POGLEDAJTE: Potresni foto o zločinima kijevske hunte kojeg zapadni mediji odbijaju da objave!

POGLEDAJTE: Potresni foto o zločinima kijevske hunte kojeg zapadni mediji odbijaju da objave!

25 jula 2014

potresni-foto-o-zlocinima-kijeske-hunte1_nDa u zapadnim medijima nema slobode govora, niti istinitog prikazivanja stvarnosti dokaz je i građanski rat u Ukrajini.

Kada su u pitanju navodni zločini narodne proruske milicije, mediji u zapadnim zemljama utrkuju se da objave takve informacije, često i ne proveravajući izvore.

Međutim, kada se radi o zločinima kijevske hunta, nad domaćim stanovništvom istočne Ukrajine, ti isti mediji ne objavljuju informacije pravdajući se da izvori nisu pouzdani.

No, srećom, svet je globalno povezan preko interneta, pa se istina probija i na Zapadu šireći se alternativnim putem preko društvenih mreža.

Ovo su fotografije zločina koje je počinila kijevska hunta 18. jula bombardujući isključivo civilno stanovništvo u Lugansku. Najveći italijanski mediji nisu hteli da ih objave. Međutim preko društvenih mreža ove fotografije su imale na stotinu hiljada gledanja.

Istina se ne da ugušiti – ona je uvek na pravednoj strani. U ukrajinskom građanskom ratu već odavno se zna na čijoj je strani pravda.

Ma koliko se trudili zapadni mediji i ratna propaganda zapadne hunte još nisu objavljenje fotografije koje svedoče o zločinima narodne milicije nad običnim narodom. O suprotnoj strani, kijevskoj hunti i njenim zločinima, nažalost svakodnevno dobijamo verodostojne podatke.

Uverite se i sami:

potresni-foto-o-zlocinima-kijeske-hunte2n potresni-foto-o-zlocinima-kijeske-hunte3 potresni-foto-o-zlocinima-kijevske-hunte-nad-civilima3_n

KOMENTARI



8 komentara

 1. Mare says:

  O Boze...

 2. Za Srbiju says:

  Ukrajina je definitivno skinula sve maske zapada. Progledali su i poslednji zaljubljenici u Monstruoznu zajebnicu i njihovu "demokratiju".

 3. buchkalo says:

  Uzas,ginu ljudi a sve za radi njhovog profita.

 4. Mira Vukovic says:

  Prokleti fasisti, grom vas spalio dace Bog ... Zivela Rusija i pro-ruski narod u Ukrajini...

 5. Enky says:

  Rusija je zadnji bastion odbrane ljudske civilizacije!Zli,pokvareni,poremećeni do srži- vlastodržci sa zapada,nad kojima vlada nečastivi,žele da sav ljudski rod stave u jedan kavez i drže nas kao stoku za ostvarivanje njihovih viših ciljeva!Srbija nije izdržala,pala je ali narod se polako osvešćuje i nadam se da ćemo razjuriti ove nase bandite i lopuže, koji vladaju od '45 pa do sada!

 6. FORum LIvii says:

  O ,, humanosti,, zapadoevropskih zemalja i objektivnosti njihovih medija , uverili smo se sami na svojoj kozi i licnom iskustvu. Pocelo je jos od ,, Banjaluckih novorodjencadi,, i onemogucavanja dostavljanja Kiseonika za inkubatore. Zavrsilo se odbijanjem Madjarske da propusti konvoj humanitarne pomoci. Ne zavrsava se ni danas.Niko ne pise o tome da je u toku deminiranje i uklanjanje zabranjenih kasetnih bombi koje su bacene na Nis , na centralnu gradsku zonu . Ne pisu ni o pomenima srpskim zeteocima , ni putnicima autobusa Nis ekspres , ni o ubijenoj srpskoj deci na kupanju iz Gorazdovca , ...

 7. josipa says:

  strasno. u ovom a i svakom drugom sukobu ne biram strane. jednako su krivi, zli I monstruozni svi koji se lacaju oruzja za neku ideologiju, ideju ili jednostavno sranje kojim su im isprali mozak. sve se moze rijesiti mirnim putem. oni koji huskaju na rat nikada nelce uzeti sami oruzje. njima nikad dlaka s glave nece pasti. izvrsitelji uzimaju zivote koje nemaju pravo uzeti. A radi cega? ideologije od koje na kraju balade nemaju nista. pitajte ljude sa svih strana sukoba na balkanu (koji se nisu uguzili negdje) da li bi danas digli ruku na susjede...ovo u ukrajini je strasno, tuzno do bola...

 8. Aleksandar says:

  Slike su jezive, takve stvari i ne treba objavljivati. Samo mi nije jasno sta slike dokazuju, osim sto prikazuju posledice stravicnih zlocina, na slici se ne vidi ko je i nad kim pocinio te zlocine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *