ПЛАН АНГЕЛЕ МЕРКЕЛ ИЗАШАО НА ВИДЕЛО: Почиње стварање „ВЕЛИКЕ НЕМАЧКЕ“

PLAN ANGELE MERKEL IZAŠAO NA VIDELO: Počinje stvaranje „VELIKE NEMAČKE“

16 maja 2017

Nemačka kancelarka Angela Merkel je obećala da će uložiti napor i preoblikovati Evropsku uniju tako da postane veća, bolja verzija Nemačke.

Merkelova je rekla glasačima u svojoj predizbornoj kampanji da će ona blisko sarađivati sa novoizabranim globalističkim francuskim predsednikom Emanuelom Makronom da joj pomogne da preoblikuje EU u tip bloka koji je ona oduvek želela.

Obraćajući se razdraganim pristalicama, Merkelova im je rekla da će Nemačka i Francuska voditi put ka stvaranju nove “nemački-orijentisane“ Evropske unije.

Kancelarka je govorila u Ahenu, gde je završila kampanju svoje stranke uoči državnih izbora u nedelju, pre nacionalnih izbora u septembru, izveštavaju britanski mediji.

CDU je imala jak talas podrške u nemačkoj najmnogoljudnijoj državi Severnoj Rajni-Vestfalji u nedelju, koja je dom jednom od pet nemačkih birača i često je bila nacionalni trend-seter na izborima.

Dan nakon rezultata, nemački lider će se sastati sa gospodinom Makronom.

Francuski predsednik će razgovarati sa njom u Berlinu dan nakon njegove inauguracije, u cilju ponovnog pokretanja evropskog projekta.

Gospođa Merkel je rekla publici: “Učinićemo sve ne samo da pomognemo Francuskoj, već i da oblikujemo budući evropski put sa Francuskom.“

“Srećni smo što su Mark Rut i Emanuel Makron, ljudi koji se trude za Evropu, pobedili na njihovim izborima.“

“Vodićemo novi evropski projekat zajedno i oblikovati njegovu budućnost kroz našu saradnju.“

Obećanje za ponovno pokretanje evropskog projekta je usledilo jer stručnjaci veruju da je talas anti-EU populizma dostigao vrhunac.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. Svetozar says:

    Svaki put kada je Nemačka krenula na Rusiju, završila je ispod zemlje ili u blatu. Tako će se i sad završiti.

  2. goran says:

    Nemci su vec sada u blatu, nemacku decu prave Arapi i crnci, dok glupi Nemci rade i sve to izdrzavaju. Projekt istrebljivanja bele rase uzece svoj danas i u Nemackoj, i bez Rusa i bez rata.

  3. Trifun says:

    Merkelova ce sahranti Nemacki EU Rajh. Izlazak Britanije je njena zasluga. Sledece godine ce to postati mnogo jasnije. Racunam na degene u EU Rajhu da nastave da podrzavaju iste te koji je vode u propast do konacnog prizemljenja na dno. Francuzi su tetke, na kokainu i sampanjcu, zadovoljni su da bude Nemacka provincija u kojoj im je dozvoljeno da pricaju Francuski i prave vina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *