Погледајте Мају Гојковић у хиџабу, током посете Ирану! (ФОТО)

Pogledajte Maju Gojković u hidžabu, tokom posete Iranu! (FOTO)

24 novembra 2015

45fddg5Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković i danas je u poseti Iranu, gde se juče sastala sa predsednikom Konsultativne skupštine Irana Alijem Laridžanijem.

Gojkovićeva se pojavila u iznenađujućem izdanju, noseći na sebi tradicionalni muslimanski hidžab, što je izazvalo pravu pometnju na društvenim mrežama.

„Verovali ili ne, ova dama koja stoji pored Laridžanija je predsednica srpskog parlamenta“, napisao je na Tviteru novinar i režiser Hasan Sari.

A na jednoj od sledećih fotografija videćemo Maju pored Dragomira Karića, koji je za razliku od nje obučen u tradicionalnu zapadnjačku nošnju s tim što se nije odlučio za varijantu sa kravatom.

Ona se danas sastala da potpredsednikom Irana Ešhadom Džahangirijem, savetnikom vrhovnog verskog vođe za spoljnu politiku Akbaom Velatijem i ministrom inostranih poslova Mohamedom Džavadom Zarifom.

Razgovarano je o povećanju trgovinske saradnje koja je sada na nivou od 20 miliona dolara. Iran je potvrdio podršku teritorijalnom integritetu Srbije, a Gojkovićeva se zahvalila domaćinima jer nisu priznali Kosovo i Metohiju.

(Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. miodrag says:

    DA LI POSTOJE GRANICE DO KOJIH SRBIJA VIŠE TREBA DA SE PONIŽAVA? DA LI POSTOJI U OVOJ ZEMLJI IOLE NORMALNA VAŽNA LIČNOST SA AUTORITETOM KOJI ĆE DA REAGUJE NA OVAKVE MALOUMNE ISTUPE NAŠIH TZV. POLITIČKIH PREDSTAVNIKA? ILI JE MOĆDA CELA SRBIJA OTIŠLA U PIČKU LEPU MATERINU. STIDIM SE ŠTO SAM SRBN. FUUUUUUUUUUJ!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *