ПОЛ КРЕЈГ РОБЕРТС: „Америчка традиција нису поштени избори него – њихово намештање!“

POL KREJG ROBERTS: „Američka tradicija nisu pošteni izbori nego – njihovo nameštanje!“

24 oktobra 2016

klinton-tramp

Piše: Pol Krejg Roberts

Postaje sve očiglednije da je američka oligarhija blagoslovila Hilari Klinton kao novog predsednika Sjedinjenih Država.

Zato su njeni saradnici već počeli da zalaze u kabinete Bele kuće, a s obzirom da se to događa pre nego što su predsednički izbori održani – to je signal da će sami izbori biti falsifikovani.

Donald Tramp je izjavio da neće priznati rezultate izbora ako budu falsifikovani. Novinari su se odmah obrušili na njega, optužujući ga da „diskredituje američku demokratiju”, da „narušava američke tradicije” i da će krenuti „protiv volje naroda”.

Međutim, u suštini je falsifikovanje izbornih rezultata „američka tradicija”.

Izbori se u SAD falsifikuju na državnom, federalnom i lokalnom nivou.

Gradonačelnik Čikaga – Ričard Dejli – ukrao je glasove Džonu kenediju, a Vrhovni sud SAD je ukrao glasove u korist Ala Gora na izborima održanim 2000-te godine.

Javna tajna je bilo nepodudaranje rezultata dobijenih anketiranjem onih koji su izlazili sa biračkih mesta i onoga što su pokazali šifrovani kompjuteri.

Pokret za prava crnaca borio se protiv falsifikovanja izbora tokom nekoliko decenija. Crncima nisu dozvoljavali ni da se registruju radi glasanja, a ako su i dozvoljavali – u mestima gde žive bilo premalo biračkih mesta.

Međutim, „čiča Tome” koje us na strani Klintonove osudile su Trampovu izjavu o problematičnim rezultatima izbora u SAD.

Podmitljivi novinari demonizuju Trampa zato što oni znaju da će izbori biti namešteni i da je neophodno da prikriju njihovo falsifikovanje.

Uostalom, ne treba verovati ni informacijama da Hilari vodi u izbornoj trci. Falsifikuju se i rejtinzi, a to se čini sa namerom da se kod Trampovih pristalica ubije želja da uopšte izađu na birališta i da glasaju.

KOMENTARI2 komentara

  1. Trifun says:

    Hilari vodi prema skoro svim anketama, medutim tako su ankete govorile i to dva sata pred referendum u Britaniji, cak su kladionice davale besplatne dilove za kladenje u korist izlaska iz EU. Sve je na Zapadu namesteno, pa i izbori, nista to nije cudno. To sa anketama je namesteno zbog toga da bi se neopredeljeni glasaci 'priklonili pobedniku' koji je vec proglasen kao takav tim namestenim anketama i utvrdili onih koji su vec za nju. Zele da stvore momentum, koji je tesko razbiti bez neke velike kontrinformacije. Ta psihologija se pozamljuje iz marketa, gde se momentum kreira na dnevnoj bazi raznim informacijama. Medutim ima jedna anketa koja je imala najbolje rezultate u zadnje tri predsednicke kampanje u SAD = IBD/TIPP i ona predvida pobedu Trampa, odnosno prema njoj Tramp vodi 43% naspram 41% za Hilari.

  2. Pitagora says:

    Odavno nisam video bolji naslov u Intermagazinu. Predstavnička demokratija je mrtva. Ona je samo instrument manipulacije narodima od strane kriminalaca organizovanih u tzv političke partije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *