„Планета мајмуна – Рат“ стиже у биоскопе у јулу текуће године (ВИДЕО)

„Planeta majmuna – Rat“ stiže u bioskope u julu tekuće godine (VIDEO)

19 maja 2017

„Planeta majmuna – Rat“, nastavak jednog od najuspešnijih serijala filmova, stiže u srpske bioskope 13. jula, najavio je danas distributer „MagKom film“.

Serijal je započet sa filmom „Početak“ iz 2011. godine, a onda je stigla „Revolucija“ 2014. koja je napravila izuzetan rezulat na svetskim blagajnama.

U trećem delu popularne franšize, zajednica genetski modifikovanih majmuna koju predvodi inteligentna šimpanza Cezar, ulazi u krvav obračun sa vojskom ljudi predvođenom nemilosrdnim Pukovnikom.

Nakon nezamislivih gubitaka sa kojim se suočava zajednica majmuna, Cezar doživljava krah i oslobađa svoju mračnu stranu, što rađa želju za borbom koja će osvetiti njegovu vrstu.

Neizbežan susret Cezara i Pukovnika dovodi do očekivanog – rata koji će odrediti sudbinu ljudi, majmuna i čitave planete.

„Još dalje smo pomerili granice“, objašnjava Met Rivs, reditelj kako ovog tako i prethodnog nastavka „Planete majmuna“.

„Ovog puta smo bukvalno snimali u snegu, a jednog dana je toliko napadao da je bilo smešno i odlučio sam da koristim drugačiji format, jer sam želeo da od ovog dela napravim film poput ostvarenja Serđa Leonea ili Dejvida Lina – legendarnu stvar na velikom ekranu“, rekao je reditelj.

Zato su, kako otkriva Rivs, snimali na 65 milimetarskoj traci zahvaljujući kojoj su majmuni dobili još bolji, realniji izgled.

„Još kada sve postavite na široko platno, detalji koje dobijete su neverovatni“, dodao je on.

U glavnim ulogama publika će gledati Vudija Harelsona, Stiva Zena i Endija Serkisa, koji je igrao i u prethodna dva filma.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *