ПОГИНУО ВИСОКИ ЗВАНИЧНИК ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ КОСОВО! Расуло у Приштини, он је син…! АЛБАНСКИ МЕДИЈИ ГРМЕ!

POGINUO VISOKI ZVANIČNIK LAŽNE DRŽAVE KOSOVO! Rasulo u Prištini, on je sin…! ALBANSKI MEDIJI GRME!

26 januara 2019

Zamenik kosovskog ministra za dijasporu Arijan Daci poginuo je u lavini na Brezovici, javljaju prištinski mediji na albanskom jeziku.

Nesreća se dogodila u blizini ski centra „Brezovica“, na Šar planini. Kako prenosi sajt „Gazeta ekspres“, predstavnik policije u Uroševcu Basri Šabani potvrdio je da je lavina na Brezovici odnela ljudske žrtve. Smrt Arijana Dacija, koji je sin nekadašnjeg predsednika kosovskog parlamenta Nedžada Dacija, za „Gazetu ekspres“ su potvrdili i predstavnici vlade u Prištini.

(Tanjug)

KOMENTARI7 komentara

  • Budi Bog s nama says:

   Međutim veoma je verovatno da za ovo osude Srbe, jer mi inače ne priznajemo Kosovo drugačije do svoje, a nismo dobro obezbedili skijaški centar Brezovica. Da stvar bude teža to je i inače srpska enklava dakle sa većinom Srba. Da li će nam oduzeti i tu enklavu?

   • Velika Metla says:

    BBSN,neka je njih što manje,pa neka optužuju i magarca za krivi čiviluk!

 1. Budi Bog s nama says:

  E kada bi Vuči i Dači tako grmeli za naše sinove i kćeri nastradale na Kosovu i Metohiji i to bez nesrećnog slučaja već zlikovačkog oruđa, de bi nama kraj bio?

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Aaaaaaaahahahahahahahahaha, 1 manje :-)

  • Velika Metla says:

   Niko mu nije kriv što se tako "visok"popeo na visoko,koje mu očigledno ne prija! Nego,neka ga,neće drugi put,sigurica! Ovaj put se prevario,tako da se drugi put SIGURNO neće prevariti!

 3. M* says:

  Ne raduj se tudjoj smrti,ni tvoja nece biti smeshna. Politika je druga stvar,u njoj su svi,zapravo,tragicno smeshni!Njom su se uvek bavili licemeri i lopovi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *