ПЛАЧИ ДИНО: Српска тробојка се вијорила у Арени (ФОТО)

PLAČI DINO: Srpska trobojka se vijorila u Areni (FOTO)

25 oktobra 2015

51765_dino_iffUprkos zabrani unošenja zastava na koncer Dina Merlina, srpska trobojka se zavijorila u Areni.

Na Tviteru su pojavile fotografije koje pokazuju da zabrana koju je postavio bošnjački pevač Dino Merlin nije uspela. Neko od publike uspeo je da u sred Beograda prošvercuje srpsku državnu zastavu.

Kontrola na ulazu je bila veoma rigorozna. Oduzimane su zastave Srbije, pa čak i listovi papira na kojima je bila odštampana srpska zastava. Ipak, na koncert je uneto nekoliko zastava Srbije koje je publika uspela da prošvercuje.

(Pravda)

KOMENTARI



21 komentara

 1. Lady Gaga says:

  E ovo mu je bio poslednji put da arlauce u Srbiji A zbog sramote koju nam he priredio jedan od organizatora Vin Vin ciji he vlasnik Picousti isti OMA da da ostavku.

 2. Maxim says:

  Al' su ga zaj...li! Kao da njega brine zastava! On uzima srpsku lovu i ne vjeruje koliko su Srbi lud narod.

 3. marko says:

  Znaci da je vlast odobrila zahtjev ne unosenje zastave dok su na ulazima oduzimatae ha ha ha.Maksim je dobro reko.

 4. Lady Gaga says:

  Veceras treba uneti četničku zastavu

 5. Lady Gaga says:

  Na prvi pogled deluje kao dobroćudni stari čikica koji peva baladice za zaljubljene tinejdžere i dukatlije. Kad se čovek malo dublje zadubi u materiju, otkriva da je Dino muslimanski fanatik, koji je ispevao pohvalnu pesmu o Aliji Izetbegoviću, pozdravljao mudžahedine koji su klali Srbe po Bosni, i fanatično mrzi Srbe. Međutim, pošto je potpuni pokvarenjak i prodana duša, on je zakazao čak 3 ( rečima: tri ) koncerta u Beogradu u novembru, naravno za debele pare, mada lično mrzi Srbe. Pored svega, on je takođe primer koliko licemerje vlada našim podnebljem: Kad ćete videti Baju Malog Knindžu ili Lepog Miću u Zagrebu ili Sarajevu?

 6. zlatiborski ovan says:

  Na prvi pogled deluje kao dobroćudni stari čikica koji peva baladice za zaljubljene tinejdžere i dukatlije https://tinyurl.com/oz9f2hk

 7. Draga says:

  To da Vučić DA ostavku ima da popričekamo. Prvo će da kradu iѕbore jedno dva-tri puta, pa kada to više ne bude palilo a narod počne da se okuplja, počeće da rade ppalice, suzavac i vodeni topovi.Jer dragi prijatelji moji,vlast se na gubi tako lako. Eno primera u Podgorici!!!

 8. mira says:

  Hahah....vidis bolan da si supak.......ni rjec nisi reko kad su zapjevali ...srpska se truba ....svjedocim..bio prisutan

 9. Vuka says:

  Ha, HA, što on da plače ??? Pa ,stavio mali dino u svoj džep velike pare, pa je sad "srećan", opet je z...... Srbe :) PLAČI SRBIJO koja si bila na njegovim koncertima i koja zaboravljaš koje je sve gadosti, mali dino pričao o nama , ne tako davno. Gde je tu samopoštovanje dotičnih?A, PONOS- šta to beše?

 10. Lady Gaga says:

  http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/scandal-na-licu-mesta-dino-merlin-ko-se-rodio-u-beogradu-dovoljno-je-postigao

 11. Apis says:

  Vuko, odlicno si izrazila sustinu. Uspeli Srbi da u Beogradu prosvecuju srpsku zastavu. Kad pomislim da smo pali na dno ovakvi me demantuju. Put do pakla ima pregrade pa padamo sa jedne na drugu. Treba zapaliti svaku zgradu u Srbiji u koju se ne sme uneti srpska zastava. A srbi koji zadnju crkavicu daju da vide nakazu, propalog hođu, srbomrzca bolje bi prosli da su te pare dali psihijatru za neku kolektivnu seansu.

 12. Lady Gaga says:

  NEZAPAMĆEN SKANDAL! Na koncertu Dina Merlina zabranjen Informer sa srpskom zastavom!Nezapamćen skandal obeležio je koncert bosanskog pevača Dina Merlina u Beogradu! Obezbeđenje nije dozvolilo publici da na koncert u Kombank areni unese Informer sa odštampanom srpskom zastavom! informer.rs 24. 10. 2015. 20:31 33 informer Da podsetimo, Informer je danas na poslednjoj stranici odštampao veliku zastavu Srbije i pozvao sve čitaoce koji odluče da odu na koncert da sa sobom ponesu svoj primerak. Za one koji nisu uspeli da u toku dana dođu do primerka, naši kolporteri su pred Arenom besplatno podelili još nekoliko hiljada primeraka Informera sa srpskom zastavom! Međutim, sve posetioce koji su doneli Informer sačekalo je neprijatno iznenađenje na ulazu. Obezbeđenje, koje je bilo nikad strožije, oduzimalo je naše novine posetiocima kako, navodno, ne bi pravili probleme?! informer Policija koja je obezbeđivala događaj nije imala problem sa zastavama, međutim obezbeđenje Kombank arene nije htelo ni da čuje da Informer bude unet u njihov objekat, ZABRANIO SRPSKU TROBOJKU: DINO SMRADINO pljuješ po Srbima, a odnećeš iz Srbije 600.000 evra! Bruka i sramota usred Srbije! Nekim posetiocma koji su poneli sa sobom samo poslednju stranu Informera, na kojoj je odštampana srpska zastava, oduziman je čak i taj jedan list! informer Da li je stvarno moguće da usred Beograda pravila postavlja jedan bosanski pevač?! Ovakvu uvredu Srbije nije skoro doživela! Ako je to uopšte važno posle ovog skandala, na koncert Merlina došli su, između ostalih, Branko Ružić, Zvezdan Terzić, Jelena Tomaševć i Ivan Bosiljčić, Halid Muslimović, Marko Vjetrović... i brojne druge poznate ličnosti. informer Dino Merlin je izašao na binu u 20:55 sati. Pesma sa kojom je otvorio koncert je "Školjka", najpopularnija pesma sa njegovog poslednjeg albuma.

 13. MickoNY says:

  Ko je od organizatora pristao na ovu ucenu treba ga javno obesiti, ali najozbiljnije, nikad necemo biti ozbiljna drzava , dok svaka smradina domaca i strana ,moze da nas ponizava do te mere. Evo zadatak za vas novinare , saznajte ko je iz organizacije,zbog para, pristao na to ponizenje drzave i svih njenih gradjana, a za njegovo kaznjavanje ce se pobrinuti isti ti gradjani.

 14. Pitagora says:

  @Apis da vide nakazu, propalog hođu, srbomrzca" Sve ste rekli, bravo! Nije li tom ofucanom talibanu posvećeno više prostora nego što zaslužuje?

 15. Meri says:

  Podsećam ovo je jedna od vesti o srbima van Srbije: "Referendum u Republici Srpskoj zakazan je za 15. novembar. Potencijalno razdorni referendum u Republici Srpskoj o nadležnostima državnih i međunarodnih institucija u ovom entitetu biće održan 15. novembra. Uprkos osudama domaćih i zvaničnika u regionu, rukovodstvo Republike Srpske nastavilo je sa planovima za sporni referendum o nadležnostima državnih i međunarodnih institucija. Građani će odgovarati na pitanje da li podržavaju "neustavno i nezakonito nametanje zakona od strane visokog predstavnika međunarodne zajednice, a posebno nametnute zakone o Sudu i Tužilaštvu BiH i primenu njihovih odluka na prostoru Republike Srpske?." MENI NIJE TEŠKO DA PRETPOSTAVIM DA ĆE REFERENDUM USPETI I DA ĆE BITI REAKCIJE BOŠNJAKA KOJI ŽIVE U REPUBLICI SRPSKOJ. Cela priča o zabrani srpskih zastava na ovom koncertu u Beogradu najverovatnije ima veze sa protivnicima održavanja ovog referenduma. Protivnicima sada treba što više loših vesti o srbima bilo gde. Eventualni incidenti bilo gde pa i u Srbiji opet bi se koristili medijski protiv srba i ali ovaj put ne protiv Srbije nego protiv Republike Srpske. Kroz celu priću o zastavama, radi se huškanje, priželjkuju se incidenti da bi se opet koristilo potencijalno "glupo" srpsko tj. slovensko biće da bi nas lakše poražavali. Ne ponašajmo se kao deca, ne reaguje se baš na svaku loptu. Ako Vam još nije jasno evo Vam i reči jednog baš starijeg čoveka: Naši stari jesu bili ratoborni, ali nisu ni oni baš uvek sa svim svojim neprijateljima ratovali, nego kad procene da ne treba samo bi rekli NE BACAJ SE KAMENOM NA "ŽUTI MATERIJAL", PRSNU NA TE.

 16. Meri says:

  Referendum je kulturna tvorevina i on se kao takav kulturno brani. Ispadi sa naše strane ovih dana gde god da smo, a koji bi se mogli okarakterisati kao prosti ili nekulturni na srpski način, nepoželjni su.

 17. Padre says:

  Pa on nije ni došao da peva u Srbiji nego u Beogradskom pašaluku!

 18. Pitagora says:

  Meri : Naši stari jesu bili ratoborni, ...samo bi rekli NE BACAJ SE KAMENOM NA „ŽUTI MATERIJAL“, PRSNU NA TE." Ima bolja izreka, koju su takođe naši stari izgovarali: KO SE POMEŠA SA GOVNIMA, SVINJE GA POJEDU". Izreka je nastala između dva rata, posle prvih iskustava života sa nebraćom u višenacionalnoj tvorevini. Naši stari su se nostalgično sećali vremena do 1914., kada smo bili homogeni i puni entuzijazma, tako da nam ništa nije bilo teško a sve se moglo izdržati. Dakle, ofucanog talibana, koji, je li tako, voli da "pjeva", jednostavno treba ignorisati. Primio ga je Beograd, koji nažalost odavno nije srpski grad - sve jeste, ali srpski nije.

 19. Momčilo says:

  Tog smrada ni prije nisam slušao (pjesme su mu turbo patetične, pravi plači-pička šonjo), a kamoli sada… Inače, treba da ga se pusti, ali ne smije da izađe. Ima da odguli doživotnu kaznu za poticanje na genocid na Srbima. Svaki dan zatvora treba da mu se pokazuju slike mučki ubijenih srpskih porodica. Što se tiče bijednika koji idu na njegove koncerte, podsjetio bi takve sebične hulje da je tjedan dana prije „genocida“ u Srebrenici, svirepo pobijeno 3326 srpskih civila (ni jedan vojnik). Svakog od tih malih smradova stavio bi pred obitelji poklanih Srba, pa nek im pogledaju u oči ako smiju.

 20. ljubisav says:

  Suvisno je uopste komentarisati ovog pjevaca?,a posebno one smradove koji su ga pozvali da pjeva???!!!

 21. Lady Gaga says:

  MERI, UKRATKO-JEBE NAM SE ZA REAKCIJE I EREKCIJE BOŠNJAKA, JER ŠTA SU TO UOPŠTE BOŠNJACI?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *