Погледајте Шешељев говор у Новом Саду (ВИДЕО)

Pogledajte Šešeljev govor u Novom Sadu (VIDEO)

14 marta 2015

seselj-tjub1U hali Spens, u Novom Sadu, održan je skup pristalica Srpske radikalne stranke, a na skupu se obratio i lider te partije Vojislav Šešelj koji je istakao da SRS teži vanrednim parlamentarnim izborima i koji je oštro osudio dosadašnju Pajtićevu vladavinu u Vojvodini.

Šešelj je rekao da će se ta stranka ove godine izboriti i za republičke i i za pokrajinske izbore. Šešelj je ocenio da je Vlada Vojvodine nelegalna i nelegitimna, dok je Vladu Srbije optužio za pljačku i izadaju Srbije. Poslušajte Šešeljev govor:

(Pravda)

KOMENTARI5 komentara

 1. Svetislav says:

  Samo radikalni rezovi mogu spasiti Srbiju iz ponora u koji srlja. Ko god uradi jedini pravilan potez i ukine eu utopiju, i okrene se ekonomski i vojno ka evroazijskoj uniji spasice Srbiju i srpski narod. To ce u Srbiju dovesti velika ekonomska ulaganja sa daleko boljim uslovima nego "zapadna" varijanta. Srbija bi mogla da bude kao slovenija u bivsoj jugoslaviji, a i doseljavanje slavenskog stanovnistva obnovio bi ekonomski i demografski srpska sela i male i srednje gradove. Alternativa ovome je duznicko ropstvo zapadnim kompanijama, i doseljavanje arapa, pakistanaca, somalijaca i probleme islamskog terorizma.

 2. dragan says:

  Radikalni rezovi trebaju ali ova dzambo vreća govana je odavno potrosena i polako truli i nestaje

 3. kosovac says:

  dragan, Srbija je večna ako su joj deca verna. Ne mora baš sva deca.

 4. oooooooooooooko says:

  sve laze ko 90 ih godina samo srbe zavarava da se nebi slozili seselj je za penziju

 5. oooooooooooooko says:

  sve laze ko 90 ih godina samo srbe zavarava da se nebi slozili seselj je za penziju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *