ПОКУШАЈ атентата на Трампа!? (ВИДЕО)

POKUŠAJ atentata na Trampa!? (VIDEO)

6 novembra 2016

617206_2016-11-06t022227z-1299216134-s1aeuleqrzaa-rtrmadp-3-usa-election-trump1_f

Republikanskog kandidata za predsednika SAD Donalda Trampa obezbeđenje je privremeno sklonilo sa bine tokom predizbornog skupa u Navadi zbog lažne uzbune, do koje je došlo kada je neko u masi uzviknuo: „Pištolj!“, posle čega je jedna osoba zadržana u pritvoru.

Do incidenta je došlo u gradu Rino pošto je jedan muškarac iz gomile podigao transparent sa natpisom „Republikanci protiv Trampa“, prenosi Rojters.

Trampa su, potom, dvojica pripadnika obezbeđenja uhvatila za ramena i odvela ga iza bine, dok su ga policajci izveli sa skupa sa rukama iza leđa muškarca.

– Niko nije rekao da će nam biti lako. Nikada nas neće zaustaviti – rekao je Tramp pošto se vratio na binu.

U saopštenju Tajne službe navodi se da nakon provere uhapšenog i pretrage područja, nije pronađeno nikakvo oružje.

Muškarac koji je zadržan u pritvoru posle incidenta, Ostin Krit, rekao je za televiziju KTVN-2 da je on pristalica Republikanske partije i da je na miting došao kako bi izrazio protivljenje Trampu.

Izbori za predsednika SAD zakazani su za 8. novembar.

KOMENTARI



2 komentara

  1. Trifun says:

    Auuuu, ovaj napad ce doneti dodatno bar 1%-2% glasova za Trampa ako se bude cesto prikazivao na TV-u. Panika u redovima elita, postaje jasnije svakim danom da gube izbore.

  2. Trifun says:

    Trump je u vodstvu po prvi put prema jednoj anketi da nije namestena!!!! I koja je najbolje prognozirale zadnje tri trke za Bijelu Kuci!!!! Brexit 2 na americki nacin na pomolu!! Imperijalisticke Elite u totalnom RASULU!! Pogledajte!! http://www.investors.com/politics/donald-trump-leads-hillary-clinton-with-more-states-in-play-ibdtipp-poll/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *