ПОЛ КРЕЈГ РОБЕРТС: ЦИА ће покушати да убије Путина (ВИДЕО)

POL KREJG ROBERTS: CIA će pokušati da ubije Putina (VIDEO)

19 oktobra 2015

g_10804 putin 567Bivši asistent sekretara za ekonomsku politiku u Reganovoj administraciji, Pol Kreg Roberts, rekao je u četvrtak za “infowars” kako veruje da je ruski predsednik Vladimir Putin u opasnosti i da bi CIA mogla da ga ubije.

„Mislim da je Putin u veoma velikoj opasnosti od atentata“, rekao je Roberts. „Nadam se da neće više šetati ulicama bez zaštite“.

On je ubeđen da će predsednika ubiti CIA.

Pročitajte još:

PUTINOVA SENKA I ZAŠTITNIK – Ovo je čovek koji čuva Vladimira Putina od atentata

CIA je ubijala i pokušavala da ubije lidere brojnih država, među kojima su Koreja, Kina, Indonezija, Iran, Kambodža, Irak, Kostarika, Kuba, Južni Vijetnam, Dominikanska Republika, Libija, Liban, Panama, Avganistan, Pakistan i druge.

Prema rečima pisca Vilijama Bluma, koji je napisao knjigu o CIA-i pod nazivom “Killing Hope: U.S. Military and C.I.A. Interventions since World War II” (Ubijanje nade: Intervencije vojske SAD i CIA-e nakon Drugog svetskog rata), ova agencija je imala više od 50 pokušaja atentata.

Kako je naveo New York Times 5. maja 2011. godine:

„U najmračnijim danima hladnog rata, agencija CIA je posvetila značajne resurse i kreativnost osmišljavanju nesrećnih slučajeva u kojima bi stradali inostrani lideri.

Pol Krejg Roberts: Putin će biti ubijen VIDEO:

Na listi za odstrel su bili Patrik Lumumba iz Kongoa, zatim Ngo Din Diem iz Južnog Vijetnama, Rafael Truhiljo iz Dominikanske Republike, ali i najpoznatiji od svih, Fidel Kastro sa Kube, koji je preživeo najmanje 8 pokušaja atentata CIA-e“.

Inače, CIA je odskora okarakterisala svoj program atentata kao deo rata protiv terorizma. Prema njihovom rečniku, pokušaj atentata je ustvari program „ciljanog ubijanja“.

„Vremena su se promenila“, tvrdi Times. „Naš predsednik sada prekida redovne prenose kako bi najavio atentate“.

Naravno, ako američka vlada ili CIA ubiju Putina, neće biti okrivljeni oni već neka divlja grupa ili teroristička organizacija.

Pre nego što je počela ruska operacija u Siriji, čečenski vojni komandant Islamske države, Umar al Šišani, pretio je da će mu mete biti Putin i Rusija.

Bivši zvaničnik CIA-e je 2014. godine predložio da se Putin ukloni atentatom po potrebi, naročito ako bude predstavljao smetnju u strategiji Obamine administracije u Ukrajini.

Kurt Nimmo (infowars)

(Webtribune.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. mija says:

  Tog ludila amerike se ja već odavno plašim i pokušavam da pratim koliko Putina dobro čuvaju. Nadam se da ga čuvaju bolje nego što se vidi, jer se ne vide neke naročite mere obezbedjenja. Autor se jako vara kad kaže da Amerika neće biti optužena ako se Putinu nešto desi. Svaki stanovnik planete će u tom slučaju prvo posumnjati na ameriku. Neće im pomoći pokazivanje prstom na neke teroriste, ekstremiste, pojedinačne ludake itd. Svima će biti jasno da su to uradili oni. Mislim, doduše, da njih to više ne brine, jer su svesni svog bednog ugleda, ali u tome greše. I dalje je važno da ne krše osnovne moralne norme, jer Rusi takodje mogu da izvedu, ne jedan, nego seriju atentata na američke političare. Bela kuća bi mogla opusteti.

 2. miroslav says:

  Da to je bas realno:)Rekao tamo neko:)

 3. marko says:

  POL NE RAZBIJAJ GLAVU O PUTINU CUVAJU NJEGA POVERLJIVI LJUDI I DBRO 1000 PUTA PROVERAVAJU SVAKO LICE U NJEGOVO DALJINI OD 7 KM KAD SE KRECE.TO I DA ZELE NE MOGU NAPRAVITI NA NITI JEDAN NACIN

 4. Radikal says:

  Nek se pazi, nek dobro pretresu Vucica kad bude stigao u posetu.

 5. Dusan says:

  Mi vise ne moramo ni da nagadjamo gde lezi najvece ZLO ovoga sveta.

 6. Dusan says:

  Cilj ne bira sredstvo. Ali svi takodje znamo da ce se na kraju urusiti sami ko kula od karata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *