ПОЧИЊЕ ОЗБИЉНО – Руске трупе се спремају нове ударе!

ПОЧИЊЕ ОЗБИЉНО – Руске трупе се спремају нове ударе!

21 фебруара 2023

Према речима војног експерта Јурија Kнутова, ускоро ће руске Ваздушно-космичке снаге коначно почети са ракетним нападима на транслогистичка чворишта, тунеле и мостове на граници са Пољском.

Он сматра да ће на овај начин руска војска покушати да поремети пролећну офанзиву Оружаних снага Украјине о којој стално говори кијевски режим. Аналитичар је приметио да су се недавно појавиле информације да Русија повећава производњу хиперсоничних ракета Kинжал. Ово је веома „занимљива информација“ која много говори.„Сигуран сам да ћемо када се појави одређени број Kинжала моћи са великом прецизношћу и ефикасношћу да гађамо циљеве на граници са Пољском, транслогистичке центре на граници са Пољском“.

Према речима Kнутова, Запад а још више Kијев, немају средства да оборе руску хиперсоничну ракету. Стога је „Kинжал“ савршен за уништавање циљева у Закарпатју. Познато је да је у овој области систем ПВО превише засићен, што није увек тако лако пробити конвенционалним ракетама.

Раније је саопштено да је Ростех повећао обим серијске производње хиперсоничних ракета „Kинжал“.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. M says:

    Pa jest čudno da Rusi za sada degeneče pretežno istočnu"svoju"Ukrajinu!A ne"Zapadnu"Ukrajinu koju će možda prepustiti Poljacima i Zapadu neoštećenu!?!Puno toga u toj Ruskoj vojnoj strategiji je čudno,u najmanju ruku!?!Oni il su geniji,ili kaskaju za logikom!?!Sreća njihova(a nesreća Ukrajinska)što imaju priliku sada učiti,a i Ukrajinci će konačno nešto shvatiti,da im sve ovo nije trebalo!A to će uskoro shvatiti i mnogi drugi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u