ПОХАПШЕНИ ШИПТАРСKИ ШПИЈУНИ! Велика акција МУП, БИА И ВБА!

POHAPŠENI ŠIPTARSKI ŠPIJUNI! Velika akcija MUP, BIA I VBA!

11 novembra 2019

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšena su tri radnika PD „Prvi partizan“ iz Užica, kao i Albanac Š. D. državljanin Severne Makedonije i vlasnik PD „Ars group“ iz Skoplja zbog zloupotreba i davanja mita.

Uhapšeni su bivši inžinjer u Prvom partizanu B.G. iz Užica, N.I. iz Požege, konstruktor u Pogonu za alate i mašine u PD „Prvi partizan“ i M.M, saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva.

Kako Informer saznaje, B.G. i Albanac Š.D. uhapšeni su zbog krađe dokumentacije o proizvodnji municije kalibra 12,7 mm.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu, radi saslušanja, biti privedeni nadležnim tužiocu.

Njima se stavlja na teret da su krivična dela izvršili prodajom projekata i drugih dokumenata koji pripadaju „Prvi partizan“ iz Uzica, a odnose se na proizvodnju oružja i municije.

Oni su osumnjiceni za krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica i davanje mita.

KOMENTARI12 komentara

 1. ddt says:

  Sad će na nato-1 da ih proglase za "whistleblower-e", a malo kasnije će ih zaposliti kao izveštače za područje Luksemburga! HAPSI MILICIJO!!!

 2. petrovgrad says:

  Videli da general Perišić prodaje podatke Amerima, pa kažu mogu i oni nešto i Šiptarima.

 3. Zoran says:

  lako se prodajete u Srbiji.

  • Ivana says:

   Srbin je dno dna i rođenu kevu bi prodo ko i veru za večeru sramota.

   • Marko st says:

    Ja sam Srbin i volim svoju zemlju a ti?

   • Baja says:

    Ivana je Srbin, Ivana je Srbin, Ivana je Srbin......

 4. rodja says:

  Kako se sve ovo podudara posle Ohrida i potpisane tzv "male šengen vize"! Mora da su rama i zaev ocinkarili špijune u Srbiji, a pri tom dobili prelaz šiptara samo sa ličnom kartom. Bez volje naroda!!!

 5. Gardista says:

  Nista bez javnih vesala.

 6. Danilo says:

  Sledi akcija spašavanja uhapšenih od strane opozicije, Kandićke, Milićke, Bećkovićke i ostalih, ima ih mnogo, mnogo u Srbiji.

 7. erdbermund says:

  Kastriranje tupim ziletom...

 8. Nika says:

  Danilo, blago li je tebi. Ti si očigledno jedan od strastvenijih režimskih botova. Ti, kao i gazda ti, u svemu vidiš opoziciju, ili kako to AV voli reći "oni". I za njega i tebe su za sve krivi "oni". "Oni" odlučuju o svemu u ovoj državi, a on jadan nema pojma šta ko radi. Pogledaj malo na portalu Srbin info ko je organizator "malog Šengena". Vidi s kim sedi Zoran Zaev s kojim je Vučić dogovorio slobodan prolaz ljudi. Naravno da je ta sloboda u režiji Soroša, a ko je otvoreniji pristalica politike Soroša od Vučića to bar sada ne treba nikom objašnjavati. Pročitaj bar samo naslov pa će ti sve biti jasno, a onom kome izvor informisanja nisu Informer, Pink, Kurir i druga novinska s..ća ne treba ništa objašnjavati. Dovoljno je samo videti ko je organizator razgovora vlasti i opozicije u vezi izbora. Ko bi drugi nego predsednica Fonda za otvoreno društvo Sonja Liht.

 9. Nika says:

  MINI ŠENGEN Evo na čiju stranu je stao Vučić u ratu Trampa i Soroša na Balkanu Ovo ti je Danilo udarni naslov na portalu Srbin info. Pročitaj bilo šta što nije napisao Dragan J. Vučićević, koji je, kako napisa novinar Predrag Popović, bio jedan od prvih soroševaca, kad je, finansiran upravo od strane Fonda za otvoreno društvo, izdao list Izlaz. To mu je bio prvi i poslednji list, jer se i samoj Sonji Liht smučio člankom u higijenskim ulošcima Danice Drašković na naslovnoj strani. Takvog stila pisanja ni do danas se nije odrekao. Zato ni jedan novinar ne želi ni da ga vidi, a kamo li da razgovara s njim, ali njegov stranački bilten finansiraju svi građani Srbije iz budžeta lokalne samouprave. Koliko dobija od države to je posebna priča. Ko će kome ako neće svoj svome.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *