ПОЧЕО ЖЕСТОК СУКОБ: Израелски тенкови кренули на Газу

POČEO ŽESTOK SUKOB: Izraelski tenkovi krenuli na Gazu

26 marta 2019

Izraelske odbrambene snage rasporedile su dodane snage na granicu sa Gazom, kako se vidi sa snimka iz oblasti južno od Aškelona.

Koncentrisanje snaga usledilo je nakon što se povećala napetost između izraelskih snaga i militanata u Gazi nakon što je u ponedeljak ujutro Hamas navodno ispalio raketu koja je pogodila kuću u Mišmeretu, gradu udaljenom 30 kilometara severno od Tel Aviva.

Kao odgovor na napad, Izrael je pokrenuo operaciju napada na Hamas u Gazi, posle čega je u ponedeljak uveče desetak raketa ispaljeno sa severa Gaze prema Izraelu.

(Sputnjik)

KOMENTARI3 komentara

  1. SENAD says:

    NIŠTA,OD,TOGA,PRIKAZ,SILE................NAPINANJE:MIŠIĆA:..........

  2. samostalan says:

    Otimaju i pale, a ceo svet cuti.

  3. Budi Bog s nama says:

    Na žalost - da, naleteće oni na još jedan konačni holokaust jer im sadašnje ratovanje i osvajanje nije odobrio Bog, koji je Bog mira, koji im je dao pomazanika Jehošua Mešijaha - Isusa zvanog Hristos da ih uvede u mir sa Ocem nebeskim, ali oni su goli noževe i žele rat, ko mačem ubija valja da od mača i strada govori ta Biblija koju oni ignorišu a najpre je njima i dana. Umesto da uživaju u miru i blagodati koja je u prihvatanju Gospoda i Spasitelja našeg Isusa Hrista, oni kao primitivni divljaci gledaju na štetu i žalost drugih sebi da osvajaju teritorije? U Starom Zavetu Bog im jeste dao zemlju Hanaan i teritoriju neznabožaca, ali od pojave Hrista dolazi mir i blagodat na sve narode koji poveruju, a ovi Izraelski Jevreji najpre Njega nisu prihvatili i delima svojim odriču se da čine volju Božiju, dakle mogu samo da očekuju strašni sud Božiji kada se već tako grade mudrima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *