ПОЧИЊЕ ХАОС: Иранци дају три милиона долара ономе ко убије Трампа!

POČINJE HAOS: Iranci daju tri miliona dolara onome ko ubije Trampa!

21 januara 2020

Iranski poslanik ponudio je nagradu od tri miliona dolara „onome ko ubije američkog predsednika Donalda Trampa“, javila je iranska poluzvanična novinska agencija Isna.

„U ime naroda provincije Kerman, platićemo tri miliona dolara nagrade u kešu onome ko ubije Trampa“, izjavio je pred poslanicima parlamenta Ahmad Hamzeh, kako ga je citirala Isna.Hamzeh nije precizirao da li su odluku da se preti američkom predsedniku Donaldu Trampu donele iranske verske vođe, napominje Rojters.

Britanska agencija ukazuje da je Kerman rodno mesto iranskog vojnog komandanta Kasema Sulejmanija koji je ubijen 3. januara u američkom vazdušnom napadu dronom kod Bagdada.

(Tanjug)

KOMENTARI7 komentara

 1. Pera says:

  A bre ovi Iranci, sta su se stisli ? Imaju tolike pare, sto ne dodaju jos para i prosire listu, da bude onako demokratsi, da ceo svet uziva !

 2. 'rvat Čmarko says:

  Smešna cifra za takvu metu.

 3. Pera says:

  Wanted ! Zivi ili mrtvi: bil i hil klington ! kao nekad za boni i klajd ! Ako budemo imali srece, nestace najdemonskiji par iz vrha piramide cionistickih robova !

 4. Kosovac says:

  Koja uvreda. Amerikanci dali Đinđiću 5 miliona samo za isporuku Slobodana Miloševića. A za Američkog predsednika Iranac daje samo 3 miliona.

 5. Kulak says:

  Dosta ih je koji bi za to dali veću lovu.

 6. krojač says:

  Iranci su potpuno promašili temu. Nije trmp taj koji je njihov problem, već klintonovi, duboka država i britanija. Oni su verovatno na osnovu toga što ih za vreme demokratske vlade u sad niko nije dirao izvukli zaključak da je demokratska vlast bila nežna i dobra, a nova je ratoborna. Ali to je samo privid. Bili su tada mirni jer se amerika aktivno bavila drugim zemljama, a u iranu su samo održavala vatru, tek da se ne ugasi. Osim toga, kad god sad ratuje, iza njih se krije britanija i njeni interesi. Zato bi možda za iran bilo korisnije raspisati nagradu za glavu britanske kraljice, mada bi to delovalo šokantno za čitavu svetsku javnost.

 7. Kalča says:

  Jadovani, tres miliones, ma važi. Ovakva meta ne ide bez bar po' miljarde i uz pomoć 2-3 države koje nemaju ekstradiciju sa SAD. Vidi se da su Iranci nekad bili Srbi i to Piroćanci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *