15 godina.

(NjuzFront Srbija)

KOMENTARI7 komentara

 1. Ivan says:

  Blago vama..A da vratite vojsku s ruske granice pa da branite cast vasih zena i kceri i"sredite" stvar s muhamedancima?Ne bi bilo"politicki korektno"?!E onda-KUS i trpite..

  • neko says:

   Najbolji odgovor koji sam skoro procitao, skidam kapu. Bravo. Sto bi se mi brinuli za njih, nek se zale...Stoka bezobrazna...Imaju sliku, ali nemaju ton, a patike im iz dupeta vire...

 2. Pastrovic says:

  Hehe... i to im je malo za ono zdusno pljuvanje po SRJ. Ne ostaje mi nista drugo nego da podrzim ovu izbjeglicku gamad, a koja su svoj "gamadluk" utrostrucila otkad im zapadnjaci dodjose "u posjetu". Mozda grijesim, ali mi nije jasno da sve to sto rade njima jos uvijek ni priblizno ne rade nama!? Nije valjda da su mudzosi zavoljeli Srbe?

 3. kuka says:

  Biće još gore. U Švedskoj i ostalim evropskim zemljama sprema se genocid domaćeg stanovništva. Zašto? Zato što su svi oni (Švedjani, Norvežani, Finci, Danci, Nemci, Madjari, Francuzi itd.) slovenskog porekla. Istina je počela da proviruje ispod gomile falsifikata, ali je put osvešćenja dug. Evropljani će ga teško i odabrati, jer je mučan, bolan i zakrčen vatikanskom viševekovnom propagandom. Mislim da će pre čitava evropska civilizacija izumreti nego što će se osvestiti.

  • kuka says:

   Jedini izuzeci su Albanci i Cigani. Oni nisu Sloveni i zato su toliko "dragi" vladarima sveta, bar dok ne završe sa Slovenima. Ni elite, kraljevske porodice, plemstvo, krupni bogataši, političari i sveštenstvo visokog ranga, nisu Sloveni ili se bar tako ne osećaju. Njihovi pripadnici tvrde da imaju božansko poreklo, najčešće pominju Izidu, kažu da su "plava krv", a to dokazuju time što, kažu, imaju nultu krvnu grupu. Njima se i inače ništa ne može verovati, ali ovo ne samo da je neuverljivo, nego je i dokaz da su potpuno poludeli.

  • neko says:

   To im rade, ili TO NAM rade i sa vakcinama. Samo u Slovenskim zemljama su vakcine obavezne, a na Zapadu nisu...Mentalno silovanje, i degradiranje, satiranje od ubijanja, i bolesne dece i ljudi...

 4. Igor says:

  Vi Svedani ste pomagali Busus kad se bombardovaro Kadafi i Lybiski narod. Vasi vigeni su bez ikakvog razloga ubijali Lybiski narod. Zasto se danas cudite kad smrt pokuca na vasa vrata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *