ПОЧЕЛО ЈЕ: Спречен напад ИСЛАМСКЕ ДРЖАВЕ у Северној Македонији! ЗНА СЕ КО СТОЈИ ИЗА СВЕГА…

POČELO JE: Sprečen napad ISLAMSKE DRŽAVE u Severnoj Makedoniji! ZNA SE KO STOJI IZA SVEGA…

15 februara 2019

(foto: Pixabay)

Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije sprovelo je raciju kako bi sprečilo napad Islamske države u toj zemlji. SAD ukazuju na pojačan rizik od terorističkih napada u balkanskoj državi.

Makedonska policija ja akciju sprovela nakon što je razmenila operativne informacije sa „partnerskom zemljom“ o planovima ekstremista za teroristički napad.„U cilju ometanja terorističkog napada i ostvarivanja preventivne funkcije, Ministarstvo unutrašnjih poslova izradilo je plan mera i aktivnosti, obezbeđujući adekvatne naloge za njihovo sprovođenje. Nakon primljenih naloga na više lokacija na teritoriji zemlje izvršena su pretraživanja, oduzimanjem predmeta i uređaja povezanih s mogućim napadom. Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja sa sprovođenjem akcija, mera i aktivnosti na obezbeđivanju građana“, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Severne Makedonije.

Američka ambasada u Skoplju objavila je danas da postoji pojačani rizik od terorističkih napada u Severnoj Makedoniji.

„Terorističke organizacije i pojedinci, inspirisani ektremističkom ideologijom, nameravaju da napadaju civile, uključujući državljane SAD koji putuju u inostranstvo. Teroristi sve više koriste nesofisticirane metode kako bi napali ljude na javnim mestima, uključujući pištolje, vozila i oštre predmete“, navodi se u upozorenju na sajtu američke ambasade.

Pozivaju državljane SAD na posebnu opreznost kada se nalaze na aerodromima, u tržnim centrima, hotelima, klubovima i restoranima, crkvenim objektima, školama, parkovima,…

(plusinfo.mk)

KOMENTARI6 komentara

 1. Zoran says:

  Braca Makedonci nikako da eskiviraju rat.:)

 2. Zoran says:

  Sad imamao severni deo Severne Makedonije. :)

 3. Rale says:

  Makedonce će snaći ono što su zaslužili,jer su se odrekoli Boga i Pravoslavlja.

 4. Vojna i ojdesve says:

  Za shta im rat. Gluposti...

 5. Roy says:

  Najgore ce biti na sjeverozapadu sjeverne makedonije koja je bila juzna jugolavenska repubila

 6. Velika Metla says:

  Terorističke organizacije i pojedinci, inspirisani ektremističkom ideologijom, nameravaju da napadaju civile, uključujući državljane SAD koji putuju u inostranstvo. Teroristi sve više koriste nesofisticirane metode kako bi napali ljude na javnim mestima, uključujući pištolje, vozila i oštre predmete“, navodi se u upozorenju na sajtu američke ambasade. Ajdeeeeeeeeeeeeee..........,stvarnooooo.........,a što ne napadaju ruske,kineske,indijske i druge državljane nego BAŠ vas naciste američke? Jedini terorista na ovome svetu ste vi,bagro naci-američka! Ove vaše laži koje plasirate u vašim medijima su SAMO da bi ste opravdali okupaciju Makedonije,kao i da kažete "eto,da Makedonija nije ušla u nato imali bi teroriste za vratom",i uvlačenje Makedonije,protiv narodne volje naravno,u tu vašu pljačkašku i nacističku organizaciju zvana "naci-nato"!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *