ПОДВАЛА – Ционисти стоје иза Сиризе и Ципраса!?

PODVALA – Cionisti stoje iza Sirize i Ciprasa!?

29 januara 2015

1422282882_1 6557Cionistički zakulisni reditelj političkih tokova u evroatlantskim okvirima, usled iscrpljenosti i istrošenosti vladajućih neoliberalnih i kapitalističkih struktura, sve više preko medija pod svojom kontrolom protežira lažnu političku alternativu oličenu u tzv. „novoj modernoj evroskeptičnoj levici“. Nju po pravilu čine „novi, mladi i neukaljani ljudi“, koji su navodno protivnici kapitalizma i globalizacije, a čiji su najizrazitiji predstavnici partija Podemos u Španiji i nova vladajuća partija Grčke – Siriza, kao ubedljivi pobednik nedeljnih izbora za grčki parlament. Pobednik, koga su u takvom svojstvu mondijalistički mediji, kao svoje nove heroje, ustoličili odavno pre izbora, izdejstvovanih tempiranom političkom krizom.

Za ovu partiju glasala je četvrtina ukupnog biračkog tela Grčke, i to uglavnom najneprosvećeniji deo grčkog naroda koji je naseo na nerealnu priču Ciprasa i njegovih demagoga kako će oni po pitanju duga i mera štednje „muški odbrusiti“ Briselu, a da pritom ne dođe ni do kakvih kontramera. Uopšte po pitanju Sirize kao navodno antiglobalističke opcije, reč je naravno o podvali, a sve u cilju sabotaže istinske alternative globalizaciji, mondijalizmu, neoliberalizmu i kapitalizmu. Nacionalistička i narodno-socijalistička alternativa je prokažena od strane medija i progonjena od strane Sistema. Za razliku od nje, Siriza je miljenik cionističkih medija i borac protiv vrednosti tradicije grčkog naroda. Ova antinacionalna partija koja, iako se populistički i taktički poziva na „slobodarski grčki narod“, pod istim tim narodom podrazumeva ne grčku naciju, već skup svih stanovnika Grčke, uključujući i tuđince – ilegalne imigrante iz Afrike i Azije. Zapravo, Siriza čak kritikuje prethodne vlasti za „nedovoljno dobar odnos prema imigrantima“.

Dalje, po pitanju zdravlja nacije, Siriza je potpuno na desetruktivnim pozicijama sa svojim pro-narkomanskim i pro-pederskim stavovima, vezanim za pitanja legalizacije „lakih“ droga i homoseksualnih „brakova“. Time je potpuno uklopljena u globalističke idejne postavke tzv. otvorenog društva. Nakazne zastave homoseksualnih izopačenjaka, pomešane sa Sirizinim partijskim zastavama prilikom proslave izborne pobede, prikladno odslikavaju idejnu suštinu ovog antigrčkog pokreta. Uopšte, stavovi Sirize prema Hrišćanstvu i Pravoslavnoj Crkvi, slični su poziciji boljševika ili mondijalističkih ekstremista. Naime, Siriza je otvoreni neprijatelj svake javne manifestacije Pravoslavlja i zalaže se za potpunu sekularizaciju i afirmaciju ateizma. Takođe, javno se zalaže i za oporezivanje Grčke Crkve kao i za oduzimanje dela crkvene imovine kako bi se u manastire i parohijske domove uselili beskućnici (zanimljivo je da se ovi antihrišćanski licemeri ne zalažu i za to da se u iste svrhe, na primer, konfiskuje imovina njihovih kapitalističkih medijskih pokrovitelja).

Iako je neposredno pred polaganje premijerske zakletve vođa Sirize posetio poglavara Atinske arhiepiskopije Jeronima i uputio mu lepe reči, cilj ove posete bio je čisto diplomatski. Cipras je svestan da je pravoslavna tradicija duboko ukorenjena u grčkom narodu i da bi bilo kontraproduktivno ukoliko bi odmah počeo sa sprovođenjem svih antihrišćanskih stavki iz Sirizinog programa. Naime, Cipras je posetio arhiepiskopa Jeronima kako bi izbegao da čin premijerske zakletve položi pred krstom i Jevanđeljem. Po grčkim propisima, polaganje zakletve je religiozni čin, pa je Cipras morao da izdejstvuje saglasnost Crkve kako bi položio sekularnu zakletvu. Dakle, njegova poseta je diplomatska, kao što je diplomatsko (što ne znači i da je ispravno) držanje vrha Grčke Crkve, verovatno sa ciljem da se predupredi sprovođenje anticrkvenog dela Sirizinog programa.

Bitno je naglasiti da Siriza uopšte nije pristalica izlaska Grčke iz EU, već je samo zagovornik neprihvatanja mera štednje nametnutih od Brisela. A i to je – vreme će pokazati – samo deklarativno zalaganje, jer se svakim pažljivijim sagledavanjem situacije neumitno dolazi do zaključka da je negativno nastrojenje ove partije prema globalizaciji sasvim prividno, ograničeno i dozirano. Uostalom, sa ideološkog stanovišta gledano, jasno je da je deklarativni antikapitalizam Sirize potpuno jalov, jer se ova partija zalaže za obračun sa nacionalnim i duhovnim identitetom grčkog naroda, a upravo ta borba predstavlja rušenje organske i prirodne zaštite zajednice od kapitalističke eksploatacije. Treba reći i to da je Siriza ideološki srodna i podobna ovdašnjem Pokretu socijalista poznatog izdajnika i Vučićevog poltrona – Aleksandra Vulina, sa kojom i jeste u zvaničnim prijateljskim odnosima.

Dakle, Siriza je po svim ključnim činiocima svoje ideoligije, po svojim delima i po karakteru medija koji je promovišu, najobičniji cionistički i kapitalistički privezak, kao i perjanica antihrišćanskih snaga u Grčkoj. Ona je izabrana kao nova pritajena uzdanica cionista, koja će uz masku antikapitalizma i medijsku promociju, nastaviti delo svojih prethodnika, uz otvoreniju antihrišćansku kampanju. Ali verujemo da će se verni sinovi i kćeri grčke nacije, okupljeni u pokretu grčkog preporoda – Zlatnoj zori, koji su uprkos izloženosti histričnoj kampanji i progonu opstali kao treća politička snaga u zemlji, i dalje boriti i izboriti za nacionalni preporod i socijalnu pravdu u svojoj otadžbini. Verujemo da će to uslediti ubrzo, čim spadnu maske svim lažnim borcima protiv kapitalizma i lažnim kritičarima Evropske unije, koji zagovaraju još veći antihrišćanski mrak od onoga koji postoji u smradu EU-tamnice.

(Srbska Akcija)

KOMENTARI13 komentara

 1. robert validzic says:

  poceo je ekspres lonac da zvizdi...

 2. rodoljub zaharijevic says:

  koja li je budala ovo pisala.

 3. Zoran says:

  Siriza i cionizam ? Svako ima pravo na svoje mišljenje kao i na neslaganje sa ovakvim nakaradnim idejama.Ovo je moguće da se dogodi pod uslovom da cela Grčka nacija bude pod debelim dejstvom najstrašnijih droga.Nevredno !

 4. Nikola says:

  Pisac lupa k'o otvoren prozor. A mozda je cak i placen za to....moze, ai nemora bit' ...

 5. Klub Srbi dijaspore i otadzbine, Keln says:

  Ako je ovaj tekst i zvanican stav redakcije ovog izvora (Srbska Akcija) onda aleluja "akcijama" kao ovakve vrste! Taj lep naziv "Srbska Akcija" ne ispunjava pozitivna ocekivanja u stilu imena.

 6. mark says:

  Pogledajte blog "Srbska Akcija" (na francuskom je). Ovaj tekst, BEZ POTPISA!,je napisan da bi jos vise dezorijentisao Srbe. Nemojte mu verovarti. Postavlja se pitanje: Zasto ga je INTERMAGAZINRS.RS objavio. Mutne igre!

 7. igor says:

  Meni je ovo sasvim verovatan scenario.Danas je Sirizin ambasador pri Evropskoj Uniji glasao uredno za produženje sankcija Rusiji za šest meseci i ako je jedno od predizbornih obećanja Sirize bilo da će se zalagati da EU ukine sancije Rusiji!! Već na prvom ispitu su izneverili predizborno obećanje! Isti model je masonerija primenila i u Srbiji sa našom varijantom Sirize , SNS-om. Pa oni su dobili izbore 2012 upravo na sličnoj " patriotskoj " retorici!! "Ukinućemo sve štetne sporazume koje je Borko Stefanović potpisao!" "Oteraćemo MMG iz Srbije!!" Poništićemo pobedu Pajtića u Vojvodini jer su nađeni silni džakovi sa listićima po kontejnerima!!" BLA BLA BLA... LAŽ DO LAŽI! Siriza je svoju prvu laž dokazala danas u Briselu. Idemo dalje! Biće zanimljivo gledati kako Siriza izneverava i izigrava jedno po jedno predizborno obećanje baš kao što to radi i njena prethodnica generalna proba Sirize ali na izborima u Srbiji, Srpska Napredna Stranka!!

 8. dragan says:

  SEĆATE SE SILNIH " PATRIOTSKIH "PREDIZBORNIH OBEĆANJA SNS-A PRED IZBORE 2012. GODINE? KAO ŠTO SU.... " PONIŠTIĆEMO SVE IZDAJNIČKE ODLUKE I DOGOVORE U BRISELU KOJE JE POTPISAO BORKO STEFANOVIĆ!" , " OTERAĆEMO MMF!" , "DOKAZAĆEMO IZBORNU KRAĐU U VOJVODINI PO KOJOJ JE PAJTIĆ TAMO POBEDIO JER SU NAĐENI DŽAKOVI PUNI IZBORNIH LISTIĆA !" .,..,....BLA BLA BLA.! .TAKO JE SNS POSTALA GENERALNA PROBA SPROVEDENA U SRBIJI ZA RAZNE SIRIZE KADA BUDU ZATREBALE ILUMINATIMA I NOVOM SVETSKOM PORETKU DA OBEZBEDE OSTANAK NA VLASTI SVOJIH MARIONETA BEZ OBZIRA KAKVU PESMU PEVALE TE MARIONETE U PREDIZBORNOJ KAMPANJI!! A EVO VEĆ DANAS U BRISELU, NOVI SIRIZIN AMBASADOR GRČKE PRI EVROPSKOJ UNIJI NIJE HTEO DA STAVI VETO NA ODLUKU UNIJE DA SE RUSIJI PRODUŽE SANKCIJE NA JOŠ ŠEST MESECI I AKO JE SIRIZA U PREDIZBORNOJ KAMPANJI PONAVLJALA KAKO ĆE SE BORITI PROTIV SANKCIJA RUSIJI ! BIĆE ZANIMLJIVO GLEDATI KAKO SIRIZA IZNEVERAVA I IZIGRAVA JEDNO PO JEDNO PREDIZBORNO OBEĆANJE, BAŠ KAKO JE TO URADILA I SRPSKA NAPREDNA STRANKA U SRBIJI... ULOGE ZA POZORIŠTE ILUMINATA PODELJENE I ISPROBANE. komunjarska polsla

 9. mark says:

  ZLONAMERNA ANALIZA SA CILJEM DA SE NESTO SLICNO, ALI NEOPHODNO, NE DOGODI U SRBIJI.

 10. rastko says:

  PRAVA VEZA JE BRUKING INSTITUT I SOROS. S POSTOVANJEM!

 11. beli says:

  nažalost, ovo je tačno i oni nisu antiglobalistička stranka, već kao i sns još veći izdajnici nego svoji prethodnici.

 12. Zdravko Gligic says:

  Da je i ovaj makar i malo na Medvedeva, ne bi bilo krize ... ali ...

 13. uroš says:

  ne znam..ovamo pročitah da bi Rusi dali silne milijarde za grčke dugove,možda to uzmu treći i tako oslabe Rusiju....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *