Погледајте АНТИСЕМИТСКИ и ФАШИСТИЧКИ говор Фрање Туђмана! (ВИДЕО)

Pogledajte ANTISEMITSKI i FAŠISTIČKI govor Franje Tuđmana! (VIDEO)

30 jula 2015

Untitled-3 756Franjo Tuđman, hrvatski lider tokom ratova devedesetih, po mnogima, pionir neonacizma na Balkanu i Hrvatskoj, održao je jedan otvoreno anti-semitski govor u Zagrebu, a to je učinio po povratku sa jednog od putovanja u Ameriku, već u poslednjim danima svoje vladavine kada mu je ustanovljena dijagnoza raka želuca.

On u svom govoru poručuje da Hrvatska mora da se bori protiv „onih koji se vežu i za samog crnog vraga“ u cilju sprečavanja hrvatske nezavisnosti.

„I ne samo crnog, nego i oni koji se vežu za žuto-zelene vragove.“ – kaže Tuđman, misleći pri tome, očigledno, na Jevreje i Muslimane. Pogledajte!

(Pravda.rs)

KOMENTARI26 komentara

 1. Smrt političarima says:

  E samo kad je crko! Govno zlotvorsko!

 2. rale says:

  A JESU LI IMALI SRBOSJEK, GOVNO USTAŠKO.

 3. Maksim says:

  Otišao je on, ali je ostala njegova ideologija. Sadašnji predsjednik ustaške države Kolinda Kitarević se niti u čemu razlikuje od njega, ali to ne smeta "Srbinu" Djokoviću da se ugodno i lagodno fotografiše sa njom u Umagu. Srpski mentalitet je postao nakaradan.

 4. Splićo says:

  U presudnim trenucima povijesti hrvatskog naroda, Hrvatska je imala na čelu jedinog pravog čovjeka koji se mogao suprotstaviti srpskom nacionalšovinističkom fašizmu - shizofrenika, luđaka i paranoidnu osobu.

 5. Dux says:

  ''U presudnim trenucima povijesti hrvatskog naroda, Hrvatska je imala na čelu jedinog pravog čovjeka koji se mogao suprotstaviti srpskom nacionalšovinističkom fašizmu – shizofrenika, luđaka i paranoidnu osobu.'' Paradox splitskog bolesnika -šizofrena tifusna krvnička hrvatska drolja željna PRIPADANJA HRVATSKOJ ''ARIJEVSKOJ'' rasi drži predavanje srbima kako je njihovo JEVREJSKO nacionalističko-fašističko g**no od ljudskog roda (Dr. Sranjo Kobac na gornjoj slici) "ODBRANILO" njihovu ''zemlju'' od SRPSKIH STAROSEDEOCA koji su živeli VEKOVIMA na tim istim prostorima!!!!????? Toliko o moralnim govorima-dođite nam opet :)

 6. Maksim says:

  @Splićo - je primjer da je genetika nezaobilazna kad je u pitanju tkzv. "hrvatska' nacija. Evo ga sa Srbima, i to redovno, jer ne može bez svojih predaka.

 7. Smrt političarima says:

  Ma Splićo je neka bosanska fukara...kenja tu mesecima o nekom hrvatstvu i "domovinskim" sranjima,verovatno mu se smeju i tamo,kaži pusti budalu ...činjenica da Srbima pripada sadašnja hrvatska,to nije nikakva hrvatska zemlja i nije bio nikakav domovinski rat već čisto iživljavanje dotičnog ustaše Franjolfa Tuđzverfa nad građanima srpske nacionalnosti republike hrvatske u sastavu Jugoslavije...naravno posle višemesečnog iživljavanja,upadanja po selima,ubistvima običnih građana,zatvaranja po logorima i ostalog iživljavanja od strane hrvatske vlasti, Srbi su videli da sa ustašama nema života i nisu hteli Franjolf da im bude predsednik jer je dotični čist psihopata i srbomrzac i jednom rečju krvnik....tako da Splićo obična bosanska budaletina kenja i još ostaje živ!

 8. Splićo says:

  Dajte ljudi budimo ljudi.Pa ja sam vam prije dva mjeseca otpusten iz ludnice.Nijedan lje čnik ne moze mi pomoc.Potpuno sam prolupa od mrznje prema vama Srbima.Razlog mojih ispada je sljedeci: 1.saznao sam da me bivsi frend vara,sa nekakvim bedastim slovencem 2.saznao sam da su mi predci Srbi,pronasao sam obiteljsku ikonu i kandilo 3.saznao sam da su nas njemci i amerikanci guzili cjelo vrjeme,sto i dalje rade 4.saznao sam da Franjo Tudjman uopce nije Hrvat 5.saznao sam da pred.Kolinda Grabar Kitarovic,slijedi njezinog politickog oca 6.saznao sam da moja zena ne ide pecat ribu nocu,no se druzi sa nekim sumljivim ljudima na jahti koja je prispjela u splitsku luku,od mjeseca svibnja 7.saznao sam da mi svi susjedi spavaju sa zenom i da mi se svi rugaju 8.saznao sam da itd... Joj,idem si uzeti one pilulice koje mi je onaj fini cika ljecnik preporucio Adio decki i cure :D

 9. Dux says:

  @ Splićo Ti ne pripadaš ljudima!!!! A ovim poslednjim tekstom dokazuješ da si dijametarno suprotan definiciji čoveka!!! Mi SRBI to zovemo P***RON!!!!!!!!!

 10. Dux says:

  Da mi je samo bilo dato 2 minuta u sobi sa ovim ustaškim Kobcem na toj bini gore, odbrao bi ga živog i napravio torbu. Jeftino je prošao parazit!

 11. Istina says:

  Splico, budi spreman, za dom, uskoro dolazimo.

 12. Istina celna says:

  Taj tvoj Franjo nije hrvat, on je hazar. Navuko vas je ko kozu na glavic.

 13. Samo pitam says:

  Splico, a zbog cega su mu (Franji) usta kriva (iskrivljena)? Jel mu to ostalo iz zatvora, mora da se tamo nadudlio?

 14. Ankica says:

  Samo pitam@ hahahaha ........ odgovor na tvoje pitanje rvati vec znaju. Ima dvadespet godina da sami govore da je to zbog toga sta 'Slobo ima kriv ku..c' Hahahahaa....sta me nasmeja covece i podseti na taj prastari vic.

 15. Dux says:

  @ Samo pitam Hahahahahaha, odličan fazon-svaka ti čast!!!

 16. Apis says:

  Zasto na Tuđmanovu grobu cvece ne raste? Zato sto je đubre previse duboko zakopano.

 17. vLADA says:

  Pravo ime Franje je Ferenc Tudemani,nije Madjar vec Hazar a ubili su ga u Betezdi,u Merilendu,ko god je tamo otisao nije se ziv vratio!

 18. Miki says:

  Ozbiljne teme su u pitanju a Splico vas podlozi i onda lupate gluposti po ceo dan, niko nista pametno ne kaze a on se zabavlja..... ccc

 19. PRAVOSLAVNA ARMIJA says:

  @Ankica..."samo pitam"je postavio zaista odlicno pitanje,te nas je sve na sajtu uspeo nasmejati,ali me je tvoj odgovor tj.vic dotera do suza.Do danas nisam znao ODGOVOR,evo prilike da obavestavam dalje...hahahahahaaaa...

 20. Splićo says:

  @Istina Odlično, samo dođite, uštedit ćete nam vrijeme da ne moramo mi dolaziti po vas. I dođite u što većem broju, već smo pripremili 700.000 crnih vreća i 5-6 dubokih jama. :-D

 21. Splićo says:

  @Dux Srbi su živjeli "vekovima" na HRVATSKOJ zemlji.

 22. Dux says:

  @ Splićo ''700 tisuća američkih tamnoputih mornara i moja jedna jama sriće'' bi ti se triba zvat tvoj sledeći filmski poduhvat PRODUKCIJSKE KUĆE ''popuši trombone, lakše će ti bit, pa se onda goni u tri lepe PI**E MATERINE!!'' :) Naravno, u hrvatskoj!! :)

 23. PRAVOSLAVNA ARMIJA says:

  @Splico...IQ stakora,hahahahahaahhhaaaahhhhaaaaa...

 24. dr.Danilo says:

  pa on ovdje napada Sonju Biserko..cccc...

 25. Dux says:

  @ PRAVOSLAVNA ARMIJA IQ štakora?? Čekaj, jel to više ili niže od IQ pimpeka???, hahahaha

 26. Dux says:

  @ Splićo Bez gledanja u rečnik šta znači IQ i kako se meri, sobni toplomeru????????....:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *