ПОГИНУО ВИСОКИ ЗВАНИЧНИК ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ КОСОВО! Расуло у Приштини, он је син…! АЛБАНСКИ МЕДИЈИ ГРМЕ!

POGINUO VISOKI ZVANIČNIK LAŽNE DRŽAVE KOSOVO! Rasulo u Prištini, on je sin…! ALBANSKI MEDIJI GRME!

26 januara 2019

Zamenik kosovskog ministra za dijasporu Arijan Daci poginuo je u lavini na Brezovici, javljaju prištinski mediji na albanskom jeziku.

Nesreća se dogodila u blizini ski centra „Brezovica“, na Šar planini. Kako prenosi sajt „Gazeta ekspres“, predstavnik policije u Uroševcu Basri Šabani potvrdio je da je lavina na Brezovici odnela ljudske žrtve. Smrt Arijana Dacija, koji je sin nekadašnjeg predsednika kosovskog parlamenta Nedžada Dacija, za „Gazetu ekspres“ su potvrdili i predstavnici vlade u Prištini.

(Tanjug)

KOMENTARI6 komentara

  • Budi Bog s nama says:

   Međutim veoma je verovatno da za ovo osude Srbe, jer mi inače ne priznajemo Kosovo drugačije do svoje, a nismo dobro obezbedili skijaški centar Brezovica. Da stvar bude teža to je i inače srpska enklava dakle sa većinom Srba. Da li će nam oduzeti i tu enklavu?

   • Velika Metla says:

    BBSN,neka je njih što manje,pa neka optužuju i magarca za krivi čiviluk!

 1. Budi Bog s nama says:

  E kada bi Vuči i Dači tako grmeli za naše sinove i kćeri nastradale na Kosovu i Metohiji i to bez nesrećnog slučaja već zlikovačkog oruđa, de bi nama kraj bio?

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Aaaaaaaahahahahahahahahaha, 1 manje :-)

  • Velika Metla says:

   Niko mu nije kriv što se tako "visok"popeo na visoko,koje mu očigledno ne prija! Nego,neka ga,neće drugi put,sigurica! Ovaj put se prevario,tako da se drugi put SIGURNO neće prevariti!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *