ПОЧЕЛА РАСПРАВА – ДРУГИ СВЕТСКИ РАТ ЈЕ НАМЕШТЕН? Ево ко стоји иза свега!

ПОЧЕЛА РАСПРАВА – ДРУГИ СВЕТСКИ РАТ ЈЕ НАМЕШТЕН? Ево ко стоји иза свега!

27 јула 2017

Евакуација 340.000 савезничких војника из Денкерка 1940. године је био срамотан пораз који је приказан као нека врста победе у хит филму који је изашао прошле недеље. Права прича је да је Хитлер пустио британску војску јер је он био “британски“ (то јест, Илуминатски) агент.

“Да је Хитлер стварно био заинтересован за мир са Енглеском, он би заробио њихову војску. То би присилило Енглеску да тражи мир. Уместо тога, он је дозволио да Немачка буде увучена у рат на два фронта и да буде уништена, што је био циљ његових Илуминатских господара.“

“Чудо Денкерка“ се сматра изванредним увођењем мира у Енглеску. Обично не повезујемо Хитлера са таквом великодушношћу.

У мају 1940. године, Британци су били на прагу пораза. Енглеска војска је била заробљена у Денкерку. Уместо да их зароби, Хитлер је зауставио своје генерале на три дана и дозволио да 340.000 војника побегне.

Уобичајено објашњење је да Хитлер није желео светски рат, и није имао стомак за борбу против Енглеске. Према речима новинара добитника Пулицерове награде, Лу Килзера, аутора “Черчилове обмане“ из 1994. године, Хитлер је веровао да је будућност западне цивилизације зависила од сарадње Немачке и њених аријевских рођака: Енглеске и САД. Његови територијални захтеви су били ограничени на комунистичку Русију, коју је он сматрао посредником за јеврејске светске амбиције. Био је одлучан да избегне вођење рата на два фронта.

“Крв сваког Енглеза је превише драгоцена да би се пролила,“ рекао је Хитлер. “Наша два народа припадају једно другом расно и традиционално. То јесте, и одувек је био мој циљ, чак иако наши генерали то не могу да схвате.“ (Килзер, стр. 213)

Према Килзеровим речима, Хитлер је покушавао да убеди Енглеску да склопе примирје. У замену, био је спреман да се повуче из Западне Европе и из већег дела Пољске.

Завера: Хитлер је морао знати да је и Енглеска такође илуминатски посредник

Још истинитије објашњење је да је Хитлер био лажна опозиција. Он је себе сматрао британским (тј, Илуминати) агентом. Било је познато и у Енглеској и у Немачкој да је Енглеска далеко од тога да је “аријевска,“ и да је била посредник истих тих банкарка за које се Хитлер претварао да им се супротставља.

Генерал Гудериан је касније рекао: “Каква би будућност рат била да смо успели да заробимо британске снаге у Денкерку, сада је немогуће погађати.“

Завереници

Када је Винстон Черчил боравио у Немачкој 1932. године, Ернст Ханфстаенгл је полушао да организује састанак са Хитлером. Хитлер је вечерао у хотелу у ком је одсео Черчил, али је очигледно одбио.

И Хитлер и Черчил су били пиони ционистичких банкара. Према речима историчара Томаса О’Кифа, Черчил је у својим мемоарима рекао да је бивши немачки канцелар (1930-1932) Хајнрих Брунинг открио идентиете Хитлерових присталица у писму из 1937. године:

“Ја нисам, и из разумљивих разлога ни данас не желим, да откријем из октобра 1928. године, да су два највећа редовна сарадника нацистичке партије били генерални менаџери две највеће банке у Берлину, обоје јеврејске вере, а један од њих је лидер ционизма у Немачкој.“

Черчила је финансирала друга грана истог Илуминати банкарског синдиката.

Денкерк

Други светски рат је био организован да испуни дугорочни ционистички циљ Илумината о једној светској влади. Ирвинг је говорио о Денкерку:

У мају 1940. године, Денкерк, Черчилов највећи пораз… Писма између Черчила и фрацуског премијера Пола Рејноа су открила ружну истину о томе да је сам Черчил дао тајну наредбу Лорду Горту, британском генералу који је командовао британским експедиционим снагама у Денкерку – “Повуците се“ – или како је Черчил то срочио – “Крените ка обали.“ То су биле Черчилове речи. “И забрањено вам је да кажете било коме од ваших суседних савезника да се повлачите. Французи и Белгијанци нису знали да смо се повлачили.“

Наравно, Хитлер је бесмислено дозволио да 340.000 британских и савезничких војника побегне у Денкерку.

Рат је морао бити дуг и скуп како у новцу, тако и у животу. Немачка је морала бити потпуно уништена, а комунистичка Русија је морала освојити Источну Евопу.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI5 коментара

 1. kuka says:

  Namešten, dabome. Ali kao i obično, mašimo cilj ovog nameštanja. Cilj je bio daleko jednostavniji i ambiciozniji: zavaditi evropske narode koji su svi slovenski, tj. slovenskog korena, bilo da to oni znaju ili ne, uništiti maksimalan broj tog slovenskog stanovništva, privredu, opljačkati šta se može i nametnuti vatikansko-anglikansku diktaturu. U tome su gotovo sasvim uspeli. Evropa je iz ovog rata izašla potpuno poražena. Stotine miliona poginulih i trajno osakaćenih, privreda u potpunom rasulu, uništena i opljačkana, na Nemce koji su etničkog srpskog tj. ruskog, tj. slovenskog porekla pala je strašna trajna omraza i nametnuti im okovi kojih teško da će se ikad više osloboditi. Slično je bilo i sa 1. svetskim ratom. Irvinga ne treba prihvatati zdravo za gotovo. Ipak je on samo Britanac.

  • Srbijo, sta ti rade says:

   Bravo za tekst, Kuka.

  • milan says:

   Nema se nista vise komentaru gosp. Kuke dodati!!

 2. Harry Neron says:

  Počelo vreme kislih krastavca u medijima pa se publikuju ovakvi tekstovi bez trunka logike. Največi gubitnik drugog svetskog rata je baš ta Velika Britanija jer je da bi odbranila svoje ostrvo od Hitlera trebala SAD da prepusti kompletne karibske kolonije i opšti uticaj u svim svojim kolonijama. To je bila cena za ulazak SAD na europsko ratište u drugom svetskm ratu i za 13 rđavih razarača koje su englezi dobili od SAD jer jim je Nemačka u prvoj godini rata potopila gotovo kompletni onaj dio ratne flote koji se nalazi u morima oko britanskog ostrva.

 3. Радојица says:

  @кука: коментар на висини. Подписао би га и Радован IV Дамјановић. Напоменуо бих само као корисно штиво и "Драму савременог човечанства", БГ, 1939, од Д.Љотића. Предавање које је одржао у Дому Инжењера само два месеца после избијања IIсв. рата. Значи нема још ни Денкерка, ни ништа! А цело је замешатељство разголитио као рентгеном! П.С.- За оне који Љотића "етикетирају" (стари, "добри" партијски кадровици) као мрзитеља Јевреја, ево његових речи упућених Јеврејима: Сваки народ је као река. Ја немам ништа против тога да јеврејска буде највећа, најлепша и водом најбогатија. Само не бих хтео да она постане океан.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u