ПОДВАЛА – Ционисти стоје иза Сиризе и Ципраса!?

ПОДВАЛА – Ционисти стоје иза Сиризе и Ципраса!?

29 јануара 2015

1422282882_1 6557Ционистички закулисни редитељ политичких токова у евроатлантским оквирима, услед исцрпљености и истрошености владајућих неолибералних и капиталистичких структура, све више преко медија под својом контролом протежира лажну политичку алтернативу оличену у тзв. „новој модерној евроскептичној левици“. Њу по правилу чине „нови, млади и неукаљани људи“, који су наводно противници капитализма и глобализације, а чији су најизразитији представници партија Подемос у Шпанији и нова владајућа партија Грчке – Сириза, као убедљиви победник недељних избора за грчки парламент. Победник, кога су у таквом својству мондијалистички медији, као своје нове хероје, устоличили одавно пре избора, издејствованих темпираном политичком кризом.

За ову партију гласала је четвртина укупног бирачког тела Грчке, и то углавном најнепросвећенији део грчког народа који је насео на нереалну причу Ципраса и његових демагога како ће они по питању дуга и мера штедње „мушки одбрусити“ Бриселу, а да притом не дође ни до каквих контрамера. Уопште по питању Сиризе као наводно антиглобалистичке опције, реч је наравно о подвали, а све у циљу саботаже истинске алтернативе глобализацији, мондијализму, неолиберализму и капитализму. Националистичка и народно-социјалистичка алтернатива је прокажена од стране медија и прогоњена од стране Система. За разлику од ње, Сириза је миљеник ционистичких медија и борац против вредности традиције грчког народа. Ова антинационална партија која, иако се популистички и тактички позива на „слободарски грчки народ“, под истим тим народом подразумева не грчку нацију, већ скуп свих становника Грчке, укључујући и туђинце – илегалне имигранте из Африке и Азије. Заправо, Сириза чак критикује претходне власти за „недовољно добар однос према имигрантима“.

Даље, по питању здравља нације, Сириза је потпуно на десетруктивним позицијама са својим про-наркоманским и про-педерским ставовима, везаним за питања легализације „лаких“ дрога и хомосексуалних „бракова“. Тиме је потпуно уклопљена у глобалистичке идејне поставке тзв. отвореног друштва. Наказне заставе хомосексуалних изопачењака, помешане са Сиризиним партијским заставама приликом прославе изборне победе, прикладно одсликавају идејну суштину овог антигрчког покрета. Уопште, ставови Сиризе према Хришћанству и Православној Цркви, слични су позицији бољшевика или мондијалистичких екстремиста. Наиме, Сириза је отворени непријатељ сваке јавне манифестације Православља и залаже се за потпуну секуларизацију и афирмацију атеизма. Такође, јавно се залаже и за опорезивање Грчке Цркве као и за одузимање дела црквене имовине како би се у манастире и парохијске домове уселили бескућници (занимљиво је да се ови антихришћански лицемери не залажу и за то да се у исте сврхе, на пример, конфискује имовина њихових капиталистичких медијских покровитеља).

Иако је непосредно пред полагање премијерске заклетве вођа Сиризе посетио поглавара Атинске архиепископије Јеронима и упутио му лепе речи, циљ ове посете био је чисто дипломатски. Ципрас је свестан да је православна традиција дубоко укорењена у грчком народу и да би било контрапродуктивно уколико би одмах почео са спровођењем свих антихришћанских ставки из Сиризиног програма. Наиме, Ципрас је посетио архиепископа Јеронима како би избегао да чин премијерске заклетве положи пред крстом и Јеванђељем. По грчким прописима, полагање заклетве је религиозни чин, па је Ципрас морао да издејствује сагласност Цркве како би положио секуларну заклетву. Дакле, његова посета је дипломатска, као што је дипломатско (што не значи и да је исправно) држање врха Грчке Цркве, вероватно са циљем да се предупреди спровођење антицрквеног дела Сиризиног програма.

Битно је нагласити да Сириза уопште није присталица изласка Грчке из ЕУ, већ је само заговорник неприхватања мера штедње наметнутих од Брисела. А и то је – време ће показати – само декларативно залагање, јер се сваким пажљивијим сагледавањем ситуације неумитно долази до закључка да је негативно настројење ове партије према глобализацији сасвим привидно, ограничено и дозирано. Уосталом, са идеолошког становишта гледано, јасно је да је декларативни антикапитализам Сиризе потпуно јалов, јер се ова партија залаже за обрачун са националним и духовним идентитетом грчког народа, а управо та борба представља рушење органске и природне заштите заједнице од капиталистичке експлоатације. Треба рећи и то да је Сириза идеолошки сродна и подобна овдашњем Покрету социјалиста познатог издајника и Вучићевог полтрона – Александра Вулина, са којом и јесте у званичним пријатељским односима.

Дакле, Сириза је по свим кључним чиниоцима своје идеолигије, по својим делима и по карактеру медија који је промовишу, најобичнији ционистички и капиталистички привезак, као и перјаница антихришћанских снага у Грчкој. Она је изабрана као нова притајена узданица циониста, која ће уз маску антикапитализма и медијску промоцију, наставити дело својих претходника, уз отворенију антихришћанску кампању. Али верујемо да ће се верни синови и кћери грчке нације, окупљени у покрету грчког препорода – Златној зори, који су упркос изложености хистричној кампањи и прогону опстали као трећа политичка снага у земљи, и даље борити и изборити за национални препород и социјалну правду у својој отаџбини. Верујемо да ће то уследити убрзо, чим спадну маске свим лажним борцима против капитализма и лажним критичарима Европске уније, који заговарају још већи антихришћански мрак од онога који постоји у смраду ЕУ-тамнице.

(Србска Акција)

KOMENTARI13 коментара

 1. robert validzic says:

  poceo je ekspres lonac da zvizdi...

 2. rodoljub zaharijevic says:

  koja li je budala ovo pisala.

 3. Zoran says:

  Siriza i cionizam ? Svako ima pravo na svoje mišljenje kao i na neslaganje sa ovakvim nakaradnim idejama.Ovo je moguće da se dogodi pod uslovom da cela Grčka nacija bude pod debelim dejstvom najstrašnijih droga.Nevredno !

 4. Nikola says:

  Pisac lupa k'o otvoren prozor. A mozda je cak i placen za to....moze, ai nemora bit' ...

 5. Klub Srbi dijaspore i otadzbine, Keln says:

  Ako je ovaj tekst i zvanican stav redakcije ovog izvora (Srbska Akcija) onda aleluja "akcijama" kao ovakve vrste! Taj lep naziv "Srbska Akcija" ne ispunjava pozitivna ocekivanja u stilu imena.

 6. mark says:

  Pogledajte blog "Srbska Akcija" (na francuskom je). Ovaj tekst, BEZ POTPISA!,je napisan da bi jos vise dezorijentisao Srbe. Nemojte mu verovarti. Postavlja se pitanje: Zasto ga je INTERMAGAZINRS.RS objavio. Mutne igre!

 7. igor says:

  Мени је ово сасвим вероватан сценарио.Данас је Сиризин амбасадор при Европској Унији гласао уредно за продужење санкција Русији за шест месеци и ако је једно од предизборних обећања Сиризе било да ће се залагати да ЕУ укине санције Русији!! Већ на првом испиту су изневерили предизборно обећање! Исти модел је масонерија применила и у Србији са нашом варијантом Сиризе , СНС-ом. Па они су добили изборе 2012 управо на сличној " патриотској " реторици!! "Укинућемо све штетне споразуме које је Борко Стефановић потписао!" "Отераћемо ММГ из Србије!!" Поништићемо победу Пајтића у Војводини јер су нађени силни џакови са листићима по контејнерима!!" БЛА БЛА БЛА... ЛАЖ ДО ЛАЖИ! Сириза је своју прву лаж доказала данас у Бриселу. Идемо даље! Биће занимљиво гледати како Сириза изневерава и изиграва једно по једно предизборно обећање баш као што то ради и њена претходница генерална проба Сиризе али на изборима у Србији, Српска Напредна Странка!!

 8. dragan says:

  СЕЋАТЕ СЕ СИЛНИХ " ПАТРИОТСКИХ "ПРЕДИЗБОРНИХ ОБЕЋАЊА СНС-А ПРЕД ИЗБОРЕ 2012. ГОДИНЕ? КАО ШТО СУ.... " ПОНИШТИЋЕМО СВЕ ИЗДАЈНИЧКЕ ОДЛУКЕ И ДОГОВОРЕ У БРИСЕЛУ КОЈЕ ЈЕ ПОТПИСАО БОРКО СТЕФАНОВИЋ!" , " ОТЕРАЋЕМО ММФ!" , "ДОКАЗАЋЕМО ИЗБОРНУ КРАЂУ У ВОЈВОДИНИ ПО КОЈОЈ ЈЕ ПАЈТИЋ ТАМО ПОБЕДИО ЈЕР СУ НАЂЕНИ ЏАКОВИ ПУНИ ИЗБОРНИХ ЛИСТИЋА !" .,..,....БЛА БЛА БЛА.! .ТАКО ЈЕ СНС ПОСТАЛА ГЕНЕРАЛНА ПРОБА СПРОВЕДЕНА У СРБИЈИ ЗА РАЗНЕ СИРИЗЕ КАДА БУДУ ЗАТРЕБАЛЕ ИЛУМИНАТИМА И НОВОМ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ ДА ОБЕЗБЕДЕ ОСТАНАК НА ВЛАСТИ СВОЈИХ МАРИОНЕТА БЕЗ ОБЗИРА КАКВУ ПЕСМУ ПЕВАЛЕ ТЕ МАРИОНЕТЕ У ПРЕДИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ!! А ЕВО ВЕЋ ДАНАС У БРИСЕЛУ, НОВИ СИРИЗИН АМБАСАДОР ГРЧКЕ ПРИ ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ НИЈЕ ХТЕО ДА СТАВИ ВЕТО НА ОДЛУКУ УНИЈЕ ДА СЕ РУСИЈИ ПРОДУЖЕ САНКЦИЈЕ НА ЈОШ ШЕСТ МЕСЕЦИ И АКО ЈЕ СИРИЗА У ПРЕДИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ ПОНАВЉАЛА КАКО ЋЕ СЕ БОРИТИ ПРОТИВ САНКЦИЈА РУСИЈИ ! БИЋЕ ЗАНИМЉИВО ГЛЕДАТИ КАКО СИРИЗА ИЗНЕВЕРАВА И ИЗИГРАВА ЈЕДНО ПО ЈЕДНО ПРЕДИЗБОРНО ОБЕЋАЊЕ, БАШ КАКО ЈЕ ТО УРАДИЛА И СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА У СРБИЈИ... УЛОГЕ ЗА ПОЗОРИШТЕ ИЛУМИНАТА ПОДЕЉЕНЕ И ИСПРОБАНЕ. komunjarska polsla

 9. mark says:

  ZLONAMERNA ANALIZA SA CILJEM DA SE NESTO SLICNO, ALI NEOPHODNO, NE DOGODI U SRBIJI.

 10. rastko says:

  PRAVA VEZA JE BRUKING INSTITUT I SOROS. S POSTOVANJEM!

 11. beli says:

  nažalost, ovo je tačno i oni nisu antiglobalistička stranka, već kao i sns još veći izdajnici nego svoji prethodnici.

 12. Zdravko Gligic says:

  Da je i ovaj makar i malo na Medvedeva, ne bi bilo krize ... ali ...

 13. uroš says:

  ne znam..ovamo pročitah da bi Rusi dali silne milijarde za grčke dugove,možda to uzmu treći i tako oslabe Rusiju....

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u