ПОБУНА У НЕМАЧКОЈ ВОЈСЦИ – ПРВИ ПУТ ДА СЕ ДЕСИЛО ОВАКО НЕШТО: Америка и НАТО ово нису очекивали

POBUNA U NEMAČKOJ VOJSCI – PRVI PUT DA SE DESILO OVAKO NEŠTO: Amerika i NATO ovo nisu očekivali

30 aprila 2018

Piloti nemačkog Ratnog vazduhoplovstva gube želju za ratovanjem i vojska nemačke je suočena sa talasom otkaza, piše „Kontra magazin“.

U nemačkom Ratnom vazduhoplovstvu ima 120 pilota koji lete na višenamenskim lovcima četvrte generacije Eurofighter Typhoon. Od njih sedam je dalo otkaz prošle nedelje, navodi se u tekstu.

„Žalosno je, ali ostavke ne ugrožavju našu borbenu gotovost“, citira magazin saopštenje pres-službe nemačke avijacije.

Nisu saopšteni zvanični razlozi, ali „Kontra magazin“ smatra da je stvar u agresivnoj politici Severnoatlantske alijanse prema Moskvi.

„Može se pretpostaviti da oni (piloti) jednostavno ne žele da ratuju. Oni ne žele da učestvuju u pripremi moguće kampanje NATO-a protiv Rusije u okviru koje će Nemci morati da idu na front“, zaključuje list.

KOMENTARI4 komentara

 1. Hruscov says:

  Bili su im dedovi i da li su se vratili? Sta traze tamo, kad ih niko ne dira. Pametni ljudi.

 2. Ilija Krneta says:

  nece narod da ratuje ali vatikan tera sve u propast

 3. Beli Orao says:

  Nema Vatikan sa tim veliku vezu! To rade Cionisti ( Jude) preko svojih sluga anglosaksonskih (amero- engleskih ) dželata ! ! !

 4. harry neron says:

  Ako si vojnik i to profesionalni posao ti je da ratuješ. Ako je ova vest koja ako sliči na "fake" istinita onda je nešto veoma trulo sa nemačkim vojnim školstvom da nije polaznicima objašnjeno d aje njihovo mesto u ratu a ne u kasarnama i ceremonijalnim paradama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *