ПЛАНИРАН АТЕНТАТ НА ДОНАЛДА ТРАМПА? Испливали до сада необјављени подаци

PLANIRAN ATENTAT NA DONALDA TRAMPA? Isplivali do sada neobjavljeni podaci

16 januara 2021

Očigledno je da demokratama, ali i većini republikanaca u Americi nije dovoljno to da što pre oteraju Donalda Trampa iz Bele kuće, već njihove apetite može zadovoljiti samo činjenica da se on neće više baviti politikom. Establišment u Americi se neće zadovoljiti prostim odlaskom Donalda Trampa u političku penziju, već kako bi bili sasvim sigurni, prave paklen oproštaj kako bi ga zauvek poslali u istoriju.Naime, demokrate svojski žele, a u toj želji im svesredno pomažu i republikanci, da u Senatu gde imaju prostu većinu, izglasaju da, do inauguracije novog predsednika Džoa Bajdena, Trampa više nikada ne vide na političkoj pozornici SAD i time ga liše godišnje penzije od nešto više od 200.000 dolara.

MEDIJSKI TEROR

– Tramp je svojeglav i ne sluša baš puno ono što mu se kaže. Republikanci su s njim imali velike probleme. Za sprovođenje svoje politike, kako spoljne tako i unutrašnje, nije se nikada ni sa kim konsultovao, često je menjao saradnike koji su bili privrženiji stranci nego njemu, što je rezultiralo čestim promenama u njegovom kabinetu. Zbog čestog ignorisanja glavnih elektronskih medija, Tramp je pribegavao da se svetu, ali i građanima Amerike obrati preko društvenih mreža, međutim, i tu je došlo do neviđene cenzure javnog prostora, što je nezapamćeno u istoriji interneta. Jednostavno, blokiran je sa svih strana i kao takav će ostati upamćen po neviđenom medijskom teroru – kaže izvor.

MOGUĆ ATENTAT

Izvor tvrdi da je kojim slučajem na nedavnim predsedničkim izborima došlo do drugačijeg rezultata, i Tramp kojim slučajem pobedio, ne bi bio nemoguć scenario njegovog uklanjanja fizičkim putem, atentatom. Jednostavno, postao je veliki kamen spoticanja i prepreka zbog kojeg su mnogi moćni ljudi, ali i lobi grupe gubile u finansijskom smislu. Gubitak na izborima je olakšao njihovu ideju o fizičkom uklanjaju, sada je u planu njegovo sklanjanje na policu političke istorije.

VEĆE OD CENZURE

Izvršni direktor Tvitera Džek Darsi, izneo je planove za dalekosežnu akciju na ovoj društvenoj mreži, otkrivaju snimci koju su procurili od insajdera kompanije, što implicira da će kampanja cenzure trajati i posle inauguracije novog američkog predsednika Džoa Bajdena. Na snimku Dorsi nagoveštava velike restrikcije na Tviteru u narednim mesecima nakon što je trajno ugašen nalog Donalda Trampa.

Talibani ubili 10 avganistanskih vojnika

Najmanje deset pripadnika avganistanskih bezbednosnih snaga ubijeno je kad su talibani napali kontrolno mesto u severnoj pokrajini Kunduzu, rekli su funckioneri avganistanske vojske. Još 11 pripadnika bezbednosnih snaga je ranjeno u noćnom napadu u okrugu Imam Saheb. U međuvremenu su u jugoistočnoj pokrajini Gazniju ranjena najmanje sedmorica vojnika nakon što su vladine snage pogodile talibanskog bombaša samoubicu, koji je vozio oklopno vozilo ispunjeno eksplozivom.

KOMENTARI4 komentara

 1. Kosovac says:

  Dovoljno je podsetiti se da je Donald Tramp (USA) istupio iz Pariskog klimatskog sporazuma. To je dobro prodrmalo Svetsku Zelenu Bandu (SZB), samim istupanjem Amerike oni su izgubili legitimitet da mogu pljačkati nezaštićene narode ekološkom taksom, gašenjem njihovih energetskih resursa i sakrivanje istine da je ta Banda glavni uzrok nepovoljnih klimatskih promena. Ali, SZB je taj nedostatak amortizovala tako što se pravila luda, pa je po sistemu „j.be lud zbunjenog“ naterala Aleksandra Vučića da u Sofiji potpiše obavezu da ugasi srpske termoelektrane. A nastupajući manjak energije će mu ustupiti Evropska Unija po veoma povoljnom donatorskom kreditu. ……………Sigurno će neko napraviti pregled pozitivnih stvari koje je Donald Tramp uradio u pokušaju da spasi današnje stanovništvo Zemlje i svoje korisne idiote. Svi znamo da su zato Sorošoidi bili spremni i za atentat (plan B, C….). Onda je dobro što je Tramp izgubio, i tako istao živ. To znači da je sorošoidna aždaja trebala biti udarena sa više strana, množinom. Ali džabe, malo rukah, malena i snaga.

 2. I Love Jesus says:

  Ta odkuda mi znamo da li je Donald tu umetnuti prljavi igrač? Zarad njega mnogi su već izgubili glave, otkrivaju se oni koji su protiv duboke države, a ta ista je i njega namestila za predsjednika, ne pitate li se zašto? Zašto bi Donald bio čistunac? On je tu da napravi totalnu zbrku u pravo vreme ka počnu da se tamane kontraši koji nisu smeli da se otkriju, a to odgovara jer će zarad njih da im uvedu vojni čas, ne samo policijski, a vojska prvo puca pa viče stoj. Po ugledu na Ameriku to će da krenu svuda po svetu, najpre po evropi. Knez Tame zna šta radi, on deluje iz vazduha kroz sinove nepokornosti Bogu.

 3. Si Ju Leter Aligeder says:

  Da, naravno, možda će ga i ubiti, odstreliti kao zeca, da bi izazvali još veći nemir i nered među ljudima koje će takođe ubiti ne? Pa Satana je ubica ljudski od početka, zašto bi na kraju bio drugačiji? Potrebno je što više mrtvih. Tramp tu samo pomaže, ne radi on protiv duboke, znamo li mi za šta se on zaista tu bori ili zalaže? Za neki svoj lični cilj? Da bude car nad carevima i gospodar nad gospodarima? E, to ne može to je mesto rezervisano za Isusa Hrista koji će doći pravedno da vlada. Po Donaldovom CV-ju znamo da je čovek uvek bio prevarant koji je dospeo dokle je dospeo.

 4. Kosovac says:

  U starim filmovima o vampirima, uvek je bila epizodna uloga nekog brkatog starca, koji je bio stručnjak za otkrivanje vampira i njihovog legla. ……….U savremenim demokratskim odnosima, ja sam sebi dodelio ulogu za otkrivanje trolova i njihovog legla. U tome sam veoma uspešan, ali postoji jedna sumnjica: Možda se trolovi sami razotkriju, a ja samo uobražavam da sam glavni mangup. U tom slučaju, zadržaću samo titulu evidentičara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *