ПЛЕНКОВИЋ ОСУО ПО СРБИЈИ: Није са Марса!

PLENKOVIĆ OSUO PO SRBIJI: Nije sa Marsa!

27 oktobra 2023

Hrvatski premijer, Andrej Plenković, koji je u Briselu na dvodnevnom samitu lidera EU, govorio je pred medijima i o događajima iz Banjske.

„Mi smatramo da je taj akt de fakto jedne terorističke, paravojne organizacije, koja je došla pripremljena sa oružjem, koje nije došlo sa Marsa, nego iz Srbije, jer su se spremali za takvu akciju, bio ozbiljan udar na destabilizaciju severa Kosova. To je krajnje nedopustivo, mi smo to rekli na svim mogućim nivoima. Šta će se sada preduzeti, nakon svih ovih sastanaka, koliko shvatam postoji volja i želja i jedne i druge strane da se, ipak, situacija smiri i da se nastavi razgovor o normalizaciji odnosa“, poručio je Plenković.

(RT Balkan)

KOMENTARI9 komentara

 1. 1389 says:

  Gledajte v usraše svoja posla, čeka vas demarksacija granice sa Mađarskom (Međumurje i Slavonija) i Italijom (Istra i Damalcija), sve što planirate Srbiji, uskoro ćete dočekati na svojoj kvazidržavi, koja je stvorena na genocidu i asimiliranju. Hrvatska kao takva u ovim uslovima i ovim granicama neće obstati. Jer Italija i Mađarska ima da traže uskoro deo kolača...

  • milos says:

   Srbija da prenese prava iz Osimskih sporazuma Na Madjarsku..

  • zoja says:

   i Austrija..

 2. milorad5 says:

  opet balave besni kerovi...koliko znam šinteri vrše odstrel u takvim situacijama..i mislim da će uskoro šinteri da zadju i u te krajeve...vrlo sam srećan zbog "lijepe" rusi sad tačno znaju GDE i KOGA da gadjaju:)"...što je veća verovattnoća da im se to desi to su oni sve ludji,levo,desno ali nema KUD..vreme plaćanja je DOŠLO...

 3. Hećim Abdur hamid says:

  Aaaaaaa Uuuuuuuuuuuu, NAZO sila brate, imaju čak 2,5 mil.stanovnika i 1 avion, nije se zafrkavati sa hrvatima 🤣🤣🤣😎😎😎😎😎😎😎

  • AND says:

   😂😂😂

 4. milos says:

  pa i moze biti iz srbije protiv okupatora. u cemu je problem. to sto oni priznali KiM protivno R-1244? Srbija da ustolici vladu RSK u egzilu!

  • Don Milo says:

   Tko vam brani.Vidiš da su Šiptari čvrsto uz Izrael.Nema da se vijore palestinske zastave na Kosovu, kao i Srpske.Strpali vas šipci u isti koš sa Hamasom.

 5. Gagi says:

  Iz Srbije nema reci o njihovom terorizmu kada su ustali protiv suverene i priznate drzave koja se zvala Jugoslavija. Reakcije odavde su mlake ako ih uopste i ima. Sve je to razumljivo ako shvatimo da se vec decenijama vodi podanicka zapadna politika. Nekadasnja Srpska privreda je totalno razorena i devastirana, oni koji su to sproveli po zapadnom nalogu, danas brinu o "nasoj" podanickoj buducnosti i otvaraju nam nova radna mesta u njihovim fabrikama a na nasoj zemlji. Na kraju balade, jabuke i sargarepu cemo izvoziti u Kinu jer su sve nase preradjivacke industrije upropastili. U Srbiji su danas na rafovima sve sami kurvatski proizvodi, oni rade i proizvode a mi se zaduzujemo da bi te proizvode mogli od njih da kupujemo. Opet je neko bratstvo i jedinstvo na nasu stetu, sada to ide po "savremenom" okupacionom zapadnom modelu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *