Почеће Трећи светски рат, а Американци ће бежати у СРБИЈУ – Пророчанство РУСKИХ СВЕТИХ ОТАЦА

Почеће Трећи светски рат, а Американци ће бежати у СРБИЈУ – Пророчанство РУСKИХ СВЕТИХ ОТАЦА

30 јуна 2020

Руски светитељи предвидели кад ће бити Трећи светски рат, а Србија ће бити главни разлог свему.

Прозорљивост или дар пророштва као феномен, односно, дар Божији присутан је у православној Цркви од њеног настанка до данас. Некад је ова прозорљивост таква да свети људи могу да виде душе, а понекад светитељи могу да виде и будуће светске догађаје и друштвене токове. Низ пророчанства руских светитеља о Трећем светском рату који говоре да ће он почети у Србији, односно, да ће Србија бити разлог истог.Пророчанства светих отаца су углавном тачна, али и они сами упозоравају да је Бог жив и да понекад промени историјске токове, те да пророчанства не треба узимати здраво за готово. У сваком случају, вреди прочитати. Наиме, руски старац Владислав Шумов је прорекао да ће Русија заратити са Немачком, али и са Kином. – Рат са Немачком ће почети опет преко Србије – говорио је старац Владислав.

Он је такође рекао да ће све бити у огњу, велики руски градови такође, али да Русија неће страдати у огњу. Он је рекао и да ће Белорусија тешко страдати, али да ће се после тога ујединити са Русијом. Рекао је да ће и Турци ратовати са Грчком, те да ће Русија помагати Грчкој.

Схиархимандрит Стефан Атонски је говорио да ће Америка пропасти. Та пропаст ће бити огромна, сва Америка ће се урушити, а Американци ће бежати у Русију и у Србију. Старац Матфеј Вресфенски је у својим пророчанствима говорио да ће разлог Трећег светског рата бити „тако познат“, односно, већ виђен, а то је Србија.

– Милијарде људи ће страдати у рату Новог светског поретка против Русије – говорио је овај старац.

– Трећи светски рат ће почети у Југославији. Ово последње пророчанство које наводимо је интересантно, јер многи аналитичари сматрају да рат из Југославије јесте управо исти рат који се преко српског Kосова води данас у Украјини. Недавно је и римски папа Фрања нешто слично рекао, говорећи да је Трећи светски рат у току и да се он одвија тихо кроз конфликте мањег обима.

KOMENTARI6 коментара

 1. Bora says:

  Za Srbiju tek treba da krene bitka koja će biti presudna u budučnosti...

 2. Istina says:

  Da smo pametni, pa da jih ne primimo kada budu bežali, da jim očitamo bukvicu i da jim pokažemo da nisu dobrodošli u svetu zemlju...

 3. Риста says:

  Ај руси не лупајте. Наполеонови напади на Русију су уствари били I Светски рат само Запад није тео да стави то у историју као такво да не би величао победу Русије. Та два Наполеонова(и целе западне европе) рата немају никакве везе са Србима. Хитлеров поход на Русију је уствари III Светски рат и нема никакве везе са Србијом. Ако ти руски врачеви кажу "разлог" или "због" Србије онда ту нешто није у реду са пилећим ногицама. II Светски рат није повела Србија него је покупила шта се могло и дала се највећим делом у бежанију, па ни тај рат није "због" Србије. Ај руски врачеви, мало преслажите те пилеће ногице па ћете сагледати истину. Овако сте ко и Западни вуду врачеви. Нема разлике. Једино добро је што ће пар хиљада Западњака који прочитају ове чаролије добити оспице због бекства у Србију. Па нек добију. Ипак, зашто би бежали у Србију која је величине Њујорка са околином? Неће нико од њих губити време да насели Русију преко Србије. Врачеви су нешто нањушили али нису схватили а то је да Запад хоће да насели Русију својим народима само су то мало ублажили "западним бежањем" у Русију. Пасте само да вам не нестану руски верници после "бежаније" западних народа у Русију.

  • Ivana says:

   Ujko ko ti drma kavez a terapija opet nisi popio?

  • Bvanu Mandingu Jojjoj says:

   Bukvalci treba da shvate da će se mudri Srbi iz Amerike vratiti u zavičaj, ostali neće imati vremena,ni priliku.

 4. evandjelist says:

  Doći će Gospod naš i Spasitelj Isus Hristos sa vojskama nebeskim da pobedi i vlada kao car nad carevima i Gospodar nad gospodarima i Njegovom carstvu neće biti kraja jer je Car Pravedni i Knez Mira od Boga poslan, to je originalno proročanstvo iz Svetog Pisma i drugačije biti neće.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u