Подршка полицијској акцији хапшења економских убица Србије!

Podrška policijskoj akciji hapšenja ekonomskih ubica Srbije!

26 decembra 2015

parovic-trecasrbijars 7657Od petooktobarskog puča dvehiljadite godine Srbija je pretrpela ekonomsku štetu od više milijardi evra.

Uništena je praktično sva industrijska proizvodnja, rasprodati prirodni resursi, gotovo milion ljudi je ostalo bez posla, zemlja je zadužena gotovo trideset milijardi evra.

Narod koji je pretrpeo ovaj svojevrsni ekonomski genocid već duže vreme traži zadovoljenje pravde i stoga mi dajemo punu podršku policijskoj akciji hapšenja dela ekonomskih ubica Srbije.

Sada je najvažnije izbeći selektivnost i stvari isterati do kraja. Bez radikalnog raskida sa petooktobarskom kamarilom i sistemom koji su oni uspostavili Srbija ne može da izađe iz problema u kojima se nalazi.

Miroslav Parović, predsednik partije Treća Srbija

Novi Sad, 26.12.2015. godine.

KOMENTARI3 komentara

  1. miroslav says:

    Zasta podrska?Niko nije kriv,dok se ne dokaze!Ova Vuciceva hapsenja ce nas narod skupo da kosta.I cemu fantomke,hekleri?Dovoljo je bilo da inspektori zakucaju na vrata i oni bi posli u policiju.Ali posto je smrtno uplasen da za 3g.nista nije uradio samo zna da hapsi.To narod guta kao lek,ali para nema.Njegovom ludilu nema kraja.Neko je verovatno i kriv.Ali ovako prestrasivati decu tih ljudi?Pa to ce da kosta ovu zemlju milijarde u Strazburu na ime odstete.I ovo malo investitora odlazi od ovog ludila.Da li bi ti ulozio svoj kapital u ovu zemlju?Ne bi.Ulazes nista da bi dobio nesto.Neka svaki politicar stavi svoju imovinu pod hipoteku(i rodbina kako uza tako i sira,pa ako vam oni veruju i ja cu)i ako ne ispuni obecano sve na dobos.Ovo je jedini nacin da se zastitimo od grabljivaca..

  2. teletabis says:

    Prijatelju, jel ti dobro? Pa šta apse boraniju. Tek kad počnu da apse Labusa, Dinkića, Vlahovića, Đelića, .... znaće mo da je krenulo čišćenje od glave kako i treba.

  3. Pozuri polako says:

    Naslov je autentican! Upravo tako glasi i ispovest u naslov knjige insajdera Dz.Perkinsa - "ekonomske ubice", koji detaljno opisuje tehnologiju razaranja ekonomija u restrukturiranju i prilagodjavanja neo (liberal) kolonijalizmu. Bolje poznavanje ove teme sugerise da je sve ovo nastalo kao posledica nultog nivoa industrijalizacije u elitistickim strukturama tipa Bilderberg i Trilaterala, a egzekutor je zapravo Rimski klub.Treba reci zbog jasnoce da su ove nadnacinalne strukture zbog svog netransparentnog delovanja obavijane sasvim opravdano ezoterijom i okultizmom, pa shodno tome i njihovo delovanje se za neupucene u sustinu, kolokvijalno naziva - teorijom zavere.Sve i da je to tacno na nivou teorije - cinjenice i realnost pokazuju u opravdanost postojanja ozbiljne svetske zavere. Tu i dolazimo do odgovora kako je moguce da se glavni akteri u politckoj, drustvenoj i ekonomskoj destrukciji ne procesuiraju, Dinkic, Labus, Djelic,Jelasic, Vlahovic??? Odgovor je da su kao ubice i izvrsioci u ime i za racun pomenutih struktura (tkz.kompradosi) zasticeni, i zapreceno je svim sledecom vladama da se ne smeju krivicno goniti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *