ПОКУШАЈ АТЕНТАТА НА ТРАМПА: Човек који смета владарима из сенке (ВИДЕО)

POKUŠAJ ATENTATA NA TRAMPA: Čovek koji smeta vladarima iz senke (VIDEO)

13 marta 2016

6768k758kjAmerički tajni agenti na kratko su napravili zaštitni prsten oko kandidata za republikansku predsedničku nominaciju Donalda Trampa na mitingu u Ohaju, ali su ubrzo potom napustili binu i dozvolili mu da nastavi govor.

AP prenosi da nije bilo sasvim jasno zbog čega su agenti požurili na binu da opkole Trampa koga je očigledno potreslo nešto što je čuo u publici sa svoje desne strane.

Četiri agenta tajne službe su se brzo popeli na pozornicu dok je publika uzvikivala „Tramp! Tramp! Tramp!“. A potom su se brzo sklonili.
 

Tramp nije objasnio šta se desio, ali je rekao: „Hvala za upozorenje. Bio sam spreman za njih, ali mnogo je bolje ako to učine policajci, zar ne?“

Zatim je završio govor bez incidenta.

Ranije danas, lokalni mediji u Ohaju su preneli da je Tramp otkazao  miting u Sinsijnatiju iz bezbednosnih razloga. Prethodno je otkazao skup u Čikagu nakon što se hiljade okupljenih podelilo u dva suprotstavljena tabora – pristalice i protivnike njegove kandidature.

KOMENTARI4 komentara

 1. Y says:

  Daleko je novembar, Tramp ima još mnogo šansi da stane na koru od banane i ostane na mestu mrtav. Sve u Americi je namešteno, kontrolisano od strane struktura moći koje ne mare mnogo ni za politiku, ni za demokratske i fer izbore, ni za ljudski život. Oni nisu bogovi, ali su na onoj strani koja im obećava da bogovi mogu postati ako na boga jedinoga dignu ruku.

 2. SRBIN says:

  Nikad NATO – Never NATO – STUDENTI ZA ISTINU – VIDEO – https://www.facebook.com/StudentiZaIstinu/videos/1683229235292837/

 3. UROS says:

  Zašto Rusija ne želi da Srbija uđe u NATO – http://srb.ruskiekspres.rs/2016/03/1498/

 4. Baja says:

  Ma da Vi ubili Djindjica i Ferdinanda gospodina pa mislite da je svugdje tako Aj nekakite!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *