ПОЧЕЛО ЈЕ! Амерички медији се оптужују ко је „ИЗДАЈНИК“

ПОЧЕЛО ЈЕ! Амерички медији се оптужују ко је „ИЗДАЈНИК“

15 марта 2021

СУМЊЕ да нешто није у реду са Америком и видљивим и невидљивим врхом њене власти – појавиле су се и међу Британцима.

Доминик Греј, заменик главног уредника магазина The Spectator, оптужио је америчке демократе да су номиновали „погрешног кандидата“ за улогу шефа државе и прогурали његов избор.Не копајући по нерегуларностима америчких председничких избора, Греј је оценио:

„Бајденово председниковање се већ претвара у позориште бруталности. Све се може завршити на само један начин. Пре или касније, Бајден ће морати да се нађе под рефлекторима. Демократе, које су наметнуле неподобног кандидата за највишу функцију у Америци, као и медији који прикривају његово стање,биће осуђени као издајници америчког народа. Поверење људи у демократске институције још ће више пасти. Све ће постати део Бајденовог јавног понижења“.

Греј је, за илустрацију, подсетио на Бајденов наступ у фебруару у Тексасу, за време којег је био „изгубио концентрацију и оријентацију у свемиру“ и поставио питање:

„Шта ја радим овде?“

Убрзо потом је уследило оно већ познато када није могао да се сети ни како се зове министар одбране Лојд Остин, ни чиме руководи.

„За све постоји једно једино логично објашњење: Бајденови помоћници не верују да је он у стању да нормално обавља чак и обичне председничке дужности“ – закључио је Греј.

Зналци „вашингтонске кухиње“ процењују да се Бајден због погоршавања здравственог стања највероватније неће повући са функције. Другим речима: да га може `сменити` једино смрт за време мандата.

За америчке предизборне председничке трке, професор медицине Кевин О’Конор, који прати Бајденово здравствено стање од 2009. године, назвао га је „здравим и активним 77-годишњим мушкарцем“.

Додатно је прецизирао: „Џозеф Бајден је довољно здрав да може обављати функцију председника Сједињених Држава“.

KOMENTARI2 коментара

  1. Bozidar says:

    Amweukanxi zasluzili ovakvog idiota!

  2. Petar says:

    Pa naravno. Demokrate nisu imale nikoga za koga su culi gradjani. Izbacili su dementnog starca. Sad guraju i reklamiraju podpredsednika Kamalu Harris, jer ce ovaj verovatno da "bude sklonjen" uskoro......

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u