ПОЧЕЛА РАСПРАВА – ДРУГИ СВЕТСКИ РАТ ЈЕ НАМЕШТЕН? Ево ко стоји иза свега!

POČELA RASPRAVA – DRUGI SVETSKI RAT JE NAMEŠTEN? Evo ko stoji iza svega!

27 jula 2017

Evakuacija 340.000 savezničkih vojnika iz Denkerka 1940. godine je bio sramotan poraz koji je prikazan kao neka vrsta pobede u hit filmu koji je izašao prošle nedelje. Prava priča je da je Hitler pustio britansku vojsku jer je on bio “britanski“ (to jest, Iluminatski) agent.

“Da je Hitler stvarno bio zainteresovan za mir sa Engleskom, on bi zarobio njihovu vojsku. To bi prisililo Englesku da traži mir. Umesto toga, on je dozvolio da Nemačka bude uvučena u rat na dva fronta i da bude uništena, što je bio cilj njegovih Iluminatskih gospodara.“

“Čudo Denkerka“ se smatra izvanrednim uvođenjem mira u Englesku. Obično ne povezujemo Hitlera sa takvom velikodušnošću.

U maju 1940. godine, Britanci su bili na pragu poraza. Engleska vojska je bila zarobljena u Denkerku. Umesto da ih zarobi, Hitler je zaustavio svoje generale na tri dana i dozvolio da 340.000 vojnika pobegne.

Uobičajeno objašnjenje je da Hitler nije želeo svetski rat, i nije imao stomak za borbu protiv Engleske. Prema rečima novinara dobitnika Pulicerove nagrade, Lu Kilzera, autora “Čerčilove obmane“ iz 1994. godine, Hitler je verovao da je budućnost zapadne civilizacije zavisila od saradnje Nemačke i njenih arijevskih rođaka: Engleske i SAD. Njegovi teritorijalni zahtevi su bili ograničeni na komunističku Rusiju, koju je on smatrao posrednikom za jevrejske svetske ambicije. Bio je odlučan da izbegne vođenje rata na dva fronta.

“Krv svakog Engleza je previše dragocena da bi se prolila,“ rekao je Hitler. “Naša dva naroda pripadaju jedno drugom rasno i tradicionalno. To jeste, i oduvek je bio moj cilj, čak iako naši generali to ne mogu da shvate.“ (Kilzer, str. 213)

Prema Kilzerovim rečima, Hitler je pokušavao da ubedi Englesku da sklope primirje. U zamenu, bio je spreman da se povuče iz Zapadne Evrope i iz većeg dela Poljske.

Zavera: Hitler je morao znati da je i Engleska takođe iluminatski posrednik

Još istinitije objašnjenje je da je Hitler bio lažna opozicija. On je sebe smatrao britanskim (tj, Iluminati) agentom. Bilo je poznato i u Engleskoj i u Nemačkoj da je Engleska daleko od toga da je “arijevska,“ i da je bila posrednik istih tih bankarka za koje se Hitler pretvarao da im se suprotstavlja.

General Guderian je kasnije rekao: “Kakva bi budućnost rat bila da smo uspeli da zarobimo britanske snage u Denkerku, sada je nemoguće pogađati.“

Zaverenici

Kada je Vinston Čerčil boravio u Nemačkoj 1932. godine, Ernst Hanfstaengl je polušao da organizuje sastanak sa Hitlerom. Hitler je večerao u hotelu u kom je odseo Čerčil, ali je očigledno odbio.

I Hitler i Čerčil su bili pioni cionističkih bankara. Prema rečima istoričara Tomasa O’Kifa, Čerčil je u svojim memoarima rekao da je bivši nemački kancelar (1930-1932) Hajnrih Bruning otkrio identiete Hitlerovih pristalica u pismu iz 1937. godine:

“Ja nisam, i iz razumljivih razloga ni danas ne želim, da otkrijem iz oktobra 1928. godine, da su dva najveća redovna saradnika nacističke partije bili generalni menadžeri dve najveće banke u Berlinu, oboje jevrejske vere, a jedan od njih je lider cionizma u Nemačkoj.“

Čerčila je finansirala druga grana istog Iluminati bankarskog sindikata.

Denkerk

Drugi svetski rat je bio organizovan da ispuni dugoročni cionistički cilj Iluminata o jednoj svetskoj vladi. Irving je govorio o Denkerku:

U maju 1940. godine, Denkerk, Čerčilov najveći poraz… Pisma između Čerčila i fracuskog premijera Pola Rejnoa su otkrila ružnu istinu o tome da je sam Čerčil dao tajnu naredbu Lordu Gortu, britanskom generalu koji je komandovao britanskim ekspedicionim snagama u Denkerku – “Povucite se“ – ili kako je Čerčil to sročio – “Krenite ka obali.“ To su bile Čerčilove reči. “I zabranjeno vam je da kažete bilo kome od vaših susednih saveznika da se povlačite. Francuzi i Belgijanci nisu znali da smo se povlačili.“

Naravno, Hitler je besmisleno dozvolio da 340.000 britanskih i savezničkih vojnika pobegne u Denkerku.

Rat je morao biti dug i skup kako u novcu, tako i u životu. Nemačka je morala biti potpuno uništena, a komunistička Rusija je morala osvojiti Istočnu Evopu.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. kuka says:

  Namešten, dabome. Ali kao i obično, mašimo cilj ovog nameštanja. Cilj je bio daleko jednostavniji i ambiciozniji: zavaditi evropske narode koji su svi slovenski, tj. slovenskog korena, bilo da to oni znaju ili ne, uništiti maksimalan broj tog slovenskog stanovništva, privredu, opljačkati šta se može i nametnuti vatikansko-anglikansku diktaturu. U tome su gotovo sasvim uspeli. Evropa je iz ovog rata izašla potpuno poražena. Stotine miliona poginulih i trajno osakaćenih, privreda u potpunom rasulu, uništena i opljačkana, na Nemce koji su etničkog srpskog tj. ruskog, tj. slovenskog porekla pala je strašna trajna omraza i nametnuti im okovi kojih teško da će se ikad više osloboditi. Slično je bilo i sa 1. svetskim ratom. Irvinga ne treba prihvatati zdravo za gotovo. Ipak je on samo Britanac.

  • Srbijo, sta ti rade says:

   Bravo za tekst, Kuka.

  • milan says:

   Nema se nista vise komentaru gosp. Kuke dodati!!

 2. Harry Neron says:

  Počelo vreme kislih krastavca u medijima pa se publikuju ovakvi tekstovi bez trunka logike. Največi gubitnik drugog svetskog rata je baš ta Velika Britanija jer je da bi odbranila svoje ostrvo od Hitlera trebala SAD da prepusti kompletne karibske kolonije i opšti uticaj u svim svojim kolonijama. To je bila cena za ulazak SAD na europsko ratište u drugom svetskm ratu i za 13 rđavih razarača koje su englezi dobili od SAD jer jim je Nemačka u prvoj godini rata potopila gotovo kompletni onaj dio ratne flote koji se nalazi u morima oko britanskog ostrva.

 3. Radojica says:

  @kuka: komentar na visini. Podpisao bi ga i Radovan IV Damjanović. Napomenuo bih samo kao korisno štivo i "Dramu savremenog čovečanstva", BG, 1939, od D.Ljotića. Predavanje koje je održao u Domu Inženjera samo dva meseca posle izbijanja IIsv. rata. Znači nema još ni Denkerka, ni ništa! A celo je zamešateljstvo razgolitio kao rentgenom! P.S.- Za one koji Ljotića "etiketiraju" (stari, "dobri" partijski kadrovici) kao mrzitelja Jevreja, evo njegovih reči upućenih Jevrejima: Svaki narod je kao reka. Ja nemam ništa protiv toga da jevrejska bude najveća, najlepša i vodom najbogatija. Samo ne bih hteo da ona postane okean.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *