План принца Вилијама

Plan princa Vilijama

13 novembra 2017

Piše: Milan Ružić

Gledam pre neki dan obraćanje princa Vilijama, ne svojoj naciji, već svetu, a govorio je o depopulaciji. Mnogi su se čudili onome što je on govorio i porukama koje je poslao, ali kada se prisetimo koje države je on princ, sve nam bude jasno.

Ne znam čemu čuđenje što Velika Britanija poziva na depopulaciju kao na legitimno sredstvo borbe protiv prenaseljenosti planete? Isto tako ne znam kako se niko nije setio da kaže kako je to poziv na genocid jednog, kakvog-takvog, princa jedne onakve zemlje koja igra toliku ulogu u savremenom svetu?

Kada jedan narod, kao što je srpski, oslobađa svoju teritoriju, onda je to genocid, a kada jedan narod sa ostrva, koji se više puta dokazao kao genocidni, to nije moja tvrdnja, već celog sveta, pošalje poruku o „zlatnoj milijardi“, onda je to plan za očuvanje naše planete.

S obzirom na to kako se vlasti te „sile“ ponašaju već vekovima, onda ih ne mogu nazvati drugačije nego zverima. A ukoliko su ti ljudi koji pozivaju na depopulaciju planete i predano rade na njoj, zveri, onda ne vidim da je taj princ u pravu u tvrdnji da je broj divljači na svetu prepolovljen. Dok je takvih, taj broj će samo rasti.

I neka nas ne čudi što se baš iz Velike Britanije poziva na genocid pod plaštom očuvanja planete, jer se njima i Amerikancima praštaju svakakve gluposti koje izgovore u mikrofone, čiji zvučnici se čuju u celom svetu.

Kako može jedan princ, kao što je Vilijam, u budućnosti vladati zemljom kada iz izgovorenog vidimo da ne vlada sobom? Kako jednu od najsnažnijih i najuticajnijih država na svetu prepustiti onome koji poziva na ubijanje? Je li to ta demokratija koju oni šire po svetu? Da li to i oružja koja služe da se zatre ljudski rod postaju plemenita? Znači li to da Britanci ubijaju isključivo iz plemenitosti? Je l’ ono Britanci skoro do kraja dvadesetog veka nametnuše Aboridžinima status životinja, pa ih izlovljavaše po Australiji i na kraju im oteše zemlju?

Ako je princ Vilijam toliko zabrinut za opšte dobro planete, zašto ne zatvori sve britanske fabrike, rudnike i tome slično? Kakva je to osoba koja se lakše opredeljuje za gašenje ljudskih života? Da li možda treba sa životinjskog da pređemo na ljudsko meso? Možda je to put ka efikasnoj depopulaciji?

Koliki licemer treba da bude čovek koji poziva na depopulaciju, a ima dva i očekuje treće dete? Zašto ne živi u zemljama koje su uvele kontrolu rađanja? Jesu li njegova deca i njihovi životi vredniji od života bilo kog drugog deteta na kugli zemaljskoj?

Kakva je to elita koja se bavi ovim genocidom koji nazivaju drugačije? Čija je to elita?

Zašto, prinče Vilijame, ne započnete od svoje zemlje? Što ne biste žrtvovanjem svog, umesto tuđeg, naroda postali primer celom svetu? Zašto ne biste, kad se već toliko brinete za životinje u Africi, sve zveri prebacili u svoje kraljevstvo, pa bi one ujedno vršile depopulaciju Velike Britanije?

U svakom slučaju, jedan iz ove „divljačke“ zemlje kakva je Srbija, po njegovom mišljenju, mu poručuje da se mane toga i neka se zabavi svojom decom kako ona ne bi ličila na njega.

Nadam se da će princ Vilijam jednog dana shvatiti da nije cela planeta njegovo kraljevstvo, već ono ostrvce na karti sveta koje bi htelo da se celokupan svet na njega svede.

(Iskra)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *