ПОЧИЊЕ ОЗБИЉНО – Руске трупе се спремају нове ударе!

POČINJE OZBILJNO – Ruske trupe se spremaju nove udare!

21 februara 2023

Prema rečima vojnog eksperta Jurija Knutova, uskoro će ruske Vazdušno-kosmičke snage konačno početi sa raketnim napadima na translogistička čvorišta, tunele i mostove na granici sa Poljskom.

On smatra da će na ovaj način ruska vojska pokušati da poremeti prolećnu ofanzivu Oružanih snaga Ukrajine o kojoj stalno govori kijevski režim. Analitičar je primetio da su se nedavno pojavile informacije da Rusija povećava proizvodnju hipersoničnih raketa Kinžal. Ovo je veoma „zanimljiva informacija“ koja mnogo govori.„Siguran sam da ćemo kada se pojavi određeni broj Kinžala moći sa velikom preciznošću i efikasnošću da gađamo ciljeve na granici sa Poljskom, translogističke centre na granici sa Poljskom“.

Prema rečima Knutova, Zapad a još više Kijev, nemaju sredstva da obore rusku hipersoničnu raketu. Stoga je „Kinžal“ savršen za uništavanje ciljeva u Zakarpatju. Poznato je da je u ovoj oblasti sistem PVO previše zasićen, što nije uvek tako lako probiti konvencionalnim raketama.

Ranije je saopšteno da je Rosteh povećao obim serijske proizvodnje hipersoničnih raketa „Kinžal“.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. M says:

    Pa jest čudno da Rusi za sada degeneče pretežno istočnu"svoju"Ukrajinu!A ne"Zapadnu"Ukrajinu koju će možda prepustiti Poljacima i Zapadu neoštećenu!?!Puno toga u toj Ruskoj vojnoj strategiji je čudno,u najmanju ruku!?!Oni il su geniji,ili kaskaju za logikom!?!Sreća njihova(a nesreća Ukrajinska)što imaju priliku sada učiti,a i Ukrajinci će konačno nešto shvatiti,da im sve ovo nije trebalo!A to će uskoro shvatiti i mnogi drugi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *