„ПОДИГАО САМ МИГ-ОВЕ, ЈУРИЛИ СМО НЛО“ – Ексклузивна исповест генерала ЈНА (ВИДЕО)

„PODIGAO SAM MIG-OVE, JURILI SMO NLO“ – Ekskluzivna ispovest generala JNA (VIDEO)

31 marta 2021

U novoj emisiji „DREVNI TRAGOVI“ na RAS televiziji, gostovao je general-pukovnik RV JNA Zvonka Jurjevića. Gost Gorana Šarića je otkrio sve o presretanju NLO u SFRJ. 

Potkrepljeno dokazima, imenima svedoka, knjigom letenja, Zvonko Jurjević otkriva sve što se dešavalo 1975. godine.

POGLEDAJTE CEO RAZGOVOR:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI8 komentara

 1. M says:

  Bez veze,ganjao je vjetar,a i bolje da ga nije ulovio!Bilo je dovoljno da pošalje samo jedan avion,da observira i snima s sigurne udaljenosti!

 2. Karital says:

  Manje bumbit Zvonko!

 3. šiško says:

  Ova generalova ispovest me neodoljivo podseća na onaj stari vic o narkomanu koji pada sa 10. sprata. Prolazi deveti i pomisli: "Zasad je sve u redu!" Pa pored osmog pomisli isto, pa tako redom. Tako sam i ja mislio dok je general pričao kako su posmatrali NLO, kako su leteli pored njega ili iza njega, ja sve vreme pomišljam: "Uh, zasad je sve u redu. Još uvek nije tresnuo ništa neprihvatljivo." I tako sve do poslednje rečenice-zaključka otprilike: "Dakle, mi nismo sami u svemiru." A stvari stoje bitno drugačije: oni jesu videli nešto neobično što ne počiva na NJIMA poznatoj tehnologiji. Ali ne znači da se neki ljudi nisu odlično snalazili u toj novoj tehnologiji. Dalje, ono što su oni videli moglo je biti svašta, neka prevara ili zavitlancija, uključujući i hologram. Ako je to ipak bio stvarni konkretni leteći objekat, ne znači da je u njemu neko sedeo. Mogao je biti daljinski upravljan. Zatim ako je neko i sedeo, ne znači da je taj bio pripadnik neke druge civilizacije. General je od gledanja NLO-a do zaključka da nismo sami u svemiru napravio ne trepnuvši korak od sedam milja. Nije to prihvatljivo. Žao mi je, ali ovo najviše liči na CIA mistifikacije u cilju zastrašivanja čovečanstva.

 4. Beli Orao says:

  Vjerovatno se Brozo htio provozati u jednom letećem tanjiru ali cic “ nemo’š ga uvat’i ! 🤣🤣🤣”

 5. persida says:

  Nije smeo general otvoriti usta u vreme Broza, a sada bi da nam drobi u usi.

 6. Zorana says:

  Nisu ganjali ustase, ali jesu vanzemaljce. Tipicno za JNA.

  • RASPUCHIN says:

   Naravno da nije ganjao svoje ustaše nego im je čak i pomagao. On je naslijedio Antuna Tusa a po Tusovom naređenju , tj. naređenju iz Zagreba , je poslao avione JNA da "raketiraju" Banske Dvore nakon čega je "lijepa njina" imala izgovor i opravdanje za sve šta je uslijedilo. U sred Beograda vam (mislim na sve Srbe a ne Vas , Zorana) ustaše pričaju priče i bajke o vanzemaljcima dok rade na razaranju ostataka Srba i SRBskih zemalja. SrPska naivnost i glupost nema granica.

 7. test01 says:

  CIA snajka CIA (iz Balkanskog Spijuna - legende)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *