Писмо Путина Николићу: Заједнички до успеха

Pismo Putina Nikoliću: Zajednički do uspeha

27 decembra 2016

nikolic_620x0

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom koji mu je uručio pismo predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina i u kojem se ističe da je „odlazeća godina potvrdila strateški karakter rusko – srpskog partnerstva“.

Razvijao se politički dijalog i postignuti su dogovori koji otvaraju dobre mogućnosti za realizaciju bilateralnih projekata od uzajamnog interesa, navodi se u pismu Putina koji je Nikoliću poželeo zdravlje i uspehe, „a bratskom srpskom narodu mir, blagostanje i prosperitet“.

Nikolić je izrazio zahvalnost na podršci koju Rusija pruža Srbiji i Republici Srpskoj, saopštila je Pres služba predsednika Srbije.

Nikolić je iskoristio priliku da još jednom iskaže veliku žalost zbog tragedije u kojoj je u nedelju, prilikom pada ruskog vojnog aviona u Crno more, živote izgubilo 92 putnika i članova posade, među kojima i članovi vojnog hora „Aleksandrov“.

Čepurin je rekao da su Srbija i Rusija u prethodnih nekoliko godina uspostavile sistem velikog poverenja i dobrih odnosa.

Ruskoj Federaciji je bitno da postoji stabilnost u razvoju naših bilateralnih odnosa, pa će sa punom pažnjom pratiti tok kampanje i predsedničkih izbora koji će tokom 2017. godine biti održani u Srbiji, ocenio je Čepurin.

Nikolić i Čepurin razgovarali su i o zajedničkim projektima, koje realizuju srpske i ruske kompanije, dodaje se u saopštenju.

KOMENTARI3 komentara

 1. Pero Joksimovic says:

  ..."Ajd` vladiko i to obidimo, ma zaludu na ti božju vjeru, što (Nikolić) se crnim zadoji đavolom, obešta se njemu dovijeka"...

 2. General VS says:

  Eh pero perase perčino gubiš se...

  • Pero Joksimovic says:

   Komandante carevije trupa, ne boj se za moju pogubiju, sačekaj da vidiš u kom pravcu putuje po_tureta TN.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *