ПЛАН АНГЕЛЕ МЕРКЕЛ ИЗАШАО НА ВИДЕЛО: Почиње стварање „ВЕЛИКЕ НЕМАЧКЕ“

ПЛАН АНГЕЛЕ МЕРКЕЛ ИЗАШАО НА ВИДЕЛО: Почиње стварање „ВЕЛИКЕ НЕМАЧКЕ“

16 маја 2017

Немачка канцеларка Ангела Меркел је обећала да ће уложити напор и преобликовати Европску унију тако да постане већа, боља верзија Немачке.

Меркелова је рекла гласачима у својој предизборној кампањи да ће она блиско сарађивати са новоизабраним глобалистичким француским председником Емануелом Макроном да јој помогне да преобликује ЕУ у тип блока који је она одувек желела.

Обраћајући се раздраганим присталицама, Меркелова им је рекла да ће Немачка и Француска водити пут ка стварању нове “немачки-оријентисане“ Европске уније.

Канцеларка је говорила у Ахену, где је завршила кампању своје странке уочи државних избора у недељу, пре националних избора у септембру, извештавају британски медији.

ЦДУ је имала јак талас подршке у немачкој најмногољуднијој држави Северној Рајни-Вестфаљи у недељу, која је дом једном од пет немачких бирача и често је била национални тренд-сетер на изборима.

Дан након резултата, немачки лидер ће се састати са господином Макроном.

Француски председник ће разговарати са њом у Берлину дан након његове инаугурације, у циљу поновног покретања европског пројекта.

Госпођа Меркел је рекла публици: “Учинићемо све не само да помогнемо Француској, већ и да обликујемо будући европски пут са Француском.“

“Срећни смо што су Марк Рут и Емануел Макрон, људи који се труде за Европу, победили на њиховим изборима.“

“Водићемо нови европски пројекат заједно и обликовати његову будућност кроз нашу сарадњу.“

Обећање за поновно покретање европског пројекта је уследило јер стручњаци верују да је талас анти-ЕУ популизма достигао врхунац.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI3 коментара

  1. Svetozar says:

    Svaki put kada je Nemačka krenula na Rusiju, završila je ispod zemlje ili u blatu. Tako će se i sad završiti.

  2. goran says:

    Nemci su vec sada u blatu, nemacku decu prave Arapi i crnci, dok glupi Nemci rade i sve to izdrzavaju. Projekt istrebljivanja bele rase uzece svoj danas i u Nemackoj, i bez Rusa i bez rata.

  3. Trifun says:

    Merkelova ce sahranti Nemacki EU Rajh. Izlazak Britanije je njena zasluga. Sledece godine ce to postati mnogo jasnije. Racunam na degene u EU Rajhu da nastave da podrzavaju iste te koji je vode u propast do konacnog prizemljenja na dno. Francuzi su tetke, na kokainu i sampanjcu, zadovoljni su da bude Nemacka provincija u kojoj im je dozvoljeno da pricaju Francuski i prave vina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u