ПОГЛЕДАЈТЕ шта КОКА-КОЛА уради од зуба! (ВИДЕО)

POGLEDAJTE šta KOKA-KOLA uradi od zuba! (VIDEO)

23 jula 2016

gfhdbdd-640x377Ovaj video je mnoge naterao na razmišljanje. Videli ste razme eksperimente sa gaziranim pićem, od čišćenja VC šolje, do koroziranog metala.

Ali , šta se desi kada zub stavite u čašu i naspete Coca – Colu i sve to pustite da odstoji neko vreme?

Kako će gazirano piće delovati na zub? Rezultati su, najblaže rečeno , zabrinjavajući!

Pogledajte video:

KOMENTARI3 komentara

  1. VOJA says:

    Ugljena kiselina (gazirana pića) nagriza gleđ (kalcijum karbonat). Onda šećer pomoću bakterija izjede pulpu. Šta je čudno? Učili smo to u školi.

  2. Mika gnjavator says:

    Svi znaju al ne haju i ceo svet trči ko na konjskim trkama na ledenu kolu da se osveži. Nije taj karbon ni kiselina ono što daje ukus koli. Ali ukus nije ni važan. Ono zbog čega svi nastave da piju to piće je ipak najstrože čuvana tajna. Mnogo puta sam se pitao, kako ama baš niko na svetu ne može u svojim laboratorijama da pronađe šta je to u koli što nas drogira? Ja nisam mnogo pametan, pa nisam mogao ni doći do nekog pametnog zaključka. A nije mi jasno ni to zašto smo svi na svetu takvi idioti i uporno pijemo kolu iako imamo jasne dokaze pred očima, da je štetna. Mala deca od tri leta već startuju kolu. Rusi ko beskičmenjaci. Bacili svoj kvas u zabran a kola caruje po celoj Rusiji. Jebeš patriote. Oni su bar jaki a mi smo pičkice Zapada i nije ni čudo. Zapad nas kara, zapad nas poji otrovima a mi sve trčimo i još uživamo da im plaćamo i da se guzimo. Neka mi niko ne kaže "ja nisam takav" jer govorim o koli koja se u svetu pije umesto vode, pa tako i u Srbiji. Patriote ratuju, ispale po koji metak na amere i onda trknu u kantinu na kolu i sednu pored amera koji su tu od rane zore, hvaleći njino piće. Hebote, koji apsurd! Ali zašto se Rusi ponašaju kao pice, to mi nikada neće biti jasno. Ni jedan američki biznismen nije nikada ni pomislio da uveze kvas na primer, ali Rusi nisu nikad ni razmislili a zgrabili kolu i loču li loču žderući mekdonaldsove plastične burgere i jedući atomsko američko meso iz atomskih rezervi. Da presvisneš od muke i besa. Za Srbe sam već rekao a ni ostali stanari sveta nisu ništa bolji. Auu, braća, al nam ga ameri zavlače! A, da! Kada količar shvati da je preterao i da pije svaki dan 12 komada konzervi kole, kada počnu bubrezi da mu se tresu, zubi cvokoću, kosti se iščašuju, e onda ode kod lekara. Lekar mu bez puno pregleda zabrani kolu i leči ga mesecima prepisujući kojekave medikamente samo da čoveka na putu raspada izvede sa puta smrti. Imam jednu prijateljicu, dalju, koja je to doživela i zato znam. Muke silne, kao da se odvikava od droge. Da ne veruješ koliki je zavisnik postala. Samo o tome lekari nikada NESMEJU ni reč da prozbore, inače ode struka u korpu. Kao i za Monsanto. Evo, ameri nam sada servirali energetsko piće, od koga ti se diže i kosa i ona stvar i ta pića preplavila svet. Kad bolje razmislim, sa vijagrom i enregetskim pićima su nam od one stvari napravili monsanto kretena. E jesam baš pretero. Kao i uvek.

  3. Beli Orao says:

    Jeste neko je učio a neko naučio a koliko omladine pa i starijih pije kokakolu u Srbiji ,nenormalno puno ! Zna se da je cista voda najzdravije piće ali voda nije " in " nego je danas moderno biti " moderan i glup" piti celu i ostala gazirana pića a sad jos neka svetleće su u naletu ! Pa se pitamo što je toliko bolestima u porastu ? Neko zarađuje ogromne pare na idiote i nauke mase, koje eto su nešto učine a nisu naučile. Stvar je principa i volje zabraniti sebi samom pogodnosti i ponude velikih koncerna i propagandne Mašinerija!!!!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *