ПОБИЈЕНИ ТЕРОРИСТИ ИСЛАМСКЕ ДРЖАВЕ У РУСКОМ ТЈУМЕНУ! Погледајте бриљантну акцију руских специјалаца! (ВИДЕО)

POBIJENI TERORISTI ISLAMSKE DRŽAVE U RUSKOM TJUMENU! Pogledajte briljantnu akciju ruskih specijalaca! (VIDEO)

13 aprila 2019

Ruske specijalne snage napadale su kuću u Tjumenu, u petak, u sklopu operacije protiv naoružanih pripadnika samoproglašene Islamske države, javlja ruska Federalna bezbednosna službi.Dvojica osumnjičenih za terorizam ubijena su tokom antiterorističke operacije protiv naoružanih pripadnika Islamske države u sibirskom gradu Tjumenu, u petak uveče, potvrdio je ruski Nacionalni antiteroristički odbor.

Prema rečima zvaničnika, militanti su bili skriveni u privatnoj kući kada su ruske specijalne snage upale u stan i ubile osumnjičene za terorizam u razmeni vatre.

Savezna služba bezbednosti (FSB) kaže da su militanti povezani sa ID planirali da izvrše teroristički napad na lokalnom području. Tokom operacije nisu prijavljene žrtve među civilima.

(Pravda)

KOMENTARI6 komentara

 1. DIKI says:

  ''militanti povezani sa ID'' su sada u raju gde teče med, mleko i Koka Kola, i naravno 72 obdarenih crnaca. Devica ponestalo, ebajga......

  • Pera says:

   A bre rasisto jedan, sta su ti crnci krivi ?

   • Pera says:

    Bas me zanima muslijski odnos sa zenama. Ovamo brane prostituciju, a u njihovom raju nude zasluznim gradjanima device ? Kad se dublje proanalizira njihova religija, vidimo da bogate muslije mogu da stvore raj na zemlji sa svojim haremom. Da li to znaci da bogati ne moraju biti dzihadisti jer imaju device ? Kao jedan od zakljucaka ove analize je da siromasne muslije moraju da ginu u dzihadu da bi se izjednacile sa bogatim muslijama, al na onom svetu. Zato dzihadisti su mladi i lenji. Mrzi ih da rade, da postanu bogati nego odmah opasu bombe i juris u raj ! Krajnji zakljucak je da covek ipak mora da bude musliman da bi poverovao ovo sto sam napisao !

 2. E.Lirsch says:

  I sta se tu vidi????

 3. Budi Bog s nama says:

  Ćeraćemo se, ako treba i u Sibiru. Isterali ih sa fronta u Siriji pa se siroti teroristi povlače u rusku pozadinu izal linije fronta, ali ih tek tu tamane kao muve. Na hladnom teže lete, lakše se tamane.

  • Velika Metla says:

   BBSN,nema tu prijatelju nikakvih terorista i džihadista! U toku je pokušaj oduzimanja,ako ne celog,ono barem dela teritorije,ruskog Sibira! Svi ovi tkzv "džihadisti i isisovci" su američko-izraelska vojska! Džihadisti otišli u Sibir da ratuju???? Daj bre ljudi..............!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *