ПЛАНИРАН АТЕНТАТ НА ДОНАЛДА ТРАМПА? Испливали до сада необјављени подаци

ПЛАНИРАН АТЕНТАТ НА ДОНАЛДА ТРАМПА? Испливали до сада необјављени подаци

16 јануара 2021

Очигледно је да демократама, али и већини републиканаца у Америци није довољно то да што пре отерају Доналда Трампа из Беле куће, већ њихове апетите може задовољити само чињеница да се он неће више бавити политиком. Естаблишмент у Америци се неће задовољити простим одласком Доналда Трампа у политичку пензију, већ како би били сасвим сигурни, праве паклен опроштај како би га заувек послали у историју.Наиме, демократе својски желе, а у тој жељи им свесредно помажу и републиканци, да у Сенату где имају просту већину, изгласају да, до инаугурације новог председника Џоа Бајдена, Трампа више никада не виде на политичкој позорници САД и тиме га лише годишње пензије од нешто више од 200.000 долара.

МЕДИЈСKИ ТЕРОР

– Трамп је својеглав и не слуша баш пуно оно што му се каже. Републиканци су с њим имали велике проблеме. За спровођење своје политике, како спољне тако и унутрашње, није се никада ни са ким консултовао, често је мењао сараднике који су били приврженији странци него њему, што је резултирало честим променама у његовом кабинету. Због честог игнорисања главних електронских медија, Трамп је прибегавао да се свету, али и грађанима Америке обрати преко друштвених мрежа, међутим, и ту је дошло до невиђене цензуре јавног простора, што је незапамћено у историји интернета. Једноставно, блокиран је са свих страна и као такав ће остати упамћен по невиђеном медијском терору – каже извор.

МОГУЋ АТЕНТАТ

Извор тврди да је којим случајем на недавним председничким изборима дошло до другачијег резултата, и Трамп којим случајем победио, не би био немогућ сценарио његовог уклањања физичким путем, атентатом. Једноставно, постао је велики камен спотицања и препрека због којег су многи моћни људи, али и лоби групе губиле у финансијском смислу. Губитак на изборима је олакшао њихову идеју о физичком уклањају, сада је у плану његово склањање на полицу политичке историје.

ВЕЋЕ ОД ЦЕНЗУРЕ

Извршни директор Твитера Џек Дарси, изнео је планове за далекосежну акцију на овој друштвеној мрежи, откривају снимци коју су процурили од инсајдера компаније, што имплицира да ће кампања цензуре трајати и после инаугурације новог америчког председника Џоа Бајдена. На снимку Дорси наговештава велике рестрикције на Твитеру у наредним месецима након што је трајно угашен налог Доналда Трампа.

Талибани убили 10 авганистанских војника

Најмање десет припадника авганистанских безбедносних снага убијено је кад су талибани напали контролно место у северној покрајини Kундузу, рекли су фунцкионери авганистанске војске. Још 11 припадника безбедносних снага је рањено у ноћном нападу у округу Имам Сахеб. У међувремену су у југоисточној покрајини Газнију рањена најмање седморица војника након што су владине снаге погодиле талибанског бомбаша самоубицу, који је возио оклопно возило испуњено експлозивом.

KOMENTARI4 коментара

 1. Косовац says:

  Довољно је подсетити се да је Доналд Трамп (УСА) иступио из Париског климатског споразума. То је добро продрмало Светску Зелену Банду (СЗБ), самим иступањем Америке они су изгубили легитимитет да могу пљачкати незаштићене народе еколошком таксом, гашењем њихових енергетских ресурса и сакривање истине да је та Банда главни узрок неповољних климатских промена. Али, СЗБ је тај недостатак амортизовала тако што се правила луда, па је по систему „ј.бе луд збуњеног“ натерала Александра Вучића да у Софији потпише обавезу да угаси српске термоелектране. А наступајући мањак енергије ће му уступити Европска Унија по веома повољном донаторском кредиту. ……………Сигурно ће неко направити преглед позитивних ствари које је Доналд Трамп урадио у покушају да спаси данашње становништво Земље и своје корисне идиоте. Сви знамо да су зато Сорошоиди били спремни и за атентат (план Б, Ц….). Онда је добро што је Трамп изгубио, и тако истао жив. То значи да је сорошоидна аждаја требала бити ударена са више страна, множином. Али џабе, мало руках, малена и снага.

 2. I Love Jesus says:

  Ta odkuda mi znamo da li je Donald tu umetnuti prljavi igrač? Zarad njega mnogi su već izgubili glave, otkrivaju se oni koji su protiv duboke države, a ta ista je i njega namestila za predsjednika, ne pitate li se zašto? Zašto bi Donald bio čistunac? On je tu da napravi totalnu zbrku u pravo vreme ka počnu da se tamane kontraši koji nisu smeli da se otkriju, a to odgovara jer će zarad njih da im uvedu vojni čas, ne samo policijski, a vojska prvo puca pa viče stoj. Po ugledu na Ameriku to će da krenu svuda po svetu, najpre po evropi. Knez Tame zna šta radi, on deluje iz vazduha kroz sinove nepokornosti Bogu.

 3. Si Ju Leter Aligeder says:

  Da, naravno, možda će ga i ubiti, odstreliti kao zeca, da bi izazvali još veći nemir i nered među ljudima koje će takođe ubiti ne? Pa Satana je ubica ljudski od početka, zašto bi na kraju bio drugačiji? Potrebno je što više mrtvih. Tramp tu samo pomaže, ne radi on protiv duboke, znamo li mi za šta se on zaista tu bori ili zalaže? Za neki svoj lični cilj? Da bude car nad carevima i gospodar nad gospodarima? E, to ne može to je mesto rezervisano za Isusa Hrista koji će doći pravedno da vlada. Po Donaldovom CV-ju znamo da je čovek uvek bio prevarant koji je dospeo dokle je dospeo.

 4. Косовац says:

  У старим филмовима о вампирима, увек је била епизодна улога неког бркатог старца, који је био стручњак за откривање вампира и њиховог легла. ……….У савременим демократским односима, ја сам себи доделио улогу за откривање тролова и њиховог легла. У томе сам веома успешан, али постоји једна сумњица: Можда се тролови сами разоткрију, а ја само уображавам да сам главни мангуп. У том случају, задржаћу само титулу евидентичара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u