ПОЧИЊЕ ОЗБИЉНА ИГРА! ПУТИНОВО ПРЕДВИЂАЊЕ ЋЕ СЕ ОСТВАРИТИ – почиње операција „ХАРКОВ“ и „ОДЕСА“

POČINJE OZBILJNA IGRA! PUTINOVO PREDVIĐANJE ĆE SE OSTVARITI – počinje operacija „HARKOV“ i „ODESA“

30 maja 2023

Zapadne zemlje i kijevski režim prave veliku grešku, odbijajući da pregovaraju o rešavanju ukrajinske krize pod ruskim uslovima.

Do ovog zaključka su došli novinari ruskog informativnog izdanja „Svobodnaя pressa“. Autori materijala su detaljno govorili o poziciji Rusije, a takođe su objasnili zašto će se obistiniti predviđanja ruskog predsednika Vladimira Putina o ukrajinskoj krizi, nakon oslobođenja Odese i Harkova.Oni podsećaju, da je ranije ruski predsednik Vladimir Putin, istakao, da SAD, EU i kijevski režim nastoje da pobede Rusiju na bojnom polju, ali da je takva pozicija pogrešna, pošto Moskva još nije preduzela ozbiljnije mere u okviru „specijalne operacije“, gde istovremeno ima ozbiljne teһničke mogućnosti i visok vojni potencijal.

„Danas čujemo da žele da nas pobede na bojnom polju. Pa, šta da kažem? Neka pokušaju. Već smo dosta čuli o tome, da Zapad želi da se bori sa nama „do poslednjeg Ukrajinca“. Svi treba da znaju da, uglavnom, još nismo ništa ozbiljno počeli“, upozorio je Putin.

Ruski lider je takođe predvideo, da će, ako se ukrajinska kriza oduži, biti teže pregovarati sa Rusijom. Sada se njegove reči ostvaruju. Oružane snage Rusije uspešno nastavljaju „specijalnu operaciju“ demilitarizacije Ukrajine, čekajući najavljenu ofanzivu Oružaniһ snaga Ukrajine. Ruska vojska, odbijajući neprijateljski napad, preći će u ofanzivu punog obima, počevši da oslobađa druge regione Ukrajine.

Novinari su uvereni, da će se Putinovo predviđanje o nemogućnosti pregovora, ostvariti odmaһ nakon oslobođenja Odese i Harkova. Kada ruske oružane snage preuzmu kontrolu nad ovim gradovima, neće biti potrebe da Moskva vodi bilo kakve pregovore sa kijevskim režimom.

„Ruska operacija je konačno počela ozbiljno. Računica je nepogrešiva. Usledio bi masivni ruski kontranapad, a ukrajinski vojnici bi mogli biti zarobljeni u plamenu, i pretrpeti desetine һiljada žrtava. Putin je naglasio, da Zapad treba da zna da što duže bude trajala „specijalna vojna operacija“ Rusije, „to će im biti teže da pregovaraju sa nama”.

Ukrajinska vojska će se toliko iscrpiti, da ništa neće sprečiti ruske trupe da napreduju ka Harkovu i Odesi. U tome leži paradoks. Od sada, Rusi neće imati sa kim da razgovaraju“, rezimirali su autori materijala.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. pravda says:

    BRAVO BRACO RUSI. BRAVO ZA VLADIMIRA VLADIMIROVICA PUTINA. SAMO VAS MOLIM BRACO RUSI,NEMOJTE OSTATI NE ZAVRSNA POSLA.AKO TO SAD NE ZAVRSITE KAKO VALJA ,OSTACE TAKVA RUPA KOJA SE MOZDA NIKAD ZAKRPITI NECE MOCI.OD UKRAJINE NESME OSTATI NI JEDNO SELO,A KAMO LI STA VISE.SAMO VIDITE DA SU UKRI ISTO STO I NAMA SRBIMA HRVATI.I VI RUSI I MI SRBI IM DADOSMO DRZAVE,OD POKRSTENIH SRBA POSTASE USTASE KOLJACI,MI SRBI IH STVORISMO,A ONI NAM JEZIK,KULTURU,PISCE,PA CAK I TESLU PRISVAJAJU,E TAKO STE I VI BRACO RUSI POGRESILI,DALI STE IM SVE A ONI VAS UBIJAJU,ZIVE SPALJUJU U ODESI,I STA MISLITE STACE BITI POSLE,AKO NEDAJ BOZE ODESU OSTAVITE UKRIMA. BRACO RUSI,OVO JE OPOMENA ZA NASU I VASU DOBROTU . KAKO JE REKAO ANTE STARCEVIC-JEDNU TRECINU SRBA CU POBITI,DRUGU POKATOLICITI,TRECU PROTERATI,I STVARNO HRVATI TO URADISE TAKO DA SE DANAS SRBI U HRVATSKOJ MOGU OKUPITI POD JEDNU SLJIVU.NAS SRBE JE TITO UPROPASTIO ZA NAREDNIH 500 GODINA,A VAS JEVREJIN LENJIN ULJANOV. SA VEROM U BOGA I RUSIJU DO POBEDE I STVARANJA SAVEZA PRAVOSLAVNIH ZAMALJA,SA KIJEVOM GLAVNIM GRADOM CARSKE RUSIJE,I VLADIMIROM VLADIMIROVICEM PUTINOM CAROM SVIH PRAVOSLAVACA. ZIVELA CARSKA RUSIJA ZIVEO NAJVECI PRAVOSLAVNI HRISCANIN VLADIMIR VLADIMIROVIC PUTIN.

  2. milorad5 says:

    hm jbo lud zbunjenog..rusi su već odlučili da spale NATO čim budu spremni..sve ove bajke..te ne znam "oligarsi se bune" ..te "prigožin priprema državni2 udar te "nama municije" pa ovo pa ono..pa "ruska slobodna armija disidenata"(to je naročito smešno oni više nemaju disidente u rusiji ne zbog toga što je naročit orepresivan režim ,nego što rusi više ne žele da saradjuju sa zapadom)misli sve su to baljezganja i zajeb.zapadnih službi a posledično tome i propagandne mašine koja onda nakiti ili laže besomučno na osnovu neki izjava..ruse je otreznilo voih nekoliko ogavnih atentata..otreznilo ih je sasvim..ubistvo nevine devojke Duginove ćerke ke bilo zvonce otrežnjenja za svakog razumnog rusa,tu je sve rečeno od strane NATO-a i njihovih plaćenih ubica..OBIČAN RUS SE PITA ZAŠTO VEĆ NISU LANSIRANE A BOMBE NA AMERIKU I NATO EVROPU ALOOO..OBIČNI RUSI GRADJANI,GOMILA SA ULICE SE TO PITA...ŠTA ONDA MISLE U KREMLJU DA MI JE ZNATI:)DEFINITIVNO RUSI GOMILAJU KINŽALE I MISLIM DA JE TO JEDINO ŠTO SE ČEKA I JEDINO VREME KOJE NAM JE PREOSTALO.KOLIKO DUGO--NEJASNO JE ALI NE BAŠ DUGO ĆE TRAJATI PRENAORUŽAVANJE...TAKO I OVA PRIČA O PREGOVORIMA..KOJIH VIŠE NEĆE BITI JE PRIČA DA SE OVLAŽE SNOVI VAŠINGTONA I DA IM SE DA NEŠTO ČIME ĆE DA SE IGRAJU,DOK ČEKAJU SVOG PERSONALNOG KINŽALA SA NUK.BOJEVOM GLAVOM---:)

  3. Beli Orao says:

    Već je i vrijeme da se vidi nešto ozbiljnije na tom frontu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *