ПОЧЕЛО ЈЕ! Амерички медији се оптужују ко је „ИЗДАЈНИК“

POČELO JE! Američki mediji se optužuju ko je „IZDAJNIK“

15 marta 2021

SUMNJE da nešto nije u redu sa Amerikom i vidljivim i nevidljivim vrhom njene vlasti – pojavile su se i među Britancima.

Dominik Grej, zamenik glavnog urednika magazina The Spectator, optužio je američke demokrate da su nominovali „pogrešnog kandidata“ za ulogu šefa države i progurali njegov izbor.Ne kopajući po neregularnostima američkih predsedničkih izbora, Grej je ocenio:

„Bajdenovo predsednikovanje se već pretvara u pozorište brutalnosti. Sve se može završiti na samo jedan način. Pre ili kasnije, Bajden će morati da se nađe pod reflektorima. Demokrate, koje su nametnule nepodobnog kandidata za najvišu funkciju u Americi, kao i mediji koji prikrivaju njegovo stanje,biće osuđeni kao izdajnici američkog naroda. Poverenje ljudi u demokratske institucije još će više pasti. Sve će postati deo Bajdenovog javnog poniženja“.

Grej je, za ilustraciju, podsetio na Bajdenov nastup u februaru u Teksasu, za vreme kojeg je bio „izgubio koncentraciju i orijentaciju u svemiru“ i postavio pitanje:

„Šta ja radim ovde?“

Ubrzo potom je usledilo ono već poznato kada nije mogao da se seti ni kako se zove ministar odbrane Lojd Ostin, ni čime rukovodi.

„Za sve postoji jedno jedino logično objašnjenje: Bajdenovi pomoćnici ne veruju da je on u stanju da normalno obavlja čak i obične predsedničke dužnosti“ – zaključio je Grej.

Znalci „vašingtonske kuhinje“ procenjuju da se Bajden zbog pogoršavanja zdravstvenog stanja najverovatnije neće povući sa funkcije. Drugim rečima: da ga može `smeniti` jedino smrt za vreme mandata.

Za američke predizborne predsedničke trke, profesor medicine Kevin O’Konor, koji prati Bajdenovo zdravstveno stanje od 2009. godine, nazvao ga je „zdravim i aktivnim 77-godišnjim muškarcem“.

Dodatno je precizirao: „Džozef Bajden je dovoljno zdrav da može obavljati funkciju predsednika Sjedinjenih Država“.

KOMENTARI2 komentara

  1. Bozidar says:

    Amweukanxi zasluzili ovakvog idiota!

  2. Petar says:

    Pa naravno. Demokrate nisu imale nikoga za koga su culi gradjani. Izbacili su dementnog starca. Sad guraju i reklamiraju podpredsednika Kamalu Harris, jer ce ovaj verovatno da "bude sklonjen" uskoro......

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *